Ovlivnil volby oficiální volební web?

Proč komunisté nevěří internetu


Senátní volby se v Chomutově po pár měsících konaly znovu. Jistě ne proto, abych se v jejich souvislosti mohl ztrapnit podruhé. Navíc tentokrát štafetu převzal oficiální volební web Volby.cz, kam jsem se v sobotu ráno vydal pro informaci, kdy je II. kolo doplňovacích voleb. Z klidu mě vyvedl až dnešní dotaz kolegy, co říkám tomu, že byl o víkendu za Chomutov zvolen komunistický senátor.

To má ODS za to, že zrušila Ministerstvo informatiky.

Volby 2007

10 thoughts on “Ovlivnil volby oficiální volební web?

  1. To je tak když někdo sleduje jen internet a pak mu zprávy z okolí unikají. Možná proto jsou ty volby tak málo navštěvované, když o nich skoro nikdo neví.

  2. Ty volby 27.-28.4. se týkají volebního obvodu Přerov. Respektive jejich prvního kola, tak jako se 13.-14.4. týkalo prvního kola v Chomutově.

    Druhé kolo je vždy podle zákona zahajováno šest dnů po ukončení kola prvního, leda že by se před druhým kolem voleb ve kandidát své kandidatury vzdal, pozbyl práva být volen nebo zemřel, pak je to třináctý den (§ 76 volebního zákona).

  3. Trapas podruhéA tak nakonec je to tak, trapas číslo dvě. Prostě jsem mrknul na web, vidím další volby za týden, tak jsem měl volnou sobotu. No ale když to nepochopil ani Jirka Macich, jak tomu má pak rozumět takovej primitiv jako jsem já. Možná je dobře, že jsem nikam nešel, lidi s IQ jako já by vůbec raději neměli volit. Takže si nakonec ještě ukažme na toho, kdo způsobil, že náčelník tady vydává takový zvrácený články a můžeme se v klidu rozejít.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *