Nový web Cinema City dělá vlny. Divoké.

Opravdu musí být každá změna změnou k horšímu?


Web sítě multikin Cinema City byl předevčírem spuštěn v nové podobě. Všiml jsem si toho okamžitě, jakmile jsem dnes ráno na stránky vstoupil. Otřesný nový design by mi ani tolik nevadil, protože jsem věděl, že se dlouho nezdržím. Zamluvím si místa v poslední řadě na odpolední představení filmu Divoké vlny v multikině Zličín a zmizím. Jenže ouha! Film o surfujících tučňácích není v programu. Proklikávám se dalšími odkazy a zjišťuji, že film kino uvádí. Pod jeho krátkou anotací nacházím odkaz na rezervaci vstupenek. Klikám a ocitám se zpět na stránce s programem, kde ale film opět chybí.

Pak jsem to pochopil. Závod v surfování začal už návštěvou redesignovaného webu.

13 thoughts on “Nový web Cinema City dělá vlny. Divoké.

  1. "Pěkný"Schválně jsem si zkusil tvůj postup, a koukám jako puk, ono to v tom programu fakt neni. Kdybys nenaznačil, že se to zarezervovat skutečně dá, asi bych konstatoval že nedá. Nestavíš se u nich pro nějakou statistiku, kolik lidí si na Divoké vlny objednalo přes web? 🙂
    Pozn: design, no comment, ale ono takový Cinestar neni lepší.. ale ještě se tim chlubit, brrr…

  2. to Tomáš HaladaOznámil jsem to slečně u pokladny, když jsem kupoval lístky. Suše mi odvětila, že to oznámí MANAŽEROVI. Doteď to není opravené.

  3. Nepřipadá mi to tak hnusný, rezervace mi taky funguje, no asi jsem nějaká nenáročná…
    Ale Laco nenapsal jsi,jaká ta pohádka byla? Dobrá?

  4. to EvičkaRezervace teď opravdu funguje, manažer asi dnes přišel do práce. Z Divokých vln jsem byl NADŠENÝ, více v samostatném článku.

  5. Tak díky za tip a budu se těšit na článek!!
    P.S. Figurky tučňáků od MC Donalda už doma máme, tak zbývá jen návštěva kina.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *