Co čtou DIGIlidi?

Nový internetový magazín o spotřební elektronice


Koho dneska ještě zajímají počítače? Budoucnost patří aluminiu (říkal Jára Cimrman) a spotřební elektronice (říkám já). Intervaly mezi nákupy nových PC se prodlužují a naopak televize, DVD přehrávače, rekordéry nebo herní konzole morálně zastarají dříve než jim skončí záruka. Ale zatímco počítačových magazínů najdete na webu více než tranzistorů v procesoru Pentium Core 2, webzinů o spotřební elektronice je méně než produktů Bang & Olufsen v asijských tržištích. Potěšující zprávou tedy budiž nedávný vznik webu DIGIlidi.cz zaměřeného převážně na výrobky spotřební elektroniky určené široké veřejnosti. Pro technicky zdatnější čtenáře je k dispozici i sekce o vylepšování přístrojů (DVD/DivX přehrávačů) novým firmwarem.

„Myšlenka webu vychází z prostoru na mediálním trhu a také z toho, že digizákazníci se neustále ptají na související věci, na význam různých funkcí, vlastnosti přístrojů atd., přičemž výsledky hledání na internetu jim často nedají odpovědi. A tak jim odpovědi chceme nabídnout my. Celý projekt je v prvotní fázi a přibližně rok bude udržován čistě dobrovolnou iniciativou autorů (zobrazovaná reklama je z výměnného systému) a komunity čtenářů. Potom se uvidí, zda má smysl pokračovat a s jakým přístupem a zda je o web dostatečný zájem,“ sdělila mi redaktorka webu DIGIlidi.cz Lucie Medová.

7 thoughts on “Co čtou DIGIlidi?

  1. Díky za tyhle články informující o nových webech nebo projektech. Ček tady občas najde dobré tipy pro RSS čtečku. 🙂

  2. snad…Nedělám si moc nadějí abych nebyl zklamanej, ale jak se zdá může se konečně objevit normální časopis o normální elektronice.

    Po „úchylnejch manévrech“ Sterea a videa by to byla první pozitivní zpráva z této oblasti…

  3. dikyDiky za pozitivni ohlasy… pripominky si vezmeme k srdci, i kdyz aktualne spise pracujeme na recenzich, az to trosku zaplnime a rozjedeme, doladime grafiku. Prece jenom, jsme tu teprve mesic .-)

    LM (digilidi.cz)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *