Žena má zůstat ženou

Feministky jsou ženský, který si neuměly správně vybrat


Víš, kámo, žijeme v mužským světě. A to se jen tak nezmění. Tradice je tradice. Nezapomeň, že i ten na tom kříži byl chlap. Můžeš mít sice pocit, že svět už není co bejval, ale lidi jsou furt stejný. A když říkám lidi, myslím tím i ženský. Stále stejně jako dřív předstírají orgasmus, podobně jako my chlapi předstíráme předehru. Ale poslední dobou to vypadá, že některý z nich zapomněly na svý něžný pohlaví a chtějí se ve všem vyrovnat mužům. A tak máma musela přestat mlít maso a Ema solit.

Hele, brácho, ale naštěstí ještě existujou dětský knížky, který nelakujou náš mužskej svět narůžovo. Něco o tom vím, z jedný takový dávám každý den našemu malýmu Adamovi hádanky. A ani náhodou mě nenapadne, abych mu u některých obrázků vyprávěl něco o škodlivosti předkládaných vzorců chování. Věřím totiž, že bude mít v životě stejný štěstí jako jeho táta a narazí na ženskou, která bude ráda ženou. Ženou svého muže.

Obrazová školička
Luděk Schneider: Obrázková školička pro nejmenší, ISBN 80-86091-34-1

23 thoughts on “Žena má zůstat ženou

  1. Tsnaběračka! kdyby tam byl aspoň elektrický mixér. Takhle si to potom vysvětlujou chlapi při dělení majetku „Tvoje je naběračka, moje je ta vrtačka!“

  2. PříslovíVždy když zaslechnu slovo feministka, vzpomenu si na přísloví: „Žena má vypadat jako dívka, chovat se jako dáma, myslet jako muž a dřít jako kůň.“ 🙂

  3. VYKASTROVANEJ KASTROLNechme je být, chudinky feministky. Víc než nám, mužům, potřebují něco dokázat samy sobě. Příroda to vymyslela dobře. A většina lidí v tom také dobře umí chodit. Ke spokojenosti obou pohlaví. Těch pár rádoby odrodilek… to je jen úsměvná biologická anomálie. Tak, jako slepé střevo. Například.

    P.S. Laco, nevím tedy, jestli tvůj blog čtou i feministky, ale ženy – dámy, odtušuji, určitě…

  4. [1] Skvělý postřeh. Až se stydím, že mě to taky nenapadlo. Ale těch pár hodin strávených nad podobnými „kvízy“ mě naladilo na předškoláckou vlnu omezeného vnímání.

    [2] Osobně znám ženu, která ty koule kdysi opravdu měla — viz http://laco.bloguje.cz/237666-laco-na-tv-nva.php

    [3] Mixér? Proboha, není to na ženu příliš sofistikovaný nástroj?

    [4] Znám to jinak. Ideální žena musí mít všechna tři D. Dáma ve společnosti, Dříč v domácnosti a Děvka v posteli.

    [5] Ano, navzdory aktuálnímu podtitulu tento blog čtou i ženy. A jsou tím nejkrásnějším, co je na tomto blogu k vidění.

    [6] Šroubovák. Hmm, to je hezký příměr.

  5. Chudáci moje děti……budou ze Školičky pěkně zmatené. U nás doma patří mamince to všechno kromě elektrické vrtačky. 🙂

  6. hihiMy máme doma taky všechno napůl, můj muž ale častěji používá ty modely poháněné elektrikou. Já si rozumím spíš s nebozízkem 🙂 A Laco, co ten slogan? To ses mě teda dotknul! 🙂

  7. Dneska nikdo nebrání feministkám v tom, aby se chovaly jako chlapi.Problém je ale v tom, že feministky se vší silou snaží zabránit jiným ženám, aby se chovaly jako ženy.

  8. zdravej rozumTenhle problém má dva konce a zdravej rozum je někde uprostřed.
    Na jednom konci jsou feministky, který v mládí mlátil otčím a který v rámci emancipace budujou ženský fotbalový týmy a vyhrávaj kulturistický soutěže a na druhým konci mačové, co se k ženskejm chovaj jak ke kusu nábytku (v lepším případě) a myslej si že jsou nadrasa. Stačí si přečíst libovolnou diskuzi na autowebech o „slepicích za volantem“, kde testosteron kape z každýho tagu a všichni chlapi jsou nejlepší řidiči na světě.

    Ad obrázky: U nás naběračka patří v zimě tatínkovi, kterej si s ní po večerech nalévá punč nebo svařák… 😛

  9. [11] Vetsi problem pro sebe vidim v tom, ze se ty slepice snazi zabranit CHAPUM, aby se k zenam chovali jako K ZENAM.

    Da se to lecit tak, ze se k zenam stejne chovam jako k zenam, ale k feministkam se chovam uplne specialne. Napriklad o feministku bych si nikdy neoprel ani kolo. 🙂

  10. Proč?Feministky skutečně vnímám jako zapšklý ženský.
    Proč je ale potřeba rozlišovat svět na mužský a ženský?
    Ano jsou světy, do kterých se hodí víc chlapi nebo ženy. Rozhodně to není, ale žádný pravidlo, kromě biologických a mateřských záležitostí.
    Vytváření mužských světů dělají jenom slabí chlapi, kteří možná nemají dost síly na to, aby uměli žít společně vedle žen v jednom světe. Pro ně je možná snaží se schovat do mužského světa a hrát si na „velký chlapi“. Ve skutečnosti jsou ale tihle chlapi strašně malí.

  11. [10] Slogan musí provokovat, vzbuzovat emoce. A to se povedlo ne?

    [11] Přesná definice.

    [12] Z ženského fotbalu a kulturistek se mi skutečně dělá nevolno. A co se týká žen řidiček — jakmile získají jistotu, tak už strčí většinu chlapů do kapsy. Ženy řidičky totiž v sobě nemají tolik agresivity jako muži a nemají potřebu si na silnici cokoli dokazovat.

    [13] To je pravda. Člověk aby se dnes bál na ulici poplácat hezkou ženskou po zadku.

    [14] Lžeš si do kapsy. Neexistují tu dva světy. Existuje pouze jeden svět. MUŽSKÝ. Rozhlédni se kolem sebe, pusť si televizi, přečti si noviny, prohlédni si výroční zprávy velkých firem, projdi si kandidátky politických stran. Kolik napočítáš ženských na důležitých postech? Proto jsem psal o mužským světě. S rozdělením na mužský a ženský svět jsi přišel až Ty. Ale neboj, není malých mužů, jsou jen malí lidé.

  12. já nechci mluvit jen za sebe,ale myslím, že každý chlap občas předstíral orgasmus, zkus dát to Google „great egg white swindle“

  13. Laco (14)Laco neblázní, to není přeci o počtech. Ale o našem chování. Zásadní je chovat se jako lidi, s respektem a úctou k tomu druhému, bez rozdílu pohlaví. A ne jako chlapi nacpaný testosteronem, kteří si hrajou na vyvolené. Pokud vnímáš tenhle svět jako mužský svět, pak dostatečně nevnímáš i další pohlaví našeho světa. A tím se výrazně ochuzuješ o nevšední zážitky.

  14. [18] Včera jsem měl pocit, žes můj text nepochopil, dnes jsem si tím už jistý. Pominu-li zjevnou nadsázku článku, tak i přesto v jeho obsahu nevidím nic o rozdělování světa na mužský a ženský. Pouze jsem konstatoval, že žijeme v MUŽSKÉM světě, s čímž nic nenadělám já ani ty. Ale to nic nemění na mém vnímání žen a rozhodně se v tomto směru o nic neochuzuji.

  15. MYŠLÉNKYNejen v článku (bravo Laco) nýbrž i v diskuzi zazněly výborné myšlénky (bonmoty):

    Jarda napsal, cituji: „Problém je ale v tom, že feministky se vší silou snaží zabránit jiným ženám, aby se chovaly jako ženy“

    Roj kontroval, volně cituji: Feministky se snaží zabránit i chlapům, aby se k ženám chovali jako k ženám.

    ZZ: dokonale ti to vysvětlil Laco – cituji: „není malých mužů, jsou jen malí lidé…“ Velmi výstižné.

  16. MAGORISMUS[16] Nevím jestli jsi chlap ženská nebo feministka, ale ujišťuji tě, že jsem už (v roli chlapa) párkrát šukal… ale že by mě kdy napadlo předstírat orgasmus 😀 tak daleko jsem se ještě nikdy nedostal… 😀 Bože, když už si ani chlapi neumí pořádně zašukat, jak tohle může jednou skončit?

  17. Velmi dobre podano. Neni tam ani jedno slovo navic. Pis vic, takovych komentaru neni nazbyt !

  18. Na feministky je třeba dát si pozor.Nijak se s nimi nezaplétat. Vůbec se s nimi nebavit, protože je to nebezpečné.
    Je lepší chodit šukat s prostitutkami než přitáhnout si domů feministku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *