Festivalová premiéra v roli otce

Okoř 2004Opojnou atmosféru letních hudebních festivalů jsem poprvé ochutnal v roce 1997, kdy jsem v krátkém časovém rozmezí navštívil dnes již neexistující ET Jam a legendární Trutnov. V tom roce mi bylo 26 let.

Jsem rád, že má dcera mohla podobnou premiéru zažít tento víkend již v necelém pátém roce svého života. Do zmíněného Trutnova bych si ji pochopitelně netroufl vzít, ale o loňském ročníku festivalu na Okoři jsem měl dobré reference, je to od nás blízko (necelých 80 km), letošní program sliboval hudbu stravitelnou i pro předškoláka a pořadatel nabízel i dětský koutek a soutěže. Vše se do puntíku splnilo.

Vhodnou kombinací sledování koncertu a pobytem mezi dětskými atrakcemi bylo dosaženo úplné spokojenosti dítěte a následně i rodiče. S jednou věcí jsem ale nepočítal. Když se totiž na festivalu, kde mají převahu zamilovaní teenageři, vedete za ruku s pětiletou holčičkou, připadáte si jako úchyl.

One thought on “Festivalová premiéra v roli otce

  1. Letos…,,,jsem tenhle festival bohužel nakonec nestihl, ale příští rok se polepšim. Předchozí 3 ročníky "LIVE" totiž byly DOST SUPER!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *