Nový web s on-line hrami

Vybrané hry pro děti, rodinu a přátele


Za pár dní bude do oficiálního provozu spuštěn nový herní portál ChibaGames.cz. „Postupně na něj dávám hry, které jsou sympatické přátelům, rodině a také vhodné pro mé děti. Chci vědět, kam na internetu moje děti chodí a co hrají… a tak jsem začal tvořit vlastní herní portál,“ popsal mi důvod vzniku nového webu jeho autor Martin Krček. Od ostatních herních webů se ChibaGames.cz liší tím, že kromě pečlivého výběru her na stránkách nejsou rušivé reklamy. Dnes je pro hraní připravena stovka online her a jejich počet se postupně zvyšuje. V přípravě jsou kvalitní hry ke stažení, placené hry a další aktivity.

Ambice Martina Krčeka podtrhuje jeho dlouhodobý cíl. Stát se jedničkou. A to je možná ta nejzábavnější hra.

17 thoughts on “Nový web s on-line hrami

  1. 2LacoLaco, jak se dozvídáš o všech těch webech, které zde pak prezentuješ?
    Jinak stránka bez reklam – to se dnes fakt nevidí. Jen aby to autorovi vydrželo. Byl jsem až překvapen, nakolik slušně si totiž katalogy her dokáží přes vhodně zakomponované AdSense vydělat …

  2. Špatný aktivační odkaz!To je jediny vysledek meho pokusu o registraci.
    Tak nekdy priste a nejspis na jinem webu 🙂

  3. to RojPřesně ta samá hláška se zobrazila i mně. Ale nenech se zmást, v té době už si byl přihlášen a právě si nechtíc absolvoval první on-line hru „Na přihlášenou“.

  4. HmmNo nevím, ale podle toho jak ty stránky vypadají tak mě spíš připadá, že ty stránky dělali jeho děti 🙂 S tímhle se si těžko stane jedničkou na trhu. Leda že by jeho konkurenti zavřeli „krám“ :))

  5. Design….Ten header webu je pěkný, ale zbytek stránky je naprosto špatný, nepřehledný. Tam chce rozhodně ještě zapracovat.
    Držím palce!:-)

  6. RegistraceHm, nutnost se registrovat, ble. Toto mu odežene 99 procent návštěvníků…

  7. Herní webyNejlepší a nejnavštevovanejší herní weby mají trafic stovky GB denne a to jsou tisíce rokun měsíčne jenom za provoz takového webu, z čeho to pan Krček chce platit? Ze svého? Jenom proto aby se jeho děti měli kde hrát 🙂 vtipálek … když mu naroste návštevnost nad 1000 lidí denne už tam práskne reklamy jako každý 🙂 není on náhodou politik? když ptáčka lapají …

  8. Herní weby tohoto druhu financují ti co chtějí získat levnou síť botů. je dobré se ptát co všechno lze na takovýchto webech chytit. Už tu byl dostatek případů v minulosti.

  9. Anglická doména? 🙁Web může být sympatický, ale přesto mám vážný problém. Prostě nesnáším weby, které jsou cílené na ČR (a tuplem ty pro děti) a mají anglický název. Proč by si proboha malé dítě mělo pamatovat že chce ‚hrát ty hry na čibagames‘? 🙁

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *