Kateřina Neumannová přiznala otce své dcery!

Ale proč má kvůli tomu mít Česká republika z ostudy kabát?


Představte si, že se jako šéf českého lyžařského svazu podílíte na vybojování hostitelství mistrovství světa v klasickém lyžování. Pak několik let úspěšně vedete tým organizující přípravy. Mezinárodní lyžařská federace několikrát konstatuje, že přípravy českého pořadatelství jsou vzorné a jste dokonce ostatním zemím dáváni za příklad. Pak se z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (už ten název!) dozvíte, že pokud všeho okamžitě nenecháte a neuvolníte svůj post běžkyni na lyžích Kateřině Neumannové, stát na přípravy šampionátu neuvolní už žádné peníze.

Na vaše dotazy co děláte špatně se reakce nedočkáte a spolu s dalšími šestnácti klíčovými členy přípravného výboru, kteří solidárně odstoupí s vámi, tak máte dost času přemýšlet o tom, co všechno je zlatá olympionička ochotna udělat pro svého manažera, pana Josefa Jindru.

33 thoughts on “Kateřina Neumannová přiznala otce své dcery!

  1. Laco, nevím co se ti zdá divné. Vždyť přece Jihočeské matky mají patent na rozum a kromě atomových elektráren jsou specialistky i na pořádání lyžařských závodů. Nic divného. Divné je tak maximálně to, že je za to nikdo ještě nevyhodil… 🙁

  2. Ja myslim, ze vitr nefouka od matek, ale z hladu, vlastne z Hradu.
    Vzpominate si nekdo na nejakou mezinarodni akci, ktera by u nas neskoncila s ostudou?

    Ale olimpyjada to vsechno napravi!!

  3. to RojMyslíš z Hradu, tam jak sedí „pantáta tunel“? To by se pak Mistrovství světa v klasickém lyžování mohlo proměnit na Mistrovství světa v klasickém tunelování.

  4. Chtělo se mi říct:Šokující! Překvapivé! Nečekané.
    Ale pak jsem si uvědomil, v jaké jsme zemi. Proti Neumannové nic nemám, ale tohle je už trošku moc.

  5. to by jeden blil…ty vole, vo co komu de??? Já myslím Laco, že to nedělají pro sebe. Nevím jestli je to už hodně nebo ještě málo (jak píše Aleko)…ale jedno vím určitě….že si zase všichni zvykneme…a stejně s  tím nikdo nic neudělá. (Tím pochopitelně nechi říct, že je to v pořádku)

    Co např. pražáci na zavedení placených karet???? Taky si zvyknou….že jo MOD.

    PS: Laco!!! je pátek 🙂

  6. Ano, ano a patronem mistrovství bude Svatý Klaus – patron všech tunelářů. Amen.

  7. VABANKNež příklad toho, jak se během pěti minut dá prohrát přízeň miliónů… Jo… v životě člověk nemůže jet ve dvou stopách, jako na lyžích…

  8. to FilipAjajaj. Že bych přecenil své čtenáře? Ale ty určitě nepatříš mezi pravidelné návštěvníky, jinak bys neměl problém pochopit dva odstavce psaného textu.

  9. LacoviSnazim se, Laco, snazim, porovnavam text a titulek, ale marne hledam souvislost. Nic jineho jsem nemel na mysli:-)

  10. zas už ten davový brekot …Nemám dost informací, abych mohl soudit, jak dobře dělal kdo svojí práci, ale jedno vím jistě – ten kdo platí má právo si vybrat komu bude platit a pokud ho chce vyhodit může to udělat kdykoliv. Jsou funkce, které se vážou na schopnosti a pak ty vyšší, které se vážou na aktuální politickou situaci a je-li můj úsudek správný, pak s tak významnou funkcí se pojí i významný vliv. O tom je systém a pokud ho stále všichni tak kritizujete, tak se zamyslete jako Marx s Engelsem a vymyslete jiný, třeba se Vám to povede líp. Prostě přestaňte brečet a začněte pro to něco sami dělat. Nehledě na to, že Katka Neumanová ve mně žádné pochybnosti nevzbuzuje.

  11. Ještě jedné věci jsem si tdodatečně všimnul: Slogan stránky „KATKA už to zná, kdo MAŽE ten jede“. Laco, od tak inteligentního člověka bych očekával více úcty k lidem, kteří dokázali to co Katka, ona je pro mě vzorem dříče a čistoty ve sportu, vzorem člověka, který dokazuje, že čestnou a poctivou cestou se dá dosáhnout výsledků. Tak tiše doufám, že ten podtitul je od Tebe jen velká nadsázka, i když hodně hloupá …

  12. to LUBONevzbuzuje v tobě pochybnosti lyžařské či manažerské? Mýlíš se zejména (byť mile) v tom, že jsou funkce o kvalitách a pak ty vyyší :-)) Nikoliv Lubo, jsou než funkce. A samozřejmě jsou i trafiky. Tam ovšem možná i tvé představy panují… taková vyšší trafika (v tvé terminologii). Co takhle nechat to dodělat původní tým a zřídit novou funkci – president(ka) ZVM (z vůle ministerstva).

  13. to FilipVíš co? Vyšetři si dvě hodinky na pročtení článků za pár měsíců zpátky. Pokud se chytneš a naskočíš na tu správnou vlnu, pak pochopíš, jaký má vztah titulek k obsahu tohoto článku. Pokud se tak nestane, ztrácíš čtením mého blogu čas.

  14. to LuboNepovažuji se za nijak zvlášť inteligentního člověka, ač se mi to (byť mile) snažíš podsouvat. A právě proto si můžu dovolit hloupý slogan. Stejně jako si můžu dovolit mít názor na něco, o čem nemám dostatek informací. Jen by mě zajímalo, kolik toho víš o slečně Neumannové, že si o ní dovolíš tvrdit, že je vzorem člověka, který dokazuje, že čestnou a poctivou cestou se dá dosáhnout výsledků.

  15. Státní dotaceMám zkušenosti s tím, jak se státní dotace přidělují, jak se mají utrácet, jak se mají vykazovat a jak se jejich čerpání ověřuje. Je to práce pro lidi, kteří musí mít přehled v právních záležitostech, účetnictví, ekonomii a dokonce ve stavebnictví.
    Na celé věci je zarážející to, že K. Neumannová, která do letošního jara velmi úspěšně závodila, by měla zastřešit průhlednost čerpání státních dotací. S klidným svědomím mohu říci, že se odbornost v průběhu několika týdnů – měsíců nadřít nedá. Potom věřím, že za nitky bude tahat někdo úplně jiný. Přeji nové presidentce, aby hole přípravy MS dobře držela a ustála zákeřnosti přídělu státních peněz. Kontroly jsou nezávislé a řekla, bych tvrdé a nekompromisní.
    MSF a konstatuji, že odvaha jí nechybí.

  16. to GTITuhle myšlenku, že jsou funkce o kvalitách a ty ostatní mám zprostředkovaně. Jeden můj dobrý přítel od konkurenční firmy, kterému jsem přátelsky podsouval brzká povýšení, mi odpověděl: „Já jsem u nás dosáhnul svého maxima, protože i když mám výsledky, nedávám si pozor na pusu a tam nahoře sedí už jen skuteční přátelé přátel.“ Sám jsem až příliš blízko přátelům přátel na to, abych mu nedal za pravdu. A to není jen o trafikách a brebendách (i když bezesporu z velké části taky ano), je to ale i o vlivu. Nikdo nemůže vládnout sám, musí mít kolem sebe skupinu „věrných“, kteří jeho názory a moc rozprostírají dál. Když budu mít pod sebou sebekvalitnějšího člověka, který se mnou nebude zajedno, nemůže to prostě fungovat. Pokud mám jako šéf na starosti určitý okruh lidí, chci tam mít lidi jednak schopné a jednak loajální. Proto všichni manažeři, jmenovaní státními úřady, můžou mít klidně za funkcí ZVM a je to pravdivý přívlastek. I já si za svoji funkci můžu napsat ZVPP (z vůle předsedy představenstva). Jen ten kdo dělá za své a rozhoduje si o svých záležitostech sám, nemá funkci ZV, zbylých 99 % lidí ZV prostě je. Znovu zopakuju, že s tím se můžeme buď smířit a nebo vymýšlet nový systém. A pokud ho někdo vymyslíte, já budu první kdo ho s Vámi půjde podpořit, do té doby ale prostě vnímám realitu …

  17. to LacoAspoň doufám, že oceňuješ, že tentokrát nejsem tolik „politicky korektní“:-). A jinak děkuju, že jsi slogan vymazal ať už tě k tomu vedlo cokoliv. Slečna Neumanová je pro mě vzorem čestného člověka díky tomu, že toho dokázala moc a nikdy se kolem ní neobjevil ani stín pochybností v záležitostech lobingu či dopingu. Když jí nabízeli, aby převlékla dres, řekla, že než závodit za jinou zemi, to radši skončí. Takové lidi já mám prostě rád, protože to ukazuje na to, že neudělají něco jenom kvůli penězům. A to všechno pro mě mluví samo za sebe.

  18. to LuboTo jseš tak hloupej nebo naivní, že nevidíš, kdo za tou čestnou a poctivou figurkou Katkou vlastně stojí?

  19. GTIpředkládá zajímavou zkušenost. Ano bez loajality k vedení se nikdo ve funkci neudrží, ale osobně se domnívám, že kdybys nedokazoval denně své pracovní kvality a nasazení, tak bys ZVPP nebyl jmenován. Mám zkušenost, že i úplni hlupáci, kteří dokázali jen lést šéfům do zadku, byli na vysokých postech.
    ===
    Myslím si, že dosazení nové presidentky na tak velké sousto je stejně pošetilé, jako jmenování manažera ZVPP do funkce hlavního trenéra slavného sportovce jen proto, že je PP zastupuje hlavního sponzora.
    MSF

  20. to VankeltZa každým někdo stojí, vždycky je ale na tom konkrétním jedinci, jak s tím naloží. A Katka má ten kredit, aby se s tím vypořádala dobře.

  21. to JANOVANechme Katce čas, nechť ukáže co umí. Vysvědčení se rozdává vždycky až po výkonu…

  22. to LuboTomáš Rosický je kapitánem české fotbalové reprezentace. Předpokládám tedy, že má také jistý kredit (Ujfalušimu určitě dlouho rozmlouval nápad na objednání prostitutek). Rozhodně bych mu ale nesvěřil post šéfa přípravného výboru Mistrovství Evropy ve fotbale. Podobně pochybuji o manažerských schopnostech KN, která má-li mluvit o svých předpokladech pro tuto práci, odpoví vždy jen něco v tom smyslu, že je dříč.

  23. to LacoA jak můžeš vědět, že zrovna Tomáš Rosický nemá manažerské schopnosti? Ano, to že je dobrým hráčem nijak nezaručuje, že je dobrým fotbalovým manažerem, ale stejně tak to ani nevylučuje. Beckenbauer byl taky skvělý fotbalista a manažer je nakonec snad ještě lepší. Přimlouvám se tedy, vystavujme Katce vysvědčení až při mistrovství.

  24. Tomikuteď nevím které placené karty máš na mysli, ty parkovcací rezidenční? No my u nás na 10 je bohužel nemáme, protože nemáme rezidenční zóny a tím pádem nemáme my co tam bydlíme, kde parkovat.Moje tchýňa bydlé na Malostranském náměstí a má tam k parkování místo cca za 500,- ročně, mě stojí v Praze 10 nejméně 500,- každá noc:-)))

  25. náročnéVíš Laco co je tvůj problém?
    Moc čteš a moc nad vším přemýšlíš… Pro nás, věrné čtenáře blogu jsou tyhle úvahy moc složitý. My si i Blesku přečtem jen ten vtip (a i ten díky tomu, že je u tý nahotiny), maximálně přeslabikujem nějakej ten bulvární titulek (pokud je pod ním kaluž krve nebo prso o rozměrech aspoň 5×5 cm). Nemůžeš po nás chtít, abysme sledovali co se děje ve u nás i světě, pak vo tom přemejšleli a nakonec snad na to i měli svůj názor. Titulek byl gut, heslo taky, ale s tím dlouhým textem si to přehnal. Přelouskal jsem to do půlky a když jsem zjistil ža ani ke konci není katka nahá, vzdal jsem to.

    Možná to bylo i tím, že jsem se zrovna vrátil ze svitačky a svijanský pivo v kombinaci s panorámatama trosek mírně utlumilo moje bijorytmy, ale v každém případě volám – míň textu a víc nahejch bab….

  26. to Mod.Jasně Mod. Mám na mysli rezidenční parkovací…na dvojce je mají zavádět.Jako firma ale zaplatíme v řádech víc (mám za to, že je to něco přes třicet za rok). Zase takový problémy s parkováním tady ale nejsou (vyšehrad). Oproti tobě jsem ale v poho…vychází mi to kolem stopadesáti za pracvoní den….No a…tak zvedneme ceny :-)))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *