Animované góly z fotbalového ME

Novinky.cz opět porazily iDNES.czNa vlně zájmu internetových uživatelů o fotbalové Euro 2004 se vezou i dva největší tuzemské zpravodajské servery. A oba připravily pro své návštěvníky flashové animace gólů. Vítěz je však jen jeden.

Těžko sice hodnotit, zda je povedenější animace gólových situací na iDNES či na Novinkách, v každém případě mnohem dál se dostaly Novinky v počtu zápasů, ze kterých si můžete připomenout jednotlivé gólové momenty. Zatímco Novinky nabízejí na výběr více než desítku zápasů, iDNES se omezil pouze na náš zápas s Lotyšskem (mezi námi, iDNES těch zápasů také nabízí více, ale není jednoduché je najít).

V každém případě jsem se při pohledu na grafická ztvárnění gólových situací na obou webech vrátil téměř o patnáct let zpět do doby, kdy jsem na svém Commodore 64 pařil hru Italy 1990.

Grafika na iDNES

One thought on “Animované góly z fotbalového ME

  1. Dívám se NATOa jsem z toho "na vážkách" / občas bejvám http://humorous.bloguje.cz/49053_item.php * smát se / brečet, vtip / skutečnost, vysypaný léky prostřelený uprostřed / fotbalisti, fotbalové hřiště / hřiště u nás za domem, rok 1980 / rok 2004, notebook acer / ZX Spectrum??? Fakt nevim. Já jsem viděl někde tu druhou "animaci" a pak se mi udělalo z toho smutno a blbě, tak jsem si šel dát "olé!" http://humorous.bloguje.cz/49106_item.php

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *