Pravda o GTI a Lacovi

Nové auto pro dva elitní blogery


Bez zvláštního zájmu médií dnes proběhlo na AMI Leipzig slavnostní předání nového vozu dvěma známým blogerům. Společně s GTI jsme se dohodli i na podobě registrační značky (neplést s registrovaným partnerstvím). Netrval jsem na přezdívce LACO, ale vymínil jsem si, že za mým občanským jménem musí být jednička. GTI zase chtěl, aby před jeho nickem bylo číslo, kterým začal první příspěvek na svém blogu.

LADA GTI

7 thoughts on “Pravda o GTI a Lacovi

  1. LACO OPĚT LOBUJE:)))))) Jo, tuhle senzační zprávičku mohu potvrdit. Právě se oba vracíme z Lipska. Ohromnej pocit. Oba sedíme vzadu, a pereme se, kdo bude řídit. Zatím je to dobrý, jedem dlouhou rovinku, ale na horizontu, se rýsuje zatáčka, tak nám držte palce, snad se dohodnem. P.S. Laco… :)))))

  2. gratulaceTak Vám hoši gratuluju 🙂 Někde jsem tenhle týden zahlédl móooc chytrý článek o tom, jak buzeranti kupují folksvágny a tojoty. Jakou skoupinu vytváříte vy??? Doufám, že ne nějakou skupinku, která končí příponou -fil. A jestli tímhle jezdí elitní blogeři,tak Vám osobně založim nějakou příspěvkovou organizaci…. ať neděláte nikde ostudu. Pro později čtoucí: Příspěvky posílejte na účet 1111/168498165 🙂 Název nadace: ŠKODA 1000 MB a jiná brka

  3. to TomikVím, že časopis SOHO Revue již odebíráš řadu let, ale neměl bys věřit všemu co tam napíšou. Jo a mimochodem, tos věděl, že šéfredaktor toho magazínu pro čtyřprocentní menšinu jezdí v BMW 118i?

  4. :-)))já Vás mám rád všechny aj teplouše aj buzeranty 🙂 Jinak…samozřejmě, že to vím. Dyk je to krásný BRKO!!! Čím jsem starší, tím už si žádný zábrany nedávám 🙂 Doby, kdy jsem čuměl jenom po zralých žeách jsou už pryč. Teď koukám třeba i po fešácích a vozím si je na vedelejší sedačce. Tak zase příště ty ťululum. Pusu a pac pupíku

  5. to TomikTomiku, dobře ses tu rozjel, poměrně dost odhalil ze svého podivného nitra a koneckonců předvedl tu, že slovo, myšlénka, to je ti tolik vzdálené, že mám tušáka, s odkazem na tvůj náznak věku, že už nemáš šanci to změnit. Ale to ty dávno víš, viď.

  6. to GTIJojo…jak píšeš..to jsem celý já 🙂 Já Ti člověče ani nevím,co si ale mám myslet o tobě.Asi nejsi špatný člověk,když se s tebou kamarádí Laco.Podle toho, jak píšeš nejsi ani moc hloupý.Jsi arogantní (mimochodem moje nejoblíbenější vlastnost). Každý máme nárok na své slabosti. Jelikož Tě ale nehodlám jako Lacova kamaráda urážet…jako to stále děláš ty,udělal jsem sám se sebou dohodu.Toto jsou poslední písmenka, která Ti věnuju….a věř mi, že Ti tím dělám laskavost 🙂

  7. TOMÍKOVI Z LÁSKYTomiku, tyhle ošuntělé diskuzní postoje tu nezkoušej, těmi můžeš oslnit v zásadně odlišných komunitách. Ovšem velmi na tobě oceňuji tu překvapivou schopnost sebereflexe. To je mezi týpky, jako jsi ty, vlastnost zcela vyjímečná. Neboť jak známo, mezi schopností sebereflexe a inteligencí nepanuje přímá úměra.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *