Kde je Ordinace v růžové zahradě?

Nový web s obsahy mnoha desítek televizních seriálů


Dnes, 11.11., v čase 11:11:11, byl do veřejného betatestování spuštěn web SerialZone.cz, který byl předchozích pár týdnů dostupný pouze na pozvánky. „Na českém webu není pořádný seriálový web. Je tu sice pár pokusů, ale všechny jsou takové neúplné a nesplňují požadavky na moderní komunitní web,“ sdělil mi důvod založení nového seriálového webu jeden z jeho tvůrců Lukáš Fruiko Nedvěd. Ambicí party lidí kolem SerialZone.cz je vytvořit nejlepší seriálovou databázi u nás. „Chceme, aby se u nás každý fanoušek cítil jako doma a vždy našel maximum informací ke svému oblíbenému seriálu,“ dodává Lukáš, ale já se ptám: Myslel někdo na milionovou základnu fandů seriálů Ordinace v růžové zahradě, Pojišťovna štěstí nebo Velmi křehké vztahy? Vždyť třeba obsah úterní epizody posledně jmenovaného opusu jistě stojí za pozornost.

Evžen lituje, že pil a Kratochvíla s Danieliným stavem pořád otravuje. Lukáše už to přestává bavit. Eliška je nervózní před premiérou. Navíc si uvědomuje, že celý život hledala chlapa, jako je Hynek, a najednou je to skoro její zeť. Pavel nemůže na premiéru přijít, musí k případu. S Helenou přijde Robert Krátký, který hraje hru na obě strany. Ilonka najde na zahradě ohořelý kus červené látky a hned to nahlásí na policii.

3 thoughts on “Kde je Ordinace v růžové zahradě?

  1. Seriálové weby mohou být klidnéWeb na mne působí trošku rozporuplným dojmem, z úvodní stránky jsem dokonce nabyl pocitu, že jsem na stream.cz . Zpracování mi připadne trošku nepřehledné. Myslím, že seriálové weby typu lost.cz, prison-break.cz a další mohou být klidné.
    PS: Vékávéčka nemusí být až tak špatná;-)

  2. jde je Naruto, Full Metal Alchemist, Neon Genesis Evangelion, Gundam, Elfen Lied, Full Metal Panic, Inuyasha, Cowboy Bebop nebo Record of Lodoss War?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *