Zkusili jste Second Life?

Další způsob jak vydělávat peníze na internetu


Arthur Dent ve svém včerejším pondělním sloupku píše o blížící se vlně dalšího opruzování se snadnými výdělky za surfování po internetu. Divím se, že to dnes ještě někoho baví, když peníze na webu se dají vydělat mnohem zábavněji. Alespoň to tedy tvrdí tvůrci nedávno spuštěných tuzemských stránek věnovaných on-line hře Second Life, která se od podobných virtuálních světů liší především tím, že ve hře vydělané peníze můžete volně směnit za reálnou měnu. Již dnes prý utratí v Second Life současných šest milionů registrovaných uživatelů téměř miliardu korun měsíčně.

Nevím, nezkoušel jsem, nemám čas. Musím vydělávat peníze. Samozřejmě prací.

21 thoughts on “Zkusili jste Second Life?

  1. Vydělek ve hřetřeba bys ve hře vydělal daleko více než prací 🙂

    PS: Už někdo v této hře vydělal?

  2. Kouxem na stranku secondlive.cz a vubec jsem nepochopil, vocode. Jak muzou nalakat kastany, kdyz ani nereknou vocode? Neverim, ze v tom nekdo jede.

  3. to Lacokomu by si chtěl jako džigolo platit Laco? V tvém případě si totiž myslím, že by to nebylo ani zadarmo ani za stravu…a nevím, jestli za dobré zacházení :-)….

  4. to TomikZaměstnávat Tebe jako gigola? Neblázni, tolik zoufalejch ženskejch po světě neběhá, abychom se uživili oba.

  5. to ŠimonVysvětlení je jednoduchý. Secondlife, nebo-li Druhý život, je to, když se živíš jako výše zmíněný gigolo a doma o tom nikdo neví.

  6. Lacotak takového nikoho s druhým životem podle Tvé teorie neznám, ale znám 4 chlapy s origo a stínovou domácností, jak ale vydělávají na tu stínovou, nad tím mě nenapadlo přemýšlet:-)))

  7. second lifesecond life je internetem nove generace 😉 vydelavat se v tom da, loni ohlasili, ze nejaka zenska vydelala pomoci second life prvni milion dolaru (vetsinou pronajmem / prodejem pozemku). vydelavat ta muze naprosto kazdy, jelikoz to stoji na komunite. Nejoblibenejsi cinnosti v second life je sex a hned za nim nakupovani a obojim si tam muzete vydelavat realne penize. 🙂

  8. Ano vydělávát se v Second Life opravdu dáZaložil jsem i blog o tom, jakým způsobem, jelikož v Second life fungují i dobře placené výzkumy a ankety, zaměřil jsem se hlavně na ně. Můžete nahlédnout zde: http://slblog.cz

  9. Skandální podnikání firmy Beneta.CZ v českém Second Life!Skandální podnikání firmy Beneta.CZ v českém Second Life!
    Tiskové prohlášení firmy Jaroslav Peňaška – informační systémy (provozovatele http://www.virtualnisvety.cz a http://www.secondlife.sk) Beneta.CZ a pan Martin Dvořák alias Martin Duncker v Second Life nás i vás podvedli. Více na: http://www.virtualnisvety.cz…life nebo na http://www.secondlifeprofessionals.com/vs

  10. Vyjádření společností BENETA.cz, s.r.o. a beVirtual, s.r.o.Pan Peňaška s naší společností v roce 2007 několik týdnů spolupracoval. Spolupráce byla z naší strany ukončena a od té doby je naše jméno vláčeno desítkami internetových diskuzí a jsme obviňováni ze lží a podvodů. Všechna tato obvinění jsou křivá a jsou motivována pouze osobním zviditelněním se pana Peňašky na úkor úspěšných aktivit naší společnosti. Hledáme veškeré právní cesty, jak se tomuto internetovému pronásledování bránit. Aktuální stav tohoto „sporu“ zveřejňujeme na adrese http://secondlife.cz…slav-penaska.

    Omlouváme se všem čtenářům za obtěžování. Martin Dvořák, za tým společností BENETA.cz, s.r.o. a beVirtual, s.r.o.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *