Bude mít náš příští prezident inicály DH?

Ano, splní-li se přání Václava Havla


V posledním čísle časopisu Týden Martin Fendrych polemizuje o šancích Jiřího Dienstbiera na prezidentský post proti dosud jedinému protikandidátovi Václavu Klausovi. Mimo jiné se zmiňuje i o tom, že Václav Havel by si přál někoho o generaci mladšího a nejlépe ženu. Havel by prý měl podle Fendrycha říci, kterou dámu myslí, případně jí s kandidaturou pomoci, jinak je to stejně módní výkřik jako Klausův oteplovací antialarmismus.

Ale copak není jasné koho si VH přeje?

9 thoughts on “Bude mít náš příští prezident inicály DH?

  1. Nic proti Dáše,ale ještě lepší ojetina by byl fenomenální tlemič a bavič Petr Novotný. Panečku, ten by s blbou náladou rychle zatočil. A pak už by byla jenom krystalická SRANDA k popukání… a k posrání! :o)

  2. Anebo kolaborant Krampol, co ze sebe má dobrej pocit a brzy už bude mít maturitu… :-/

  3. No na aktualne.cz dokonce JD vede – což mě vyděsilo natolik, že jsem obešla všechny kamarády a poslala VK celkem 23 hlasů!

  4. RojiMerkelová už je prezidentka? Jinak Dáša je rozhodně hezčí než Klaus i Dienstbier, to je fakt, ovšem pokud má být hlavním kritériem zralá krása, co takhle Švandová?:-))

  5. Souhlasim s Lacem – pan exprezident obcas vypusti takovy balonek a pak se divi, ze se ho novinari ptaji, koho nebo co mel na mysli, koho tedy podpori apod.

  6. Filipe,zmíněné balónky jsou typické pro znamení Váhy, taky je vypouštím (občas), a nikdy nevím, jestli je někdo pochopí. MSF

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *