Soudružky a soudruzi, přichází soudruh Bush

Obě delegace pak položily věnce na hrob Neznámého vojína


Poslouchal jsem dnes rozhlasovou stanici Hvězda. Sotva jsem se stačil vydýchat po ranním cvičení s rytmickou skupinou Antonína Švehly, už se na mě začaly valit informace o příjezdu nejvyššího státního a stranického představitele bratrského státu. Do vysílání aktuálně zařazené country skladby zpříjemňovaly čekání na tiskovou konferenci, která začala úderem dvanácté upozorněním, že dotazy nejsou povoleny. G. Bush tak mohl nerušeně povídat o tom, že před námi jsou velké úkoly a čeká nás dlouhá cesta, ale že demokracii si rozvracet nenecháme. Jeho odpolední projev byl několikrát přerušen frenetickým potleskem přítomných, kteří tímto způsobem vyjádřili souhlas s dočasným umístěním radarové základny, jejímž úkolem bude bojovat za mír, za klid našich domovů, za štěstí našich dětí a za vybudování kapitalismu v naší krásné vlasti.

Poznámka pro budoucí generace: Autor tohoto blogu byl v době napsání výše uvedeného příspěvku pravicového smýšlení a podporoval umístění raketové základny na území ČR.

12 thoughts on “Soudružky a soudruzi, přichází soudruh Bush

  1. dávám jim rok….maximálně dva 🙂

    Hele Laco, neměl si to poselství budoucím generacím schovat někam do zdi???? Já bejt tebou tak to schovám alespoň do jádra hned za hajzl. Možná to budou jednou vysílat na Svobodný evropě

  2. Ach Žorži, máš to takhle demokratický i doma?A nyní promluvím pan prezident Džordž dabl jů… Kuš! Dotazy nejsou povoleny !

  3. (Jen dvě malé opravy: místo „G. Bush tak mohl nerušeně povídat o tom, že před námi jsou velké úkoly …“ má být že „před námi je velký kulový“ a druhá – ten potlesk nebyl frenetický, ale fernetický) pozn.

  4. zklamáníPřiznám se, že jako pravičákovi i voliči ODS se mi poslední doubou chce stále častěji zvracet. To co předváděj „Topolánek boys“ je na ránu pěstí, ale v některejch případech i na ránu pěstí.

    Bohužel jsem nepřímo v kontaktu s několika ministerstvy a zatímco o minulých socdemácích se dalo tvrdit že jsou to prasata bez vychování, současná squadra je ještě o třídu horší.

    Přiznám se, že jsem z toho jelen – a nenapadá mě, koho volit. Socdem je jako Aids – na první pohled líbivá a nenápadná, ve finále skončí smrtí. ODS je jako mor – odhalujou se hnisajicí boláky, na povrchu se objevujou nechutný věci, ale pořád je tu naděje, že to někdo přežije a další generace bude imunní.

    2Laco:
    BTW: nemusíš odpovídat, zajímalo by mě, co tě vedlo k podpoření názoru na správnost „podpory soukromého radaru USA“ na našem území.

    V téhle otázce mě taky vadí postoj ODS – kdyby na rovinu řekli. USA tady postavěj radar, kterej by je chránil před potencionálním útokem ruska. Nabídnou nám za to bezvízovej styk, investiční pobídky ve výši XXX mio USD a vytvoří se 500 pracovních míst…
    Asi bych zvednul ruku a řekl ANO, BERU. Ale kecy o budování míru, vzájemné spolupráci jim už nesežere nikdo. A korunu všemu nasadil ten idiot s tvrzením o zavedení povinné vojny – to je vydírání, že by arabská „el kejda“ zezelenala závistí…

  5. opravaUff:
    je na ránu pěstí, ale v některejch případech i na ránu pěstí.

    samozřejmě mělo být:
    je na ránu pěstí, ale v některejch případech i na něco víc…

  6. PRAVDA JE OPRAVDUtam někde venku… Nečekej, Petře Ká, že ti Topolánek naservíruje radar s dokonalým komiksovým návodem na život. Na tvůj život. Nauč se chápat věci… nauč se vědět… a přijmi hru světa, že totiž kašpárkovské rolničky, nemusí nutně nosit jen kašpárek… já vím, loutkové divadlo umí svět vykreslit tak krásně a přehledně… jenže, my dospělí přece nejsme (ze) dřeva… Tedy alespoň někteří… P.S. Vítězem byl, je a bude jenom ten, kdo zvítězí. Buďme šťastní, že patříme k vítězům… Neboť svět je než o boji…

  7. 2GTI:
    No, napsals to moc hezky. Paní učitelka v hodině literatury by určitě měla radost. Ale mohl bys mi prozradit, co tím měl autor na mysli?

    A prosím nějak normálně, měl jsem pernejch 14 dní a nemám chuť luštit rébusy nebo rádobybásnický vložky…

  8. PetroviKáPetře, jestli ti dělá problém pochopit poměrně přehledné a krátké souvětí, pak pokus o vysvětlení… je předem odsouzený k neúspěchu. Vrať se k mému textu případně později, až odfrkneš a nebudeš intelektuálně zemdlený, uvidíš, že ti svitne…

  9. No asi takhle Rusko a Amerika jsou jeden jako druhy, ale americani nam aspon pichli jako evrope to nelze poprit, to ze maji ve vlastni zemi obrovskej bordel a do vseho se tak rikajich serou:) je druha vec…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *