Divoké vlny

Nejlepší animák letošní surfařské sezóny


Přiznám se, že při minulé návštěvě kina jsem nejvíce odzíval trailer na Divoké vlny. Ale když mi Klárka nadšeně vylíčila, jak pozitivní recenze na tento film vyšla v Mateřídoušce, bylo rozhodnuto.

Příběh, pravda, originální nebyl vůbec. Je to stejná story jako v mých oblíbených Autech. Mladý tučňák Cody (podobně jako závoďák Blesk McQueen) se vypraví na velký závod, aby nakonec díky bývalé surfařské legendě Big Zetovi (který se podobně jako bývalá legenda automobilových závodů Doktor Hudson dlouho ukrýval před veřejností) zjistil, že v životě existují důležitější věci než vítězství. Na cestě přitom potká několik postav, se kterými prožije pár banálních akčních dobrodružství. V čem tedy tkví kouzlo Divokých vln?

Ve světě animáků platí pravidlo, že bavit se musí nejen děti, ale také jejich rodiče. Můžete použít dvojsmyslné narážky jako ve Shrekovi anebo zvolíte mnohem originálnější postup. Divoké vlny volí druhý způsob, neboť celý film je pojat jako dokument. Animovaní hrdinové dávají rozhovory, občas se v záběru objeví mikrofon nebo kolemjdoucí tučňák zamává do kamery. Autoři filmu si tak v cimrmanovském stylu mohli dovolit cokoli. Pokud by vám totiž nějaká scéna připadala hloupá, od tvůrců byste se dočkali jen pokrčení ramen s omluvou, že oni jen sbírali materiál pro svůj dokument.

A pak je tu ještě jedna věc, proč musím Divoké vlny milovat. Je to první dětský film, ve kterém zazní skladba od nejlepší kapely na světě.

3 thoughts on “Divoké vlny

  1. Chicken JoeFilm jsem viděl asi před 11 dny tady v Irsku a musím říct, že nejvíc mě dostal Chicken Joe, snad ho dobře v česku nadabovali 🙂

  2. [url=http://www.fashionhause.com]replica handbags[/url]

    [url=http://www.fashionhause.com/forum/]Rolex forum[/url]

    [url=http://www.fashionhause.com/links/]replica watches[/url]

    [url=http://www.yesreplica.com/]rolex replica[/url]

    [url=http://www.fashiontrends.cn/]fake rolex[/url]

    [url=http://www.smokershops.com/]swiss rolex replica[/url]

    [url=http://www.tiffany-sterling-silver.com/]tiffany sterling silver[/url]

    tiffany sterling silver

    replica handbags

    replica handbag

    Rolex forum

    replica watches

    rolex replica

    fake rolex

    swiss rolex replica
    TAG Heuer Link Chronograph Replica Watch Review

    he Link bracelet has very different resizing method. Its not difficult with good instructions. Thats why I have added a PDF file of the resizing process into this post (see the attachment). This very useful file was provided to us by a member called *engineer*. Big thanks!

    NOTE:
    I cant attach this file at TRC (it exceeded the size limit). Get the TAG Link bracelet resizing info file from the RWG.cc version of this review.

    Please check out our website:
    fashionhause There are top quality of replica handbags for sell
    with perfect weight, feel, and like the originals.or email us : fashionhause@yahoo.com

    BALENCIAGA Caramel Twiggy Motorcycle City Bag delivered to anywhere

    This is a gorgeous balenciaga bag from the celebrity famous collection It made of the suede .Top Zipper Closure Silver plate with serial number, also comes with cosmetic mirror and dust cover ,detachable shoulder strap .Warranty card and introduction included. 32(L)X21(H)X6(D)

    Please check out our website:
    http://www.fashionhause.com There are top quality of replica handbags for sell
    with perfect weight, feel, and like the originals.or email us : fashionhause@yahoo.com

    Beaded bracelet. Sterling silver.

    7.5 inch long.925 Sterling silver plated Tiffany Bracelet – Bracelets offer a wonderful expression of luxury, and have been a particular specialty of Tiffany’s for decades. Our bracelets are selected from Tiffany’s most fashionable models and carved to perfection with the utmost care. You’ll find bracelets to match with rings or necklaces, or beautiful pieces to stand on their own.

    Tiffany-sterling-silver delights in the opportunity to offer our customers fine sterling silver rings, fake Tiffany necklaces, pendants, replica Tiffany bracelets, bands, brooches, replica Tiffany earrings and more, all at remarkably low prices.

    Please check out our website:
    http://www.tiffany-sterling-silver.com
    Or email us:
    fashionhause@yahoo.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *