Připravuje Oskar internet za paušál?

A je to vůbec potřeba?Na dnešní Mobilmanii se spekuluje o tom, jaké novinky představí Oskar na své čtvrteční tiskovce. Mezi mnoha ohlasy zaznělo, jako už poněkolikáte, volání po internetovém paušálu.

No, nevím. Proč by to Oskar dělal? Kolik jeho uživatelů by jej využilo? Považuji se za člověka toužícího být připojen vždy a všude (Bali, bez poznámek prosím), ale nemíním dávat za mobilní internet více než 500 Kč měsíčně. Těším se, až budu moci se svým PDA pracovat s poštou odkudkoli, ale na to mi bohatě postačí již existující tarif Oskar GPRS – Vždy připojen Standard, jehož prostřednictvím mohu měsíčně prodatovat za dvě kila pět mega.

6 thoughts on “Připravuje Oskar internet za paušál?

  1. 5MB?Tak pět mega mi nestačí ani den, natož na měsíc kdy prodatuju 1GB přes GPRS (a to nejsem žádnej vekej downloader)

  2. 5 MB!V textu jsem jasně zmínil, že 5 MB bohatě stačí na vyřizování e-mailů. Na brouzdání webem je to pochopitelně málo.

  3. Re: připojeníJeště bych to zkombinoval s tarifem Eurotel Tandem. Pokud není nikdo po ruce, nezbývá než se spokojit s Eurotel Individual. Největší nuda je to ale s tarifem Český Telecom Home Standard. O Home Mini ani nemluvě.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *