Užitečné regionální stránky

Severočeši se mohou radovat!Již dlouho mi chyběl web s informacemi, které uveřejňují koncem týdne každé slušně vychované noviny — tipy na zajímavé kulturní nebo sportovní akce konané ve vybraném regionu. Poslední dobou tyto tipy vyhledávám výrazněji než dříve, neboť se snažím o víkendech splácet rodině časové manko, které stačím nahnat během pracovního týdne.

K nalezení vytouženého webu nakonec pomohla náhoda. To takhle sedím v pátek v pozdním odpoledni ve své kanceláři (je to ta s otevřeným oknem) nacházející se v bezprostřední blízkosti chomutovského městského parku, ze kterého se k mému úžasu začaly ozývat dunivé zvuky, které mi jako nadšenému navštěvníkovi hudebních festivalů zní velice libě. Neodolal jsem a do parku se podíval. Konal se tam hudební festival.

Při hledání informací o této akci jsem narazil na web eRegion, ve kterém jsem našel nejen hledané informace o festivalu Cumbajšpíl, ale také o Císařském dni v Kadani, kam jsem se dnes vypravil s rodinou.

A pak že internet odvádí otce od rodin!

2 thoughts on “Užitečné regionální stránky

  1. EnergoProSedím takhle ve své kanceláři (bez obrázku) a koukám co mají projektanti konkureční projekční firmy času hledat co budou dělat o víkendu (což nebudou makat i o víkendu jako my?). čau mizím

  2. Vítej Fantomasi!Tak teď si mě dostal Fantomasi! 😉

    Ale mezi námi, nevěřím tomu, že by zaměstnanci nejmenované projekční společnosti se sídlem v Děčíně chodili do práce o víkendu. Znám mnoho těch, kteří si ještě dnes přesně hlídají hodiny, aby kapitalistovi nedarovali něco navíc. Není nad to, dělat jen sám na sebe…

    No ale jsem rád, že někdo od konkurence čte můj blog. Díky! A jen více komentářů, alespoň bude sranda 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *