Nepůjdete na pivo?

Program Chlaparku na TiscaliLéto, pivo a muzika. Ideální kombinace. Po Pivních výcvikových táborech v letech 2001 a 2002 a Chlaparku 2003 se letní roadshow Staropramenu koná i letos. Pivu překvapivě fandí také „italský“ portál Tiscali, který spustil stránky Staropramen Chlapark 2004. Co zde najdete?

Pochopitelně informace o místech konání jednotlivých akcí Staropramen Chlaparku a o jejich programu. Nechybí ani ukázky freestylových a extrémních sportů a dalších atrakcí. Na webové stránce je k dispozici také plánek a elektronická pohlednice Staropramen Chlaparku. Webová kamera nabídne živé záběry z akce a k mání budou i videozáznamy z vystoupení.

Nejblíže mému bydlišti bude Chlapark 6. srpna, kdy v Mostě na Benediktu vystoupí mimo jiné skupina Support Lesbiens. „Saporty“ jsem právě na „Beňďáku“ viděl před třemi lety, ale to ještě nehráli hudbu pro holčičky. Škoda. Kdyby byl hudební program stejný jako bude v Olomouci (Naked Floor, November 2nd, Priessnitz, Chumbawamba) zašel bych i na Staropramen.

2 thoughts on “Nepůjdete na pivo?

  1. vstupné propadákkdyby staropramen nevysílal reklamy na nově a dal raději vstup na chlapark zadarmo tak by udělal líp V Olomouci naprosto propadli skoro nikdo nepřišel proč taky za 150 mám v hospodě 10 piv nevím kdo to vymyslel když tři roky vstupné nebylo reklamní akce by měla být zadarmo. Škoda ale chlapark příště už ne děkuji

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *