Hledáte kvalitní doučování?

Nový inzertní web se zajímavým potenciálem


„Několik kamarádů, kteří doučují, mi říkalo, že jim na českém internetu chybí podobná inzertní služba zaměřená pouze na doučování. Prakticky na každém inzertním webu sice část zaměřená na doučování je, ale krčí se někde vzadu. Navíc pročítat inzeráty rozdělené jen na nabídky a poptávky je zdlouhavé – u doučování hraje roli také předmět, okres a úroveň školy (ZŠ, SŠ, VŠ). Stávající inzertní weby toto členění nenabízely, proto vznikly tyto stránky,“ popisuje důvod vzniku webu Kvalitní doučování jeho autor Dan Špaňhel.

Již pár dní po spuštění stránek je v databázi více než stovka inzerátů na doučování, převažuje angličtina, němčina, matematika a fyzika. Do budoucna má Dan v plánu bezplatně dodávat aktuální inzeráty s doučováním na cizí weby. Například na stránkách zaměřených na matematiku by se zobrazovaly inzeráty s tématikou doučování matematiky, na stránkách chomutovské průmyslovky by bylo možné zobrazovat inzeráty doučování z okresu Chomutov.

5 thoughts on “Hledáte kvalitní doučování?

  1. to LukášCopak přidat nějakou novou funkci na web, to je hned. Ale napsat o tom, to nějaký čas zabere. Proto mě Dan předběhl.

  2. to LukášA co to je taková „Nadídka doučování“? Já znám jenom nabídku… 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *