Řepka je blázen, hoďte na něj síť!

Sparta, Sparta, buzerantů parta


Tak si to shrňme. Před třemi roky koupil jupík Křetínský od staré struktury Košťála Spartu. Vyhodil úspěšného trenéra Straku a povolal teoretika Hřebíka, za jehož kritiku dostal o pár měsíců později kapitán Poborský padáka prostřednictvím SMS zprávy z mobilu mladého byznysmena. Spartě se opakovaně nepovedlo dostat do Ligy Mistrů. Tvrdé jádro sparťanských fandů na stadionu hajluje. Stejně jako hráč Sparty Horváth, který tak činí v přímém televizním přenosu. Mezi televizní hvězdy se včera zařadil i bývalý reprezentant Řepka, o němž dnes šéf sporťáků České televize Černý veřejně prohlásil, že je blázen.

Dostane Řepka SMS od Křetínského nebo od Košťála?

13 thoughts on “Řepka je blázen, hoďte na něj síť!

  1. PrimitivismusMá ještě opravdu někdo pochyby, že fotbal a moto sport není pro primitivy?

  2. pohřeb fotbaluFotbal jsem hrál od svejch 4 let. Drobná havárka (kolo, ne fotbal) mě sice překazila nějaký větší (byť amatérský) hraní (na profi jsem neměl), ale i tak jsem ho nepřestal milovat.

    Posledních cca 10 let ale postupně snižuju směr pohledu. Ve většině případů už totiž 1.liga nemá s fotbalem nic společnýho – je to mix zákulisních machinací, byznysu, herectví a podvádění. Když si k tomu přidám část publika ve formě psychopatů zralých na léčení (především sparta, baník &), kterým nejde o fotbal, ale o vybití frustrací a eliminaci pocitu méněcennosti, vychází mi, že 1. liga rozhodně ne…

    Pamatuju,když mě táta bral s sebou na fotbal a máma mu vyčítala, že mě chlapi naučej jen sprostě nedávat (nic, co bych neznal od hnědočechů ze školky). Teď staďákama nelítaj jen nadávky, ale i plný kelímky od piva, flašky nebo dokonce lavičky – syna bych tam rozhodně nevzal…

    Ale abych dokončil myšlenku – chodím na „lokální“ zápasy a nižší ligy. Občas tam emoce (a nadávky) lítaj taky, ale rozhodně se tam člověk nemusí bát s dítětem… howgh

  3. dodatekJeště drobnost – přesně tyhleproblémy řešila (a řeší) i fotbalová itálie a anglie – to hodně razantntně. Klubům tam už docvaklo, že řvoucí vylízaný hovada nebudou ti, kdo naplní klubovou pokladnu (většinou tomu je naopak) a tak je začínaj potírat.

    U nás se toho dočkáme tak za 10 let. Ale to bude fotbal sportem už jen pro asociály a duševně nemocný lidi…

  4. to Petr K.Jsou stadiony, kde je pohoda. A to i v GL. Třeba právě v Teplicích (pokud tam nehraje Sparta nebo Baník). A věřím, že dobře bude i na novém stadionu Slavie.

    P.S. S láskou k fotbalu si mi udělal radost.

  5. Podle me musi byt pro kazdeho hrace z ciziny navrat do ceske ligy sok. Repka se s tim holt nesrovnal. Nevidel bych vinu jednoznacne na nem.

    Ono to nema reseni. Cesky fotbal je natolik prolezly korupci a promoreny debilitou funkcionaru, ze jedine reseni je cely ho zrusit a zacit na zelene louce s novymi lidmi, nejlip importovanymi odjinud.

  6. Kdo jsi bez viny …Všichni se tváří pohoršeně, že se někdo na chvíli přestal kontrolovat a prostě mu ruply nervy ve vypjaté atmosféře. Pokud má mít fotbal smysl, nesmí v něm chybět napětí a vůle po vítězství, sport není nic pro „studenokrevníky“. Řepka udělal jen to co by udělalo minimálně 50 % lidí, kdyby projevili své přirozené chování a vykašlali se na sebekontrolu. A kvůli tomu ho máme nazývat bláznem? Ne, je to prostě jen nervově labilnější člověk, ale přesto je to pan fotbalista.

  7. nesmysly2lubo: nevím, jestli žiješ ve stejným vesmíru jako já, ale přiznám se že nemůžu přitakat ani na jedno z tvých tvrzení

    1) řepka se „nepřestal na chvíli kontrolovat“. On se chová jako hovado už hodně dlouho (proto nedostal jako trest jn bububu).

    2) fotbal a sport obecně (a zároveň vůle po vítězství) nemá nic společnýho s vulgaritou a duševní poruchou…

    3) nevím, kde konrétně žiješ, ale 50% je hodně vysoký procento…
    btw – sebekontrola je jedna za schopností, která násodlišuje od zvířat.

    4) já bych nenazýval jen bláznem, ale mnohem expresívnějšími pojmy. Nevím, jestli ti to dochází, ale on je „vzorem“ pro mladý fotbalisty a vizitkou našeho fotbalu. Je placenej nejen za to, že kope do míče, ale i dokáže zvládnout ty věci okolo.

    5) pan fotbalista je zidane (pelé, panenka…) řepka je jen druhořadej čutálista, kterej je u nás jedooký mezi slepými…

  8. hlavně ten Zidaneto je pan fotbalista 🙂 ty si směšnej..

    to Laco: btw dnes jsem si povšiml, že někdo má někdo na šedé firemní fabii podložku pod RZ, AC Sparta Praha.. tak nevim.. ale co vrána k vráně sedá 😀

  9. zidane?Proč??? nechápu?

    Pokud někdo sleduje dlouhodobě jeho výkony v klubech i reprezentaci, nenapadá mě jiné ohodnocení…

  10. zidanepro mě to po tý hlavičce vždycky už jen fotbalista na úrovni III. okresního přeboru..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *