Jak prolomit tabu

Dva postřehy z třídní schůzky


Paní učitelka dnes mimo jiné mluvila o podrobnostech souvisejících s chystaným pobytem prvňáků ve Škole v přírodě. Kvůli novému Zákoníku práce prý však hrozí, že jedno až dvoutýdenní pobyty žáků mimo školu se již konat nebudou. „Snad někdo ve vládě dostane rozum,“ uzavřela třídní učitelka své povídání, načež se několik rodičů pochybovačně rozesmálo. Přemýšlel jsem o tom, jaké důsledky by výše uvedená věta měla za socialismu. Myslím, že několik rodičů včetně soudružky učitelky by z třídní schůzky odjíždělo černou Volhou už jako třídní nepřátelé.

Má chvíle přišla v úplném závěru schůzky. Oznámil jsem rodičům, že naše Klárka má vši. „Bylo by proto vhodné,“ pokračoval jsem vzápětí, „abyste doma dětem zkontrolovali vlasy.“ Po prvních pár vteřinách naprostého ticha se ozvalo několik zděšených výkřiků. Ale po chvíli se maminky jedna přes druhou rozhovořily o svých zkušenostech s likvidací vší a hnidů a rozebíraly se účinky přípravků Difusil nebo Parazidoze. Bylo zábavné pozorovat, jak se v kolektivů rodičů uvolní atmosféra po prolomení nějakého tabu.

Příště se zeptám, jaký mají vztah k onanii.

8 thoughts on “Jak prolomit tabu

  1. Zajímavý a vtipný článek. 🙂

    Krásné zrcadlo české společnosti, alias ukázka našeho čecháčkovstí. Ale co, snad to mladá generace zlepší…

    (autor komentáře bývá občas dost naivní 🙂

  2. já například kladný 🙂až se zeptáš, měj hlavně někde vhnodně umístěnou kameru. Všechno dobře předem nasvětli apod. 😀

  3. Příště bude mít na třídní schůzce Laco k rodičům projev: „Zjistil jsem, že naše Klárka přestala onanovat. Proto, prosím, zkontrolujte chlapečkům bimásky“.

  4. Onanozní masturbaceLaco… vy jste pěkná rodina 🙂 😉 vši, onanie :-))) Ale vážně, hele… tu masturbaci, na to se neptej, ale pěkně to tam před tabulí příště rozpal… to bude jízda :-))) Tak, ale teď vážně vážně – fakt jsi mě dnes mile pobavil 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *