Jak nevyhrát novou Škodu Octavia

Oni vědí jak na měKdyž jsme si před dvěma lety koupili naší Fabii, začal jsem jezdit pro benzín k Shellu. Dokonce jsem autu dopřával palivo V-Power, aby motor nového auta šlapal „jako nový“. Asi po roce mě to přešlo. Za body získané v SMART klubu jsem dceři pořídil videokazety Krtkova dobrodružství a začal jezdit k Aralu.

Jenže na Shellu se jim po mně (a mých penězích) začalo stýskat, a protože se dozvěděli o mé tajné lásce, vymysleli se Škodovkou soutěž, aby mě přilákali zpátky. A povedlo se jim to.

Dnes vpodvečer jsem načerpal plnou nádrž a přesně podle instrukcí odeslal soutěžní SMS. Sedl jsem si k počítači, natáhl titulní stránku Googlu (Michal „Jyxo“ Illich promine) a nervózně očekával otázku, na kterou budu muset bleskově odpovědět, abych vyhrál plnou nádrž benzínu nebo postoupil do finále, na jehož konci odjedu v nové Škodě Octavia.

Dorazivší otázka mne však svoji jednoduchostí urazila, neboť zněla: Barvou Shell je a) červená, b) modrá, c) zelená. Soutěž tedy není ani tak vědomostní, jako spíše dovednostní. Záleží totiž na tom, jak rychle umíte pracovat se svým telefonem. Do jisté míry také záleží na způsobu ovládání telefonu. Musíte-li totiž před odesláním zprávy stokrát něco potvrzovat, zcela jistě vás někdo předběhne.

Autoři soutěže však dosáhli svého. Šest korun za textovku bylo utraceno, nějaký čas zase budu jezdit na „šelku“ a má láska k Oktávce stále trvá. I když si na ni budu muset nejspíše vydělat…

2 thoughts on “Jak nevyhrát novou Škodu Octavia

  1. LinkLíbí se mi, jak jste si s tim vyhrál a prolinkoval doplňující informace snad ke všemu včetně Krtkových dobrodružství :]…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *