On-line zpracovatelé fotografií bojují o zákazníky

Akční nabídky na jednom místě!Prázdniny skončily a digilaby cítí poslední možnost ukousnout si z čerstvě upečeného koláče dovolenkových fotografií. Speciální akci například připravila společnost 602 software nabízející do konce září v on-line sběrně 602PHOTO SUITE fotografie 10×15 za 4,90 Kč.

Připomněla se také v květnu letošního roku spuštěná služba PostFoto, o které byste měli vědět zejména v případě, pokud máte účet v eBance. Bez nutnosti registrace totiž nahrajete na server fotografie, vyplníte kontaktní adresu, na kterou si přejete fotky poslat a zaplatíte on-line. Cena je 4,90 Kč za fotku 10×15, k ceně si ale připočítejte 29 Kč za poštovné a balné.

Omezením je však maximální počet 30 ks fotek v jedné objednávce. „Důvodem pro omezení formátu a počtu fotografií je klasický rozměr poštovní schránky, do které se podle našich výpočtů vejde právě cca 30 kusů fotografií,“ odpověděl mi Lukáš Petro z webu PostFoto na můj dotaz.

Již dlouho posílám fotky přes internet do sběrny Globusu, který sice nedávno „zdražil“ rozměr 10×15 na 5 Kč za kus, ale fotky si vyzvednu osobně při rodinném nákupu. Přesto bych uvítal, kdyby informace o akčních nabídkách podobné výše uvedeným byly soustřeďovány na jednom místě. Ideálně na webu Digilaby.cz.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *