Proč Patrick Zandl žárlí na Arthura Denta

A kdo vlastně píše tento blog?


Je to už skoro měsíc, co se tuzemská blogerská scéna otřásla v základech. Počátkem října byl totiž zveřejněn rozhovor, v němž Arthur Dent, zakladatel Bloguje.cz, otevřeně přiznává, že česká blogosféra je dílem několika málo lidí (ostatně stejně jako celý český internet). Například jen Patrick Zandl prý píše skoro 70 % všech blogů, co jsou na Bloguje.cz.

Patrick má však pifku na Arthura, že tak skvělý blog jako je tento si Tatíček zakladatel píše sám. Naštvaný grafoman (Patrick, samozřejmě) proto rozšířil svojí působnost také na server Píše.cz, kde si tvoří Tenisákův žbrbláček a rozsévá nenávistné komentáře na dalších blozích konkurenčního blogovacího systému.

A dokonce se kvůli nové identitě nechal i ostříhat.

Na protest se Patrick Zandl nechal ostříhat

57 thoughts on “Proč Patrick Zandl žárlí na Arthura Denta

  1. SrandaJe to sranda, ten malý český internet a ti malí čeští človíčci na něm. Proč mi je z něj ale už víc než 10 let smutno?

  2. robotRadka Hulána píše robot. Toto měl napsat s jinou identitou, aby to nevypadalo tak blbě, že komentuje sám sebe, ale není na to naprogramován…

  3. KAFKÁRNANevím kdo je Patrick ani kdo je Arthur, jedno však vím bezpečně – nikdy v dějinách lidstva nemělo slovo tak malou cenu, jako v téhle postmoderní kafkárně.

    Totiž slovo bylo vždy posvátné a myšlenka pak byla chrámem. Chrámem těch, co čtou, těch, co slyší. Dnes ne. Dnes platí jen příval slov, bez ladu, bez skladu, bez myšlénky. Nebude to dlouho trvat a vžijeme se do doby analfabetoidních grafomanů.

    Problém je, že všechna nejkrásnější slova, všechny nejúchvatnější věty a všechny nejpravdivější lži už byly napsány. Nemáš šanci, než na špici jehly nevědomí vydatlovat do světa tu svou pravdu pravd, že tma je tmou a světlo světlem. Vždyť… tvým největším omylem je domněnka, že tě čtou jen slepí a poslouchají hluší.

    Pokus se tedy napsat tu jedinou velkou větu, to ostatní, s tím se jdi bodnout.

    Píši to, Laco, pod tvým textem, nikoli ovšem adresně. Tedy, adresně ano, avšak adresátem nejsi ty. Samozřejmě…

  4. Tak mě napadlo, jakou pro koho má „cenu“ předchozí rozvleklý komentář?) Asi jak pro koho… 😉

  5. PRO TEA (Z LÁSKY)Přesně pro takové týpky, jako jsi ty, Teo, jsem to psal. Adresně. Tedy například pro tebe má ten příspěvek cenu nesmírnou. Pokud ho ovšem pochopíš… Uaaa.

  6. ZábavaPřiznám se, že nechápu co vás na tom baví. Psát o pitomostech a pak se tady takhle kočkovat 🙂

    Zábavné to už ani není. Pan Zandl je s prominutím už vcelku trapný s tím vším co dělá poslední dobou.

    Nicméně tento blog se mi ještě líbí, jako jeden z mála. Tak to nekažde zbytečně …

  7. GTIAsi nepochopil… ale když jsem četl tohle… „Pokus se tedy napsat tu jedinou velkou větu, to ostatní, s tím se jdi bodnout.“ … tak jsem si říkal: Sakra, tak proč se tím sám neřídí?! 🙂

  8. Pro BalíkaPitomosti nepiš ty. Nechceš se doufám zde pasovat do vrchního posuzovače zbytečných kazičů, viď, že ne, Balíku.

  9. Pro GTIA ty ses nám tu sám pasoval do role mravokárce … nechť je každý svého slova pánem (to jsem vymyslel teď, v tuto pozdní hodinu zcela sám).

  10. Pro BalíkaJe to znát :-))) Dokonale to drhne. Zkus na začátek pohádky, třeba se to povede.

  11. pod dlouhé době..porušuji slibGTI, píšeš hezky…bohužel jsi mnohem chytřejší než ostatní…a proto jsi sám.Podle mého názoru jsi prostě čůrák…a dělá ti dobře urážet.

    PS: Adresně: Všem „ostatním“ se omlouvám za tento hrubý vulgarismus,ale nemůžu si pomoct.

  12. TOMÍKOVI UPŘÍMNĚDokonalé, Tomíku… :-))) Takhle vyteklej jsi už dlouho nebyl, viď. Takže zásada – sprostá slova zavrhni, jednak je neznáš, jednak je neumíš užívat, jednak se sem opravdu, ale opravdu nehodí. Zapoj mozek – má rada. A neurážej se. To je vlastnost primitivů. Tohle snad víš.

  13. Jéžišmarjááá! Co člověk, to názor! Mně osobně se komentáře GTIho líbí a pokaždé se na ně těším. Až to teďka ale vypadá, že byste si, pánové, v reálu dali do držky 🙂 … a kvůli komentářům na tak skvělém blogu? 🙂

  14. JIROUŠCE…To si piš, že bych dostal. Zejména, kdyby na mě mohli skočit najednou :-))) Ale… hoši to pochopí… snad. To víš, mladá, neředěná krev.

    A děkuju, Jirouško… děkuju.

  15. GTI dík za upřímnostNaopak GTI jsem úplně v klidu. Jen máloco a málokdo mě urazí.Tady odtud ani uraženej ani naštvanej nikdy neodcházím. Naopak! Čím dál častěji zjišťuji,že se můj svět i-netu zužuje na poslední tři wwww. stránky. Z nich jediných cítím, že mě z hlouby duše naplňují. Je to tenhle blog, pak ještě jeden…a sem tam můj účet 🙂

    PS: Opět jsi jenom potvrdil,co si myslím.Jinak děkuji za snahu, že se mě snažíš vytáhnout z bahna primitivismu.

  16. Tak se mi povedlo katalyzovat něco, co nebylo mým úmyslem. V podstatě jsem se jen pozastavil nad tím, že komentář je delší než článek, pod nímž je uveřejněn, přestože kritizuje grafomanství. V zásadě s tím, co GTI v 1. komentáři napsal, souhlasím. Jenom mi v té chvíli připadalo, že obsah a forma nejsou zcela v souladu. No… a měly by být? 😉

  17. TEOVINo, já tam původně měl jenom jednu větu. Nebyla ani holá, přiznávám, ale přesto, zdála se mi nesrozumitelná… tak jsem to trchu rozvedl. Příště zkusím holovětej pokřik :-)) možná ho po vzoru Tomíka dokonale opepřím… :-))) A děkuju, Teo, za (vzásadě) souhlas.

  18. MADONO, myslím, žes tu leckoho teď uhodila přes kořen… Souhlas. Známá věc, mezi braním sebe sama važně a intelektem panuje nepřímá úměra… :-))) a to nehovořím o tom, jak by člověk chtěl, aby ho brali ostatní… :-)) Dokonce bych řekl, v aktuálních diskuzních souvislostech, že v primitivní přisprostlosti, viz. Tomík nahoře, se dokonale zračí nejen to, co člověk je, ale i to, co být nechce…

  19. to GTIKdyž se chci s někým bavit a poučovat ho…tak je základ napřímo a ne přes ostatní.Jinak se to dá chápat jako výraz primitivní neslušnosti…nebo taky naprosté slabosti osobnosti. Je roztomilý totiž,jak na ostatních kritizuješ přesně to co sám děláš.Ve výsledku se totiž chováš stejně…akorát se snažíš mít u toho tajemný výraz a být povýšený.

    Když čtu tvé příspěvky (nemyslím ty věcné)…ale ty urážlivé…vždycky si uvědomím,kolik času trávím s těmi,s kterými bych měl čas trávit.Hned na to si totiž sečtu, jak je můj čas pro tebe drahý.

  20. to SharkanKdyby každý spam měl mít literární formu a obsah jako mají komentáře od GTIho, tak okamžitě vypínám všechny antispamové ochrany.

    Debata pod tímto článkem byla myslím příjemným oživením leckdy nudných pozitivně laděných dýchánků pod jinými texty. Prostě jsme se dnes přesunuli z kavárny Slavia do restaurace U Pinkasů (Na růžku měli naštěstí zrovna zavřeno).

  21. Tomíkuzas to s tím přemýšlením tolik nepřeháněj :-))) evidentně ti chybí životní praxe. Jen znalost abecedy k psaní, Tomíku, nestačí. … A už dost, nebo se z toho zcvokneš.

    Co říkáš na Lacovu trefnou myšlénku v záhlaví blogu, evidentně inspirovanou tvou dnešní polucí.

  22. LACOKrásné… 🙂 Tedy myslím především tvůj druhý odstavec v rakci na kladenské kladivo. Já ti totiž děkuju nejen za ten první odstavec. Ten si považuji. A ten druhý… za ten si považuji tebe. To je prostě „Laco“, kvůli kterýmu sem lezu 😉

  23. dík Laco…on se ten nadpis dá vysvětlit dost různě…směrem ke kaýdýmu.Laco mě zná dost dlouho právě jako toho primitiva,takže když mi řekne, abych se choval slušně…tak to od něho beru.

  24. to TOMÍKZas tak krutej k sobě být nemusíš. Sakra Tomíku… říká se tomu balance. Přsto cením, že uznáváš Lacovu autoritu.

    Myslel jsem to s tím dítětem mile. Věřím, žes to mile i přijal.

  25. to GTImile přijímám každou kritiku, která je založena na pravdě 🙂

    Jinak věřím a doufám, že i Laco uznává se stejným respektem mě…Dokonce i já sám si sám sebe docela vážím….Ale na druhou stranu…Kdo z nás všech by si někdy sám dal nejradši po hubě (to nemyslím,v souvislosti s dnešním blogováním….vím, že mám slabší místa)

    A jak říkám…štve mě, když se někdo povyšuje…a poučuje ostatní. A když chce rozhazovat rozumy typu: ty jsi chytrej, ty nemáš mozek…tak mi to zase tak vtipný nepřijde.

    Ano…takhle se bavim s kámošema ,který důvěrně znám…Ale od člověka, kterýho potkám náhodně na ulici, bych dostal za tohle jistojistě přes držku.

  26. Já bych sem ještě fakt děsně ráda něco psala, ale to by se pak mohlo stát, že by měl dneska LacoDent víc komentářů něž my s Patrickem a to fakt nemůžu připustit, omlouvám se, opravdu to nejde!

  27. aha !!! (to LACO)… teď rozumím tomu dnešnímu „náťuku“; je to tady docela prča, artíku (jsi tím nasáklej)

  28. Tomíkujá znám dva, jednoho Tebe a druhého co ho zná i Roj a ten nekomentuje na bloguje skoro nic, ale má u mne vsou rubriku:-))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *