Nejen internetem živ je bloger

Co bude dnes dobrého?


S blogy o vaření se v poslední době roztrhl pytel. Vaří už i pratáta všech blogerů Arthur Dent, pan Cuketka to dokonce dotáhl až na pozici pravidelného gurmánského recenzenta časopisu Týden. Nově bloguje i kuchař Roman Novák, který na svém webu Český kuchař prezentuje především recepty, které vymyslí a realizuje v jedné mnichovské restauraci, kde v současnosti působí. „I když je to poměrně těžké a díky pracovnímu vytížení moc nestačím doplňovat nové věci, tak již nyní se převážně z řad mých známých ozývají pozitivní ohlasy na některé příspěvky, kdy obyčejní lidé zkouší jednoduché a myslím i originální postupy,“ napsal mi Roman Novák.

Do budoucna by měly být publikovány nápady ze šuplíku, zpřístupněna databáze fotografií pokrmů a autor stránek má v plánu také srovnání jím používaného kuchyňského náčiní a vytvoření příručky jeho správného používání.

11 thoughts on “Nejen internetem živ je bloger

  1. pro nás ne úplné odborníky na vaření by to chtělo rubriku „kouzlíme s mikrovlnkou“

  2. to zuziUž se stalo. Již mnohokrát jsem na tomto blogu vařil z vody a svým čtenářům tak naservíroval řadu nepoživatelných nemastných neslaných článků, kvůli kterým pak odešli otráveni.

  3. Já za nejhodnotnější literaturu považuji jídelní lístky a kuchařské knihy. A s weby jsem na tom podobně… 🙂

  4. Pište si o receptyAhoj mám pro vás nabýdku jestli hcete poslat nějaký recept nebo radu do kuchyně či na odstranění nějakých skvrn stačí mi napsat jen na můj email s.o.s.cook@seznam.cz a já vám na váš email napíšu ten recept o který jste si napsali.

  5. Pište si o receptyAhoj mám pro vás nabýdku jestli hcete poslat nějaký recept nebo radu do kuchyně či na odstranění nějakých skvrn stačí mi napsat jen na můj email s.o.s.cook@seznam.cz a já vám na váš email napíšu ten recept o který jste si napsali.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *