Takhle se na internetu prodávají reality?

Jak se může z Velké lásky stát Velká trapárna


Lukášovi je 25 a ví, co chce. Mít svůj byt. Super holku, která bude mít všechno co má mít. Čas na kámoše, posilku, pokec u piva. Měl spoustu holek, ale teď je s Veronikou. Ani neví jak a proč – prostě ho zasáhl mocný šíp lásky. Blablablah, znáte to sami. Veronice je 20 a taky ví co chce. Je mladá a chce si prostě užít. Pamatujete ten pocit? Někdo jej cítí v podbřišku. Někomu se dokonce točí hlava. A někdo to rád horké.

Myslíte si, že podobný text může někoho přimět k nákupu realit? Přitom právě to je jediným úkolem nedávno spuštěného „zážitkového webu“ Velká láska, který připravila společnost ILIKETHIS a z něhož je výše uvedená ukázka textu. „Velká láska by měla být tím typem webových stránek, které si budou uživatelé mezi sebou posílat s komentářem Už si viděl tohle?. Chceme českým uživatelům přinést zážitek z internetu a představit atraktivní video grafiku,“ řekl Lukáš Plíhal, art director zmíněné společnosti.

Před pár dny jsem psal o příkladu vzorové virální kampaně mobilního operátora. Tohle bude možná fungovat taky, i když přesně z opačného důvodu.

26 thoughts on “Takhle se na internetu prodávají reality?

  1. zvědavost„Velká láska by měla být tím typem webových stránek, které si budou uživatelé mezi sebou posílat s komentářem Už si viděl tohle?. Chceme českým uživatelům přinést zážitek z internetu a představit atraktivní video grafiku,“ řekl Lukáš Plíhal, art director zmíněné společnosti.

    Fakt by mě zajímalo, zda to z těhlech lidí padá stejně bezmyšlenkovitě jako slova „zkomunikovat a promejlovat“, nebo existuje někdo, kdo tomu fakt věří…

  2. SLOVNÍ PRŮJEM[1] Tento svět je mi natolik vzdálen, že si netroufám hodnotit, jak moc se tahle zmrdí ekvilibristika s prázdnými slovy dokáže lidem dostat pod kůži. Buď z toho ale ten člověk časem vyroste nebo už zůstane nadosmrti ZMRDEM.

  3. 🙂Slova pana Plíhala jsou úchvatná. Přesně vystihuje úpadek českého internetu a jeho uživatelů. Přesne lidé jako on, kteří mu nerozumí ani zbla (tím nemyslím technické detaily) vůbec nechápou, že to, žeho chce takto uměle dosáhnout, nedosáhne nečím podobným. To, co si lidé používají je většinou živé, originální, samostatně žijící. Ne nějaká nesmyslná obchodní věc. Ale je to přesně ta masáž, o které autor webu před pár dny psal.

  4. k čemu je to dobréS tím webem měli přijít, když jsem maloval… hned bych tu štětku angažoval ;). Jinak je to naprosto zbytečnej web.

  5. UznáníVelké uznání pro ILIKETHIS a i ČS, že se konečně nebáli oslovit cílovou skupinu nekompromisně, odvážně a bez zbytečných konzervativních omezení…

  6. Je to parádní webPánové, to že vaše omezené vnímání není schopné pochopit něčí práci ještě neznamená, že ten dotyčný je zmrd. Kvůli typům jako je Laco a spol. zůstane ještě dlouho český internet zatuchlým rybníčkem. Je mi z toho smutno… Stejně jako p. Sekera gratuluju ČS, že mají chuť a odvahu investovat do zajímavých projektů.

  7. ÚletZe zvědavosti jsem se na to podíval a nějak jsem to nepochopil a to jsem cílová skupina. Zkusil jsem pár panáků slivovice a vrátil jsem se teď na web znova a připadá mi to jako dobrej úlet. Jinak nic, prostě snaha udělat něco jinak( a propadnout). Zkusím ještě pár panáků jestli to pochopím, takže zkusímporeferovat zítra jestli jsem na to přišel.

  8. Uznání???Proboha, jaké uznání? Možná za umělecký dojem. Já jsem z oné skupiny, ale na „webu“ jsem se docela ztratil. Pojetí mobilního operátora bylo jednoznačně lepší, už jen pro svoje zasazení do kontextu stránky. Toto mi přišlo fajn tak na pozorování scének amatérského divadla.

    A jsem zvědavý, jaký to bude mít úspěch. Velice rád bych se poučil, kdyby toto na mladé zabralo.

  9. Cekal bych, ze mi sdeli nejaky dobry duvod, proc se v oblasti bydleni obratit zrovna na CS, ale obsahove je to naprosto prazdny. Snad si nemysli, ze se impulzivne rozhodnu na zaklade shlednuti nejakyho flashe, tohle neni nakup tricka. Takhle se muzou rozhodnout o investici do bydleni snad jen lidi s IQ pod 90. Vizualne zajimavy to sice je, tim to ale konci, nevidim duvod proc tohle sirit dal,na netu jsou mnohem zajimavejsi projekty.

  10. Souhlasim s Lukasem: Laco mel bys uz konecne vymenit blogovaci system. Kvuli tobe a odesilani komentaru pres bloguje.cz zpomaluje rust ceskeho internetu o 5% rocne! Dokazes si predstavit o kolik by stoupla produktivita zdejsich ctenaru, kdyz by nemuseli cekat na odeslani komentare 5 minut a nemuseli ho odesilat na 4x?

  11. ale ten závěr, to je teda nářez, už dlouho jsem se tak nebavil 😀
    „…kdy se rozlehlé prostranství nového bytu skvělo všemi výdobytky moderní společnosti…“
    „…co více, že jsou připraveni pokračovat v českém baby boomu“
    lol, tak to je fakt nářez 😀
    kolik mladých při současných platech si koupí byt a ještě jim zbyde na „všechny výdobytky moderní společnosti“? (a co to proboha jako je?!?) a hlavně že oba si chtějí náramně užívat, tak se vrhnou dělat děti??!!?? to už ten autor musel mít v sobě aspoň 5g haše a 150 houbiček ne????

  12. VideoVšechna ta videografika, co se s ní teď na českém internetu roztrhl pytel, je uměle vytvořená, aby mohli větší firmy ukázat, že umí něco víc než freelaceři. Škoda jen, že to „něco navíc“ nikoho neoslovuje. Prostě jen firmy říkají „To jsme borci co? Můžeme si pronajmout studio.“ Je to jako když natočí film v hollywoodu pro prachy a v opozitu k nim někdo točí nízkonákladovej film, protože ho to prostě baví.

  13. fashionhauseLouis Vitton handbag Cherry Bucket delivered to anywhere

    The classic Louis Vuitton replica Bucket Handbag Sparks up!!! The Bucket gets punched up with the enjoyable New Monogram Cerises canvas. Red topstitching and a fine canvas leather lining accent the smiling cherries, creating a chic, cheerful accessory (that just happens to be very useful!). The attached cosmetics pouch which can be used as a little purse goes bright in a coordinating red along with the red topstitching. The trim remains cowhide leather which will turn the dark honey color over time. Comes with Monogram Cerises canvas with natural cowhide leather, Matching red zip-top cosmetics pouch, Leather straps, Polished golden metal hardware, Inside open pocket and zipped pocket, Fine canvas lining canvas lining, Protective brass feet. * Comes with:Red Dust Bag * Care Book * Serial Number * Receipt
    Please check out our website:
    http://www.fashionhause.com There are top many quality of replica handbags for sell
    with perfect weight, feel, and like the originals.or email us : fashionhause@yahoo.com

    Breitling Navitimer Two-Toned Review

    Bytor reviews another version of a replica Breitling Navitimer. This version benefits greatly in accuracy from the faults of its earlier brothers. Many of the common Breitling replica flaws have been addressed, leaving a very convincing replica watch. One point not mentioned by Bytor is the inaccurate date window; this still is a flaw that can be used to immediately spot a replica Breitling. Breitlings true date wheel is quite unique to their brand and is easily identifiable.
    This article is reprinted here from The Replica Collector Forum.
    Please check out our website:
    fashionhause There are top quality of replica handbags for sell
    with perfect weight, feel, and like the originals.or email us : fashionhause@yahoo.com

    Elsa Peretti 5 Open Heart bracelet

    7.25 inch long.926 Sterling Silver Tiffany Bracelet – Bracelets offer a wonderful expression of luxury, and have been a particular specialty of Tiffany’s for decades. Our bracelets are selected from Tiffany’s most fashionable models and carved to perfection with the ut“‘ A veteran of Oscar de la Renta and others, Italian designer Elsa Peretti’s organic sensibility has led to some of the most beautiful Tiffany’s designs. Fluid lines and rousing curves mark her work. Most famous for her Teardrop necklaces and thumb vases in white, Peretti’s longtime coupling with Tiffany’s offers a plethora of jewels to enjoy.
    Tiffany-sterling-silver delights in the opportunity to offer our customers fine sterling silver rings, fake Tiffany necklaces, pendants, replica Tiffany bracelets, bands, brooches, replica Tiffany earrings and more, all at remarkably low prices.
    Please check out our website:
    http://www.tiffany-sterling-silver.com
    Or email us:
    fashionhause@yahoo.com

    [url=http://www.fashionhause.com]replica watches[/url]
    [url=http://www.fashionhause.com]panerai watches [/url]
    [url=http://www.fashionhause.com]breitling watches[/url]
    [url=http://www.fashionhause.com]replica handbags[/url]
    [url=http://www.tiffany-sterling-silver.com]tiffany jewelry[/url]
    [url=http://www.tiffany-sterling-silver.com]bvlgari jewelry[/url]
    [url=http://www.tiffany-sterling-silver.com]cartier jewelry[/url]
    [url=http://www.smokershops.com]purse replica[/url]
    [url=http://www.smokershops.com]louis vuitton purses[/url]
    [url=http://www.smokershops.com]purse replica[/url]
    [url=http://www.smokershops.com]knockoff handbags[/url]
    [url=http://wholesale-dropshipping.us]fake chanel[/url]
    [url=http://wholesale-dropshipping.us]fake louis vuitton[/url]
    [url=http://wholesale-dropshipping.us]wholesale bags[/url]
    [url=http://wholesale-dropshipping.us]cheap louis vuitton[/url]
    [url=http://www.yesreplica.com]replica rolex[/url]
    [url=http://www.yesreplica.com]rolex replicas[/url]
    [url=http://www.yesreplica.com]Rolex Daytona Watch[/url]
    [url=http://www.yesreplica.com]Rolex Submariner Watch[/url]
    [url=http://www.yesreplica.com]swiss watches[/url]

    replica watches
    paneria watches
    breitling watches
    replica handbags
    tiffany jewelry
    bvlgari jewelry
    cartier jewelry
    925 silver
    replica purses
    louis vuitton handbags
    purse replica
    louis vuitton purses
    wholesale-dropshipping
    replica chanel
    fake chanel
    fake louis vuitton
    yesreplica.com
    replica rolex
    rolex replicas
    Rolex Daytona Watch

  14. Jediný kdo může říct jestli je ten web k něčemu je ČS. A to zcela jednoznačně dle toho kolik peněz(zákazníků) jim přivede. Lidi jsou různě úchylní…

  15. muze fungovatV kombinaci s agresivni televizni reklamou to muze imho fungovat hodne dobre. Hned jsem dostal chut se prestehovat:))

  16. jako jo, jako superSuper web. Sice to s tou interaktivitou není moc přehnaný, protože se to šecko hejbe nějak samo a za celou dobu mě to něchá asi tak šestkrát kliknout, ale jinak jako jó. Hned sem dostal chuť na se.. err.. na tento, na super nový hnízdo! Od ČS, né jinak! Sou to dobrý kluci. A ve dvaceti pěti, to už je snad čas na pořádný zadlužení!

  17. Ponechámstranou nejen technickou stránku věci, ale také účel a funkci, kterou dle zadavatele má web plnit. Co ale smlčet nemohu a řeknu to nahlas, je UBOHOST těch velmi špatně čitelných textů. Karel Čapek se obrací v hrobě a já si ťukám na čelo. Jsem otráven, otřesen, zhnusen a dobrovolně se vracím do dávno zapomenuté doby, kdy slovo či věta dávalo smysl a nutilo čtenáře k zamyšlení. Baby boom? Chrmpf. Jestli něco tak stupidního a blbého mladá generace přijme, pak se na lidstvem jako takovým vznáší černý mrak imbecility a lepší bude vyhynout.

  18. Z mýho pohledu je ten web nasrávacíČekat, než se ti pajduláci přemístěj anebo namalujou čáru, k tomu nemám předpoklady. Kdyby tam aspoň bylo něco jako „skip“… ale houby s octem. Když se něco chcete dozvědět, musíte si nad tím vysedět v židli ďolík. Takže lituju, ale na mě to zafungovalo zcela opačně. Dostal jsem na ty kretenoidní kreativce regulérní vztek: Grrr!!! 😉

  19. MicrositeProč o tom mluvíte, jako by šlo o hlavní web ČSRS??? Tohle je prostě obyčejná microsite, která se technicky velmi povedla. Rozhodně s ní nestojí ani nepadá prodej nemovitostí v ČS.

  20. no on ten maník s tou štětkou se totiž pohybuje i na hlavním webu ČSRS 😉 a navíc tak trapně používá štětku jako bouchačku 😀

  21. OMALOVÁNKYTak se tam postupně blížíme. Vykašli se na slovo, vykašli se na větu, vykašli se na myšlénku. Obrázek, to je grál. Rozumíš, koukej na vobrázky a šoupej nohama. Jestli to má nějakej smysl, nebo nedej bože to bude dokonce užitečné, to neřeš. A vůbec, hlavně aby sis ještě nazačal myslet, že ty největší nuly se prostituují na webu. Svět je tisíce let stále stejný, neměnný. To jen malí a dezorientovaní se domnívají, že s příchodem barevných monitorů se jim rozjasní jejich černobílý svět. Nikoli, kvalita, hodnota, obsah, tohle musíš hledat jinde… neb schopnost orientace je tvou prioritní povinností, nikoli luxusem bytí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *