František Fuka znovu bloguje

Tentokrát o tom, čemu rozumí velmi dobře


Pokud jste odkojeni osmibitovými počítači, Františka Fuku vám představovat nemusím. Stejně tak ho znáte v případě, čtete-li pozorně české titulky hollywoodských trháků. Tetris na Sinclairu už nepařím, ale přehled o filmech si stále udržuji. A velkou zásluhu na tom má Franta. Čítával jsem kdysi na Novinkách jeho FFFilm či recenze v Cinemě, poslední dobou mi ale filmový vkus tříbilo jen Radio 1, kde každý čtvrtek Fuka s Baldýnským udělují Odvážné palce. Proto jsem uvítal, když si FF před pár dny založil blog, na kterém uveřejňuje osobité recenze premiérových filmů.

Styl jeho blogu mně velmi vyhovuje. Najdu tam krátké, ale výživné články nabité informacemi a vtipem. Skoro jako tady.

5 thoughts on “František Fuka znovu bloguje

  1. Četl jsem jeho článek o Rande měsíce. Film jsem viděl a ten Fuky popis není nic extra, asi je proti tomuto filmu nějak vysazený, přišlo mi to suché. Ostatní filmy jsem neviděl.

  2. To marek> Tak to není. Každý článek je i na samostatné stránce (stejně jak na každém normálním blogu). Je to skryto pod časovým údajem jako tzv. trvalý odkaz (permanent link).

  3. to marekAno, Jirka má pravdu. Ostatně jedno z nepsaných pravidel blogování říká, že články na blogu by měly být na titulní stránce kompletní (až na výjimky), takže žádné odkazy „Celý článek…“ následující po krátké anotaci.

  4. Souhlas, Fuka je na filmy fajn. Na Novinky jsem chodil pravidelně jen jednou týdně ve středu kvůli jeho FFFilmu. Teď už na Novinky nemusím 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *