Jak inteligentně využít volnou doménu

Nebo spíše jak využít inteligentní volnou doménu


Včera byl do ostrého provozu spuštěn web Inteligence.cz. „Viděl jsem doménu, která ležela ladem. Rozhodl jsem se jí registrovat a vybudovat na ní web, který by časem mohl mít ve svém oboru jistou váhu a pozitivní povědomí,“ sdělil mi o důvodu vzniku nového webu jeho autor Adam Haken. Stránky zatím nabízejí jen stručněji shrnuté informace o inteligenci jako pojmu a několik odkazů na orientační IQ testy. To vše ve vkusném kabátku a bez zrcadlícího se loga.

A to je intelIQentní začátek.

9 thoughts on “Jak inteligentně využít volnou doménu

  1. Motivem spuštění bylo spíše něco jiného. A to vydělat na webu odkazováním na affilate IQ testů. Samozřejmě ale netvrdím, že je to špatně.

  2. @Šimon Grimmich: Nechybí, jen jsou celkem „šikovně“ schovány pomocí JS. Jde tedy vidět, že autor asi nemá moc čisté svědomí.

  3. Navic jsou informace o IQ dost neuplny a nepresny … neni to mentalni vek lomeno fyzicky .. to je jen jeden z mnha zpusou vypoctu a jeste ke vsemu pro vekovou skupinu deti :o) … proste nova stranka zavadejici (posilujici) dalsi sbirku memu .. jestli to myslite vazne, dejte si praci a zpresnete info pls

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *