Omlouvám se Vám, paní Hano

Kam až člověka zažene nízká cena přikládaných DVD


Procházel jsem Globusem a najednou jsem Vás zahlédl. Absolutně nepřipraven. Musel jsem se prodrat zástupem nenasytných Sasů, abych se ujistil, že vedle Belmonda jste to skutečně Vy. Opravdu bych Vás nehledal na tomto místě. Navíc obklíčenou Ferdou mravencem a Čtyřmi z tanku a psem. Nemohl jsem si pomoci a začal pro Vás hledat nějaké důstojné místo v nákupním vozíku.

Omlouvám se, ale musel jsem Vás položit mezi jogurty a sterilovaný hrášek. K pokladně jsem jel opatrně, abyste se studem nepropadla ještě níže. Mezi nakládané okurky a mražené kuřecí řízky. Paní pokladní jsem si řekl o igelitový sáček, kam jsem Vás něžně uložil.

V autě jste už ale seděla na sedadle spolujezdce a na tomto místě veřejně slibuji, že si DVD v ceně 43 Kč se záznamem Vašeho koncertu z října 2006 pustím až ve chvíli, kdy bude na stole stát láhev toho nejdražšího vína, co jsem kdy pil.

DVD Hana Hegerová -- záznam koncertu Olomouc 2006

141 thoughts on “Omlouvám se Vám, paní Hano

  1. Dobrý tip,díky a s tím vínem máš pravdu. Ačkoli jsem šla příkladem, u nás někteří nepochopili, když na pódiu děkuje, mají tleskat ve stoje. MSF

  2. LACO!!!opatrně!!! Buď si fetišista nebo rektální alipnista :-))))Ani jedno není dobrý…ale když si nemůžeš pomoc, proč ne 🙂

    PS: Přemýšlím, že něco podobnýho napíšu někomu od Dream Theatru :-)…nebo jim pošlu alespoň péefku 2008

  3. PO-HANAText dokonalý, starý a dobrý Laco. Akorát ti dnes nevěřím 😉 Protože jestli tenhle koncert nemáš už rok doma, tak si tu lahev snad ani nezasloužíš… 😉

    P.S. Jo, byl jsem tento týden v Chomutovském Globusu, kupuji časopis a… přesně, jako ty… Já si tam ostatně neumím ani kupovat knihy. Odrazuje mě, jak se Dostojevskij posouvá k pokladně vedle krémžské hořčice a kečupu.

  4. LACO!Sakra, tu záhlavní presidentskou sentenci… pryč, pryč, pryč… To už snad raději i toho Gotta :-)))

  5. Jakékoliv DVD či knihu považuji za spotřební zboží, byť sebekvalitnější, a žádná hořčice nebo balík kuřete mu nemůže ublížit. A Hanu Hegerovou mám přitom opravdu ráda.

  6. JENIO, už jen část věty o tom, že knihu považuješ za spotřební zboží, tě v mých očích dokonale degraduje. Ale, chlácholím se, žes asi zatím neměla v ruce to, čemu zase já říkám kniha…

  7. Aha, no jo, tak se s tou degradací v tvých očích musím smířit. :-)) On to opravdu může mít každý jinak – a to ti říká ta, jejíž vlastní knihovna čítá cca tři tisíce svazků. A knihy miluji – ale prostě trochu jinak, než ty. 🙂 Mír, prosím, a trochu tolerance v tom adventním čase.

  8. Mně se prostě zdá jenom legrační a trochu intelektuálsky povýšenecké, že by se dobrá kniha či DVD musela nutně prodávat jen v nějakém nóbl prostředí. Pokud se dostane ke čtenáři v trafice nebo o kuřecích řízků, nepobuřuje mě to. Důležité je, že se bude číst, bude poslouchat Hegerová a tak dál a tak dál. Toť je v kostce to, co jsem chtěla sdělit. :-)))

  9. Mám zhruba stejný názor jako Jenia, jejíž blog znám nějaký ten pátek. A tak vím, že nejen čte dobré knihy, ale i sama dobře píše. Ono je to vzájemně svázané, kdyby čloběk hodně neřetl, neuměl by tak dobře spát. Přece to, že dám knihu do jednoho košíku se sýry a salámy, ještě neznamená, že se její obsah od nich umastí :o) Stejným způsobem jsem si před měsícem koupil v Hypernově všech pět dílů Ottovy encyklopedie; měli na ně slevu, díl stál 299 kaček, z původních 1200. No, 6000 bych na ty svazky fakt neměl… A k tomu co se kde prodává a tak… No tak to by se pak časopisy, noviny, občerstvení, léky asi taky neměly prodávat u benzinek, vždyť je to pod úproveň!? :o) Hezkej večer, blogeři.

  10. JENIOKoukám, žes v Globusu pečená vařená… Hele, nehraj to na mně. Člověk, který má tři tisice knih by se o nich nevyjadřoval tak jako o roláku či punčocháčích.

    Jinak si špatně vysvětluješ zůsob prodeje knih. Nikoli v nóbl, nýbrž v důstojném prostředí. Ale, jak známo, jsou i tací co na kaviár nepotřebují slonovinovou lžičku…

    Píšeš to správně Jenio – hlavně tolerance… hlavně aby člověk nemusel obhajovat své názory. Takové malé, beznadějné teploučko. Tak dobrou chuť, Jenio.

    P.S. Velmi jsi zklamala.

  11. INKOVIVěř tomu, že tvé majetkové postavení mě vůbec, ale vůbec nezajímá. Jsem dokonce přesvědčen, že nezajímá ani nikoho jiného zde. Slova, věty, to je oč tu běží. Pár jsi jich napsal i ty… Všechny špatně ovšem.

    Copak ty klávesové překlepy… horší v tvém případě jsou překlepy úvahové, ty jen tak nenapravíš. Ještě, žes pod vobraz…

  12. Tak to je pravda, sypu si popel na hlavu a vzdávám tento předvánoční flame. Právě jsem zjistila, že jsem barbar, neboť nepoužívám na kaviár slonovinovou lžičku, i když tedy zase ani nenakupuji v Globu, což by mohlo trochu vyrušit předchozí barbarství.

    PS: zklamat mohu pouze své blízké, nikoliv anonymního pisatele, se kterým si píšu poprvé v životě a nevím o něm nic a on neví nic o mně.

  13. Jenny, no neříkej, že tě tohle vyvede z míry? To bys potom vyvedla z míry i mne :o))) Tak každej jě nějakej.. a já jsem rád, že jsem jako ty, a že věci vnímám jako ty :o)

  14. [2] Uff, Tomíku, čekal jsem od Tebe horší přívlastky. Fetišismus beru, rektálním alpinismem mě neurazíš, ale GERONTOFILIE, chlapče, to by mě teprve donutilo k zamyšlení. A ten Dream Theater, Tomíku, to už je opravdu na hospitalizaci.

    [3] Díky za pochvalu textu. A věř mi jej prosím. Sledování koncertů v TV mě totiž zatím opravdu neoslovilo. Dosud jsem měl doma jen tři koncertní DVD — Pearl Jam, Vypsanou fixu a Erica Claptona (ještě jednou díky Tomíku). O koncertním DVD Hany Hegerové jsem proto neměl ani tušení.

    [4] Švejnar tady zůstane. A dostane určitě časem více prostoru. GTI, v názoru na Klause se asi nikdy neshodneme.

    [5] Díky za pochvalu, Modono. Tedy… Ehm… Byla-li to pochvala…

    [6], [8] Jenio, píšeš, že každá kniha je spotřební zboží. Přemýšlím o tom. Přemýšlím o tom, zda to bude časopis Chvilka pro Tebe nebo Receptář prima nápadů, ke kterému bude za zvýhodněnou cenu přibalena BIBLE.

  15. JENIOjenom toho, koho neznáš, můžeš dokonale zklamat. Neboť těm, co tě znají působíš jenom to, co sami vyžadují…

    Teda, s těma knihama… Jenio… velmi jsi zklamala.

  16. Jenny, přemejšlím nad tím, asi 20 minut, že by si GTI měl otevřít vlastní knihkupectví. A my bysme mu měli společně popřát větší návštěvnost, než má Globus. Ono je to těžký: doba se mění, a prodej, business, se tomu musí přizpůsobovat. Kdo to nechápe, je ekonomický barbar :o)))

  17. /19/ GTI, opakuješ se :o) PS: myslíš, že když budeš pořád dokola opakovat, že tě Jenny zklamala, že z toho bude ona mít deprese? Já mám z toho zatím srandu, a počítám že ona taky :o) PS: chlastám dál, jako Dán :o)))) Dej si taky.

  18. LacoKniha může být spotřebním zbožím – různé paperbacky apod., proč ne, proč by se nemohla kvalitní literatura dostat tímto způsobem ke čtenáři? Jsou knížky krásné tak, že se stávají artefakty, ale předpokládám, že ty se nikdy nestanou součástí jakéhokoliv časopisu. Znovu říkám: miluji knížky a miluji je láskou obžernou a láskou plnou úcty. Současně pracuji v knihovně – a vím, kam se čtenářství posouvá. Na jakémkoliv školení nám to cpou do hlavy. Zapomeňte na to, že se stále budeme kochat knihou v klasické formě – ráda bych, aby si udržela své místo, v té podobě, jak ji známe, ale bohužel se musíme smířit s tím, že to tak není a nebude. Že se dejme tomu knihovnictví sune někam od tištěné formy, a záleží na nás, jak se s tímhle faktem popereme. S tím jakékoliv přehlížení dané skutečnosti nic neudělá. Proto je mi milejší, že děti čtou třeba comicsy – protože zaplaťpánbůh čtou, a že si kdokoliv koupí levné dejme tomu paperbackové vydání kvalitní knihy někde u vepřového masa. Protože si to třeba přečte. Necítím potřebu se povyšovat nad těmi, kdo za knihou nejde do toho „důstojného prostředí“, a musí mu být vnucena s kusem vepřové hlavy. :-)) Literaturu to nedegraduje, mám pocit. Jakákoliv cesta ke čtenáři je pro mě dobrá cesta.

  19. to LACOLaco, ty bejku…vím, že se Ti líbí, stejně jako mě, zralé ženy….ale tohle bych ti vole v životě nepřisoudil :-))) Protože vím, že tvůj vztah k Haně pramení z čisté hudební a lidské lásky :o)

    PS:Na Drými mi nešahej…to jsem potom i agresivní 🙂

  20. ufffNo, teď, jak si to tak čtu, tak mám chuť to trochu znevážit, tu svou vlastní nabubřelost, něčím jako tydlitydlidááá, prdelky moje, buďte hodní, neperte se, vlk to všechno slyší v lese.

  21. Jenny, máš pravdu: on je dneska vůbec zázrak, když děcka i dospělí čtou.. ; protože pro děcka je mnoho jiných různých lákadel, od počítačových her, přes různé chaty, icq., a dospělí zas mají méně času jako tomu bylo za bolševika, kdy šlověk raději utíkal z reality někam jinak, na chaty, zahrádky, do beletrie, a na nějakou „klasiku“ prostě v dnešní uspěchaný době není čas. Proto je dobrý „jakýkoliv způsob“ zpřístupnění knihy čtenářovi, i kdyby se mu měla prodávat na stolku někde na pátým nástupišti :o)

  22. [25] Pravdu máš, můj vztah k Haně Hegerové je platonický. Stejně jako k ostatním zralým ženám.

    [26] Ano, tak je to pro mě srozumitelnější. A mimochodem, Jenio, jsi už třetí knihovnice, o které vím, že komentuje u mě na blogu. Na blogu knižního barbara, který se čtením knih skončil u Dětí z Bullerbynu. A nevyžehlím si to už ani tím, že jsem rok a půl strávil jako civilkář v knihovně.

  23. JENIO, Teď už to neomlouvej… tvá věta o spotřebním zboží je to, co mne dokonale zklamalo.

    Dělám to tak, že knihy zásadně nekupuji přes internet (vyjma odborných), beletrii, poezii jezdím kupovat zásadně do kamenných obchodů. Opilý vůní papíru, zmámený krásou vazeb a natěšený na slova slov a na věty vět, pluji mezi knihami a jsem šťastný.

    A poznatek – nedokáži vyhodit do popelnice sebehorší knihu. Prostě to nedokáži… neb než zajatec písmen, vpleten do pranýřů vět vím, že není prázdných slov. Je jen myšlénka a její cesta.

    Prostě jsi mne dnes… zklamala. To je vše.

  24. GTIChicht, no co už tak. Půjdu spát s vědomím, že jsem kohosi s třemi písmenky v nicku zklamala. Ach bože, ale tolik zklamala. (úsměv) Na svém tvrzení trvám. A žádná něčí velká láska tohle nezmění. Prostě ses zamiloval do nepravé – do knihy. Je hrbatá, šišatá, švidrtá a tak dál… Můžeš ji milovat sebevášnivější láskou, zůstane stále stejná. A navíc kulhá, ta tvoje láska kniha. Tak.

  25. JENIOKniha, to je úsvit nocí, kniha, to je světlo v tmách. Kniha, to je žebrat mermomocí, kniha, to je tlukot srdce v hodinách.

    No… zklamalas. Dobrou noc, Jenio…

  26. Děkuji, že jste mi dneska věnovali tolik ze své pozornosti. Bylo to poučné. Psi štěkají a karavana jede dál. Mějte se.

  27. INKOVI Z LÁSKYŠtekal jsi tu jenom ty. Přiožralý svou bezmocí, bezuzdný svou malostí a svázaný svou omezeností. Jo, karavana jde dál, Inko… kolem tebe.

  28. ach jo, GTI, ty máě asi nějaký komplex, nějaký problém, ale hochu,, ten já za tebe fakt nevyřeším. Musíš s tím něco dělat, nebio se užereš. Užereš k smrti. Soudím tak z tvých výroku vůči Jenny. Promiň, ale to fakt byla ubohost. Na netu jsem poměrně „hafo“ let, ale takové výpady, kterých jsi si dnes vůči ní dovolil, jsem tady moc neviděl. Promiň, ale to moc nesvědčí o tvém džentlemanství. Asi máš nějaký problém se ženami. A co se týče mé přiožralosti, ta mne až nesvazuje tolik, jako tebe tvoje blbost. Počítám, že nemáš ani střední školu, ale tady děláš ramena. Měj se.

  29. Ach, bože.. On nakonec ten Werich měl pravdu, i když mne v šedesátýmosmým strašlivě zklamal: nejstrašnější střetnutí je s blbcem– no nic, třeba se z toho GTI vyléčíš :o)

  30. jsem barbarAsi jsem barbar, ale díky tvé fotce přece jen zítra navštívím trafiku: pro mě nenapravitelný a pro toma ferdu.

    [24]Jenia: ano, souhlasím. čím dál tím víc mám pocit že se ze čtení knížek u některých lidí stává „módní záležitost“. U nich není cílem pobavit se, získat vědomosti nebo se prostě odreagovat. Oni čtou knihy aby o tom mohli všem vyprávět, aby všichni věděli že jsou světoví.
    Přečtu celkem dost knížek, ale jen zlomek z nich v „košér“ formě a prostředí a nemám pocit že by to tak bylo špatně – naopak – podle mě zůstává diamant diamantem, i když se válí mezi jogurtama a lejno zůstane lejnem, i když je obložený sametem a kořenovým dřevem…

    PS: nenech si zkazit náladu pózérama. Oni se jim už jinde na netu smějou, tak lezou až sem a pruděj tady…

  31. 2inkaber to z té lepší stránky: tys zklamala jednoho člověka a jemu se směje půlka internetu.
    Citát jednoho servisáka na téma časopisy a weby o autech:

    Nejlepší Web je auto.cz protože tam v diskuzích vystupuje automobilový Guru GTi a to je počteníčko… :))

  32. INKOVI…Inka… ožrala, co neumí napsat ani pořádnej holovětej pokřik. Tyhle pubertální popěvky o problémech těch, s nimiž nedokážeš vést dialog, ty si zkoušej někde na brněnském nádraží, Inko. A neutíkej se zbaběle schovat pod sukně Jenii, ona to se mnou už nějak příště zhojí. Zato ty, ty si hojit nemáš co, nemáš čím a nemáš kde. Pro mne jsi než nesmyslný produkt diskuzí. Nikoli výjimečný, přesto než k zatracení. Diskutér bez postoje, bez vědomí a bez schopnosti zaujmout větou. To poslední nechť je tvou diskuzní ambicí. Jinak komunikuj smajlíkama. Myslím, že tenhle druh komunikace by tak nejvěrněji odrážel tvé intelektuální milieu.

    Nechci tě tu nějak intimně drásat, ale všechno, všechno cos tu dnes napsal jsi napsal špatně. Takže ta karavana jde opravdu dál, Inko… jde dál, kolem tebe, klečícího v prachu vlastních zhůvěřilých slov.

  33. 2@teo[39] to je ale jednoduché. knihy čte zlomek populace, což je z hlediska exhibicionismu poněkud nevýhodné. Navíc je tam reálné nebezpečí, že narazíš na někoho chytřejšího, nebo s větším rozhledem.

  34. Tak na tohle DVD jsem si šetřil peníze po Vánocích, chodím kolem něj v Bontonlandu po špičkách dobré dva měsíce a když jsem před týdnem četl, že to vyjde u těch Lidovek, zaplesal jsem. A samozřejmě jsem neváhal ani minutu. Je to koncert přibližně z té samé doby, co jsem na paní Hegerové byl v Kalichu a nikdy na to nezapomenu. Vyšlo někdy před rokem, co si tak pamatuju…

  35. TEO, Nevím teď jak přesně to myslíš, jako že bych na blog vypisoval knihy, které čtu? Nemám potřebu komunikovat veřejně o tak intimních věcech, jako je kniha a vztah k ní… Občas se tu odpálím na blogy zde diskutujících… a žasnu, co je dnes všechno možné vydávat za projev intelektu. Proto také z blogů příspívám a chodím číst jen blog Laca… neb jeho nadstavba ční do mě sympatické výše. To ostatní, slovy Hemingwaye je než průjem slov – Realizace bezuzdné touhy podělit se s druhým o skutečnost, která je ovšem už při trošce objektivity určená spíše do koše…

  36. jako sorryale v druhé části Tvého článku jsem si nevšiml zmínky od krabicovém víně..
    tak jako nevim, co to tam píšeš za komedie v tom posledním odstavci?
    Láďo, už to neber ty drogy..
    A Vy, lidé, mu to nežerte.. 😀

  37. to PETR KJsi pro mne nulou. Diskutérem, který neumí napsat větu, který nemá myšlénky, formulace, humor, nic. Umíš jen za zády (jako na auto.cz) a koneckonců i zde, komunikovat o třetím kolegovi, na auto.cz navíc s odpadem tamní diskuze. Nic nejsi Petře. To nejdůležitější, mozek, schopnost napsat poutavě, napsat úvahu, nic z toho ti není dáno… jen přískakuješ k cizím textům a prostituuješ na nich svůj nevyspělý charakter. A to je málo. To je ještě méně, než málo. No, vždyť tu odkaž na nějaký svůj text, v němž jsi zaujal, text, na nejž jsi třeba pyšný, či si za ním stojíš. Neodkázeš na nic. Nic také není… jen tvá tma.

  38. GTI,když klikneš do WWW, najdeš tam mou „Typologii internetových potížistů“. Zkus zařadit sebe i nás.
    Je tam i odkaz na navazující typologie. To kdyby ses mezi potížisty nenašel… 😉

  39. TEO,Na to abych uměl zařazovat kolegy (či sebe) na diskuzi nepotřebuji tabulku (rád se k tobě přesto prodívám). Stačí mi dva tři vyhrocenější příspěvky a vím, co je přede mnou za týpka. Možná je to proto, že už mám delší dobu po záruce a nepotřebuji se tu prostitovat, píši z lásky k textu, z přirozené radosti z komunikace. Těch pár tupů, jako dnes, těch se nejde vždy a všude několik, to tě nesmí odrazovat.

    Na diskuzi, Teo, platí jenom hlava. Hry, používání omšelých klišé jako – už nehul, nebo běž se léčit – to jsou než projevy primitivů diskuzí, lidí neschopných napsat kloudnou větu. Přece mi neříkej, že nemáš zařazené diskutéry třeba zde na diskuzi. Stačí mi dva příspěvky toho Inky, a jsem doma… sám sebe popírá, doplňuje své příspěvky… :-)) k smíchu. A když už neví jak dál, začne být sprostý. Takovéhle diskutéry snídám.

  40. zábavaJe to komické. Zrovna ty máš odvahu mi tvrdit něco o větě s myšlenkou. Ty, který jsi o pár týdnů zpět plácal něco o radaru a pak si svůj dětinský výkřik nebyl schopný obhájit i když se tě na něj ptalo víc lidí.

    A co se týče komunikace „za zády“ – je to zajímavá myšlenka – na internetu, na jednom fóru.

    A k tvé poslední myšlence – chápu že v tvých očích nejsem nic, stejný názor bude mít pravděpodobně i Radim Hasalík, Pooh nebo Aleš Slabý. Ale to už patří k folklóru internetu: pro pobavení zde existují komická ega, jimž ostatní nesahají ani „po paty“…

    PS: pro mě už budeš vždy jen taková legrační figurka z netu, která si na něco hraje. O tom, že na víc nemáš, jsi mě už několikrát přesvědčil (mj. i na lacově blogu). Zachoval ses totiž jako typickej čecháček – když je něco nad tvoji myšlenkovou úroveň, tak to buď není pravda, nebo je to podvod (viz diskuze o publikování nebo o čtení knížek).

    Ad odkazy: Stát se tohle před nějakým půl rokem, napsal bych ti mejl, kde bych „odkázal“ na svoje texty, napsal jak čtu knihy… ale teď už ne. Už pro mě nejsi partner k dialogu. Jsi opravdu jen komická figurka, co se snaží za každou zaujmout.

    A moje příspěvky zde se snaží být alespoň částečnou náplastí pro ty, které jsi urazil a kteří tě ještě neznají…

  41. PETR KTak vidíš, nic, ani na jednu svou delší větu nejsi schopen odkázat :-))) Nahoře píši Teovi o primitivních diskuzních klišé, která užívají takové nuly, jako jsi ty – například: už nehul, nebo – jdi se léčit, nebo – jsi komik, případně jsi komická figurka… Někdo by ti měl vysvětlit, že to je právě projev toho, žes u zdi a kopeš kolem sebe v agónii.

    Takže – jak píši – jsi než gigolo diskuze, paseš tu příspěvky, aniž bys sám jaké psal. Pro mne jsi než diskuzní odpad, nula, klaka.

  42. TEO🙂 Přečetl jsem tvůj textík o zhůvěřilcích diskuzí :-)) Zvedám palec, moc se ti to povedlo. Člověče, já v tvém textu našel i diskutéry, s nimiž jsem ještě ani neměl tu čest vyměnit byť jen jednu nadávku 😉 Akorát… „Anděl“ ten mi tam chyběl, nezapomněl jsi na mne?

    P.S. Pěkně jsi to napsal, bravo (ne abys mě teď pasoval do role „chlípný podlízák“ :-))

  43. chrakteristikaJá na nic neodkázal? No, tak to musím napravit 😉

    Aby si o tobě mohl každý udělat obrázek…
    Diskuze o čtení:
    http://laco.bloguje.cz…zovano.php

    Diskuze o radaru a publikování:
    http://laco.bloguje.cz…-radar.php

    Tak, a teď můžeš zase přidat spoustu svého textu, aby to nevypadalo že nevíš co odpovědět.

  44. PETR KNetrpíš sebemrskačstvím :-))) tedy, Petře, odkazovat tu na diskuzi, kdes lhal i sám sobě, jak umíš číst jak poctivě čteš tři knihy týdně… to opravdu zavání patologickým sebepoškozovnáním :-)))

    Jo, připomněl jsi mi tím odkazováním, vedle těch horních klišé primitivů diksuze jako jsou pokřiky – už nehul, běž se léčit , jsi kašpáek a komik… sem ještě patří také zarpitulá snaha nul tvého kalibru vyhledávat ve starších diskuzích něco na podporu svých postojů. Ano, tohle dělají ti slabí Petrové Ká… a hafo dalších nul. Ale jen ty, Petře poukazuješ na své lži a výmysly.

    Hele pro tebe bude muset Teo vyhradit speciální článek s nadpisem – Diskuzní sebemrskač a lživě destruktivní archivář :-))))

    Petře… zoufalé.

  45. Hele táto, toho Bedřicha Smetanu, Járu Cimrmana a GTI, ty si někdo vymyslel, nebo skutečně žili?

    Jinak přeji překrásný den všem. A úsměv v adventní neděli.

  46. Jo a ještě chci veřejně varovat před životopisem Hany Hegerové, který nedávno vyšel. Je to děs, za tuhle knížku by se musela Hana Hegerová stydět, i když by vyšla před třiceti lety (navíc ona s ní nemá nic společného, neautorizovala jí).

  47. rozdíly pro gtiVíš jakej je rozdíl mezi normálním člověkem a klasickým čecháčkem a internetovou figurkou jako jseš ty?

    Normální člověk, když něčemu nevěří, tak si zkusí tu informaci ověřit, nebo se zeptá… Tak to udělal (v případě těch knížek) třeba Laco.

    Typickej čecháček a internetová figurka reaguje jinak. Nejprve se všemu vehementně vysměje a pak dotyčného obviní ze lží (je přece logické že když někdo dokáže co on ne, je to podvod).

    Ty ses zkrátka narodil o pár desítek let později – před pár lety bys mě určitě nahlásil na uliční výbor strany, nebo aspoň objel auto klíčem.

    A ještě drobnost: zajímalo by mě, jestli si vůbec uvědomuješ, jak si protiřečíš. V příspěvku 50 mě obviňuješ, že nejsem schopen odkázat na své věty a když to o pár míst níže udělám, napíšeš že vytahuju věci z minulosti. Zajímavý – takhle se chovaj při hádce hysterický ženský.

    Ale to nic, já už toho nechám – když se podíváš po této diskuzi,určitě si všimneš že všichni účastnící už si tě ohodnotili.

    Zústaň si dál tím čecháčkem, komunismus už je naštěstí dávno za náma a my se ti tak můžem klidně smát…

  48. PETROVI K Z LÁSKYČecháček, internetová figurka, kašpárek, nehul, běž se léčit… ano to jsou tvé diskuzní klišé postoje, Jirásku :-)))

    Není na netu nic, nic Petře, na co bys mě odkázal, co je tvé (nějaký blog) co kultivuješ, kam píšeš, a já bych po přečtení mohl napsat – jo, umíš, seš dobrej.

    Nejsi dobrej Petře, ani diskutér, ani člověk. Jsi než grázlík, kopáč v diskuzích. Kopeš do druhých, kopěš je do zad, Jen dokola – čecháček, figurka, kašpárek, nehul… na víc nemáš. Na víc, Petře, nemáš.

    Na pomoc si bereš fiktivní kolegy, užíváš nesmyslné odkazy… prostě klasická ukázka gigola diskuzí. Takových jsou stovky. Naproti tomu například Laco, je jeden. Originál. To je ten rozdíl.

    Pamatuj – nemáš větu…

  49. ODPADCI SNŮDiskuze dokonalá…

    Jenia uletí názorem, že si maže ve frontě jogurta na Balzaca, vyvažuje to sdělením, kolik že snad má knih ve špajzu a v tom ajfru si ani neuvědomí, že jí v čísle uletí nula… ne-li dvě, Jenio… Ještě, žes měla neklidný spaní a ráno ses vrátila. Cos napsala, není důležité, důležité je, že ti to nedalo. Za to posílám ti pusu. Upřímnou.

    Do toho Inca se svou splasklou peněženkou křičí do světa diskuze, že má málo. Jo, že má málo v hlavě, to jsem poznal po dvou jeho příspěvcích, co má v peněžence, jestli hodně nebo málo, to je mi ovšem ukradené. Jo, a neumí pít… zoufalé.

    A aby se to nepletlo, přiletí Jirásek diskuze, gigolo Petr K a hledá lék na své mindráky malohocha (odvozeno od slova – malotraktor), já abys to pochopil i ty, Petře.

    Takže závěr – kabanos si kupuj v Globusu, toho Jiráska v obchodě, kde se specializují na knihy. Pokud takový obchod neznáš, knihy nekupuj, nemá to pro tebe význam.

    A nauč se pít. Chlap, kterej do sebe neumí obrátit pět dvojitejch režnejch by měl bej povinně kastrovanej.

    Jo, a Aleko napsal důležitou informaci. Jistě, životopis Hany Hegerové je nejlepší poslouchat na jejích koncertech…

    Tak… lásko… prokletá…

  50. GTIDěkuji za jedny z mála veselých a jednoznačných okamžiků v tomhle zapráskaném dni. Že nemusím přemýšlet, jak kdo co myslel… že to vím. Jo, prdelko, a v nulách se nula jenia příliš neplete, takže se nespletla ani tehdy, když si přepočítávala knížky ve špajzu. Smích.

  51. JENIOTu prdelku bych ti přál vidět :-))) Prosím tě, jakej zapráskanej den? K těm knížkám, Jenio, mám poměrně přesnou představu o tom, jak to vypadá, když má člověk 3 tisíce knih. Nahoře jsem se dočetl, žes knihovnice… nádherné povolání. Já ty tři tisíce ovšem chápal jako, že jsou to knihy tvoje, nikoli veřejné…

  52. Jsou moje. A děsí mě to. Čím dál víc. Děsí mě představa, co si s tím nadělením počnou moje děti, až tu nebudu.

  53. JENIO, jako rytíř noci klečím před tebou na koleni a vzdávám ti čest. Oddaně a uznale. Děti? No, než sklapnem, musíme jim vypsat seznam těch deseti nejdůležitějších knih… ty ostatní ať pak použijí jako otop pod rakví…

  54. dvd tituly na stáncíchmrkněte se občas na seznam vycházejících dvd, který je v URL, pak nebudete třeba „zaskočeni“, že je k sehnání tak levné DVD paní Hany a vedle parkujících tankistů.

  55. naposledy pro gtiTakže já to shrnu: dvakrát jsi mě na základě svého „dojmu“ osočil že nemluvím pravdu (jen tak od boku, aniž by ses zajímal, proč by to pravda být mohla). Jednou jsi plácnul něco do diskuze, aniž by sis ten názor dokázal obhájit (hrál jsi radši mrtvého brouka). Na základě tohohle jsem tě nazval čecháčkem a figurkou, protože tohle jsou vlastnosti, který typickej čecháček má. A co děláš ty?
    Za celou dobu jsi tu nedokázal napsat nic, co by mělo hlavu a patu – jen vzletné fráze, které působí na lopaty co chyběly na hodinách literatury.
    Ale nezazlívám ti to, i lidé jako ty maj právo si udělat o vánocích radost. Takže si klidně vybal další balík frází, který sice nezakryjou to že (nejen) v týhle diskuzi jseš dole ty, ale tobě přidaj trochu ega…

    Snad ho bude tolik, aby až zas někdo v diskuzi napíše něco čemu nevěříš, abys mohl jednoznačně prohlásit že lže a neměl pocit viny z toho, že to „možná“ pravda být mohla.

    PS: blog opravdu nemám – vzhledem ke svému stylu práce a života bych ho nestíhal plnit (čtu – vpomínáš?).

    Ale víš co? I přesto ti dám jeden vánoční dárek a je jen na tobě, jak s ním naložíš. Nenapíšu sem seznam všeho, co jsem napsal. Neudělám z tebe pitomce, protože i figurky jako ty maj nárok na život. Tudíž zbejvaj dvě možnosti – můžeš mi napsat mejl a já ti to s radostí sdělím. Budeš si možná připadat jako pitomec, ale budeš znát pravdu.

    Poslední možností je, že budeš dál hrát mrtvýho brouka. Budeš sice všem pro smích, ale v duchu si můžeš pořád lhát, žes vyhrál.

    Je to na tobě…

  56. PETROVI KStále dokola, Petře – kašpárek, čecháček, mrtvý brouk, k smíchu – klišé diskuzních nul. Musíš přitvrdit, takhle je tvoje kdákání důkazem toho, čeho jsi schopen, a samozřejmě zejména toho, čeho schopen nejsi. Stále pro tebe platí – Nemáš větu… na netu jsi nula. Jen prostitut cizích příspěvků, cizích blogů. Všichni kolem tebe (i zde na diskuzi) mají co nabídnout. Jen ty nic, Petře. Nic…

  57. pivoJéžiš – Hegerová a 66 příspěvků v diskuzi. To bude v pátek v hospodě téma minimálně na hodinu:-).
    P.S. Já si mezi jogurty odvezl ty tankisty (Zeman bohužel vyjde až po novém roce).

  58. nula a gti.Žádnej mejl? No, jseš zbabělec, nic jiného jsem ani nečekal. Můžeš si dál lhát do kapsy jak seš dobrej.

    A myslím že všichni vědí, kdo je tady nula. Já email mám – je v něm jméno, doména a značka, ty jseš jen figurka bez minulosti…

    Aáá pardon – já zapomněl ty seš „bloger“. :)))

  59. týýýý volety vole..Laco ty nemít GTI, Peťu K. a mě, tak máš vždycky tak do deseti příspěvků :-))))

  60. soup operaNo na soap operu je to moc hloupý. I ta nejstupidnější SO má děj – tahle diskuze mezi mnou a gti je jen stupidní přetahovaná o to, kdo má delší konec lana.

    Přiznám se, že jsem přemejšlel, jestli v tom mám pokračovat, ale nějak se mi nechtělo toho chudáka sejmout. Ale už to asi zašlo moc daleko – jestli bude gti ještě remcat, tak to ukončím…

    Laco: omlouvám se za „zanesení“ diskuze zbytečným sporem…

  61. nene bobejá už jsem dal výpověď 🙂 K smrti nesnáším nejstupidnější komerční zacyklený buzines 🙂

    Petře K. myslím, že je skutečně nejlepší přestat. Dyk On to celý vlastně myslí z legrace 🙂 Jenom tomu prostě rozumí jenom Laco a On…Já už ho začínám trochu chápat…ale pořád mi to prostě vtipný nepřijde.Říká se tomu prej styl…nebo co. Já ho nemám..ty ho nemáš…no a pak je pár vyvolených…a ty jsou hold stylový. My jsme jenom nuly…tak to tak prostě ber 🙂

    PS: Nikdy jsem ten nápad nedostal…ale jdu se podívat na toho GTI…co je vlastně zač 🙂 Trochu si ho zlustruju…a pak se podělím.

  62. tomikAsi máš pravdu…

    A ten styl opravdu nemám – to jsem se dozvěděl už v diskuzi o subaru.

    O výsledcích lustrace dej určitě vědět. Taky by mě to zajímalo. Hraje si na bůchví co, ale kromě autoblogu skutek utek. Navšim jsem si ani, že by někde zveřejnil email…

    Jestli to fakt nebude nějaká 12tiletá holka, co nás tady provokuje. Na srazu uživatelů Auto.cz nebyl.

    Edit: jo, projel jsem pár diskuzí na auto.cz a podle toho co jsem četl mu tam pár lidí chce dát na budku, takže se tý neúčasti ani nedivím…

  63. PETR KSeš tvrdej jak včerejší rohlík, Petře. Napřed tu pláčeš, že ti nemejluji, zaklínáš mě komunismem, nyní paradoxně toužíš po lustracích. Pokud chceš diskutovat, ujednoť si své postoje. Takhle si jen zvracíš na límec.

    Jsi malý, lstivý člověk. Pro mne nemáš větu. Nemáš co nabídnout. To je vše, Petře.

  64. TOMÍKUOvládej se prosím. Soudím, podle obsahu vět, že máš hlavu, tak by bylo škoda, aby ti to ujíždělo někam k úrovni Petra K.

  65. Ty, LacoTenhle modul GTI je opravdu spickovy vykrik technologie Komentarove sluzby! Kdes to splasil? Rozanek to totiz jeste nestihl implementovat!!

    Jestli k tomu muzes dat zdrojaky, urcite bych mel zajem, Pixy pukne zavisti 🙂

  66. GTIDo diskuzí nepřispívám, ani blog nevlastním. „Balastu“ je, myslím, už tak dost. Vím, jsem tímto šmahem odsouzen k tomu být v tvých očích naprostou, absolutní nulou. Jsem pouhý čtenář, sledovatel. Tento blog si ale vždy rád přečtu, hlavně kvůli názorové blízkosti, jazykové pestrosti a převažující kultivovanosti komentářů. V mých očích jsi patřil mezi ty, kteří se umí obratně vyjadřovat a zachovají své dekorum (nesleduji tvé aktivity jinde a ani nadále nemíním). Mnohé trefné formulace, volba slov a jejich spojení mne nezřídka na chvilku zmrazila v němém úžasu. To jsem ovšem netušil, že jsi schopen takového názorového a argumentačního hovadismu. Tvá vlastní slova se obrací proti tobě, GTI. Velmi jsi zklamal alespoň mne. Rázem je z tebe uhrovitý, neurotický a ješitný, ale hlavně směšný čertík vyskakující z krabičky. Tvá slova jsou jen zuřivým plácáním do vodní hladiny. Čiší z tebe nepochopitelná a nepochopená povýšenost a urputná snaha ji všem dokazovat.
    Tvoje role se rázem změnila v pevně přibitý turistický ukazatel, který zarputile tvrdí, že správná cesta je jedině tím směrem, který ON ukazuje. Neuvědomuje si však fakt, že strom, na kterém dlí, vichřice už dávno porazila. Nezlob se, ale další dva kilometry po červené přímo pod povrch zemský tě už dále sledovat nebudu.

  67. nula jménem GTIJe čas odkrýt karty. Omlouvám se všem, kdo to musí číst – tyhle věci píšu poměrně nerad, ale zdá se že jinak tuhle figurku nezastavíme. Kdyby se zachoval jako chlap a zveřejnil email, napsal bych to jen jemu, ale protože ten komik chtěl veřejnou ostudu, má jí mít.

    Takže pro nulu jménem GTI:

    V roce 99 jsem s kolegou rozjel časopis Počítač pro každého jednoznačně nejúspěšnější IT projekt všech dob a to jak z hlediska čtenosti (300t čtenářů týdně), tak z hlediska finančního. Po necelých dvou letech jsem dostal nabídku na podobný magazín v itálii (jmenoval se PC facile). Po přibližně půl roce v miláně jsem se přesunul do istanbulu, kde jsme rozjeli projekt lifestyleIT magazínu (ve stylu Tomorrow), který se tam stal opět jedním z nejprodávanějších. Po necelém roce v zahraničí se ale narodil syn, takže jsem se vrátil zpět do čr. Nyní pracuju v časopise Chip (čtenost okolo 100t měsíčně), vydávám speciály (Vista, Security&), publikuju v klasických novinách (hlavně lidovky), občas spolupracuju i s radiožurnálem, nebo čt1.

    Tak co stačí ti tohle? Už víš kdo z nás dvou je nula a kdo nemá co nabídnout?

    :))

  68. METÁLY DOŠLYNo, teď jsi tu diskuzní nulu jen dokonale potvrdil. Metály pro zasloužilé umělce se udělují ve vedlejší kanceláři, asi sis, Petře, popletl dveře. Doufám, že to píši naposled – Pro mne jsi, Petře, na netu diskuzní nulou. Tedy po dnešku – super nulou.

    Na diskuzi úspěchy dosažené v operaci Pouštní bouře totiž nic neznamenají. Na diskuzi platí jen slova, věty. Kruh se uzavřel – nemáš pro mne větu. To je vše, Petře. Měl by ses s tím smířit.

    P.S. A nebuď tu sprostý, Petře, do blců si nadávej ve své oblíbené putyce, tohle je slušný blog pro slušné lidi.

  69. Co já COCOT na to?A na co? Na debatu Petra K. a GTI? Jsem přesvědčen o tom, že ani jeden z pánů nepotřebuje k obhajobě svých názorů nikoho dalšího a zvládnou to sami. Proto jsem se k tomu nevyjadřoval.

    Já vím, že Petr K. není žádná nula, i kdybych jej měl posuzovat jen podle příspěvků v diskusi. GTI má však zdá se jiná kritéria než já, ale to zase není důvod, aby kvůli tomu jiným ležel v žaludku.

  70. VEČEŘE S HANOUNo, tak konečně to můžeme vrátit k tématu:

    Večer si pustím Hanu Hegerovou. Třeba při večeři, kterou nakoupím v… Globusu. Hana Hegerová umí báječně zpívat a má báječné texty. Například si vybavuji… úryvek: „Když někdo předstírá, tak ještě není herec“. To je dokonalá sentence. Snažim se ji pochopit celý život. A tak úplně si nejsem jist, zda se mi to vůbec může podařit…

  71. 2GTIVíš, jestli jsem až doposud mě pochyby o tom kdo jseš, teď už jsou dávno pryč.

    Nejdřív nejseš dvakrát schopnej přiznat chybu, pak ze sebe uděláš hlupáka v diskuzi o radaru a nakonec se pokoušíš zvednout si sebevědomí řečma o textech:
    (…No, vždyť tu odkaž na nějaký svůj text..)

    Když to udělám, snažíš se z toho zase vybruslit. Ale mě to nevadí, už vím že jsou holt lidé, kterří nevědí že prohráli.

    Ano, v dalším příspěvku asi zas napíšeš něco rádoby chytrýho, ale v duchu stejně budeš vědět, že už se svoji prohrou nic neuděláš. Podívej se do zrcadla – jeden malinkatej blog, kterej čte pět a půl lidí, k tomu pár komentářů v dizkuzích, který 80% lidí považuje za bláboly. To není důvod k označení někoho nulou.

    PS: za blbcem si stojím. Máš snad jinej výraz lidi který nepřiznaj 2x pravdu ani když do ní šlápnou?

  72. PETR KDost, té tvé zoufalosti už se člověk nemůže ani smát, už jen všechny kolem obtěžuješ, Petře. Nemůžeme tu přece donekonečna řešit tvé mindráky, to snad uznáš. Každý jsme napsali své, světla temní, opona padá. Ty víš, žes pro mne jen dokonalá diskuzní nula, já beru na vědomí tvou přisprostlost v oslovení.

    Nahoře to velmi elegantně již ukončil Laco, a já navázal příspěvkem s názvem -Večeře s Hanou. Zapisuj si své plačky nyní do deníčku. Tam ostatně také patří. A respektuj pravidla diskuze -jestliže „hlavní“, tedy, abys to pochopil i ty, jestliže tedy Laco vstoupí do diskuze, znamená to, že má boj skončit, Já vím, máš toho za ty dva dny plný gatě, ale to tě neomlouvá. Děláš tu chybu za chybou, Petře.

  73. já to vidim na drinkTohle jsou hrozný řeči….vole celej den se pořád jenom stresuju, furt mě někdo za něco mr…..a když si chci přečíst nějakou pohodu, pokecat s normálníma lidma…vole tak to aby si potom vzal člověk diazepam nebo alespoň trochu rohypnolu….

    Hoši…nebo i holky, kdo jste z blízka i daleka, sejděme se na drink…ať tyhle nesmysly skončí. Myslím, že tady není nikdo nula,abychom se museli bavit takhle.

  74. [88] Předpokládám, že jsem ze zdejšího osazenstva jediný kdo takto nakupoval, takže za společný drink budu považovat tu láhev vína zmíněnou v článku, kterou vypiji doma s Markétou a připiji si na zdraví čtenářů, diskutérů a přátel tohoto blogu.

  75. BRAVO LACOLaco, tak dneska večer u vás, koukám, že je nás teď sedm na lajně, no, to je tak akorát 😉

    Nakonec, já si také dnes doma připiji, na P… sakra, pořád mi do prstů letí tohle písmeno, takže – já si také připiji, panáka na tebe, Laco, neb umíš, panáka na Jeniu, která také umí a má hodně knížek, čímžto jako to má mmě dobrý. Připiji si i na Tomíka, jo, Tomíku, dám si jednoho panáka naturalu ;-)… a vlastně, pak si připiji na všechny. Vlastně… na všechny ne. Ale co, na všechny, jo, na všechny. tak – na zdraví.

  76. Urcite mi ty zdrojaky posli, je to dokonaly. Doufam ze se tam da nakonfigurovat to, aby to u me nepsalo do titulku BRAVO LACO, ale spravna varianta BRAVO ROJI. Dej mi k tomu prosimte manual, abych neco nepokazil 🙂

  77. naposledyPřiznám se, že jsem dnešní cestu z práce věnoval myšlenkám na tento blog a individuu s nickem gti. Přemýšlel jsem, proč ho prostě neignoruju a nejdu o dům dál. A pak jsem si vzpomněl na větu kterou napsal:
    Tohle je slušnej blog.
    A pak mi to došlo&

    Díky své práci mám možnost číst nevěřitelné množství textu a každý měsíc vést dialogy s více či méně kvalitními autory a proto můžu zodpovědně prohlásit, že laco má unikátní dar. Dokáže do krátkého textu dostat důležité informace, vlastní názor a přidat dobrou náladu (za tuhle smrtící kombinaci by naprostá většina novinářů upsala duši peklu). Chodím na jeho blog právě z těchto důvodů navíc je to v tomto uspěchaném světě takové pohlazení na duši. Možná to bude znít divně, ale rád si znova čtu starší příspěvky a vychutnávám si tu pohodu, která z nich dýchá.

    Pak se ale objevil gti. Jeho příspěvky plné zloby, ponižování a frustrace zabalené do hedvábných kapesníčků mě vždy vracely do nepříjemné reality. Připadal jsem si, jako když na procházce nádhernou japonskou zahradou narazím na psí lejno. Ano, patří to k přírodě, ale okolí to znesvětí.

    Prohlédněte si diskuze pod jednotlivými příspěvky a nemůžete si nevšimnout co mám na mysli. Podívejte se, třeba jak reagoval na tomíkův příspěvek o svém novém Subaru. GTI člověk má komplexy a moc mě mrzí, že si je léčí i na tomto blogu&

  78. nákupHegerovou jsi asi opravdu kupoval sám, ale jako znalci filmu Auta se ti laco musím svěřit se svou dnešní „skoro prohrou“, která má také v popisu slovo „nákup“.

    Vzpomínáš v tom filmu na toho tahače jménem Mack? Při brouzdání po netu jsem na něj asi před čtvrt rokem narazil na jednom americkým webu a Tom z něj byl unešenej – mluvil o něm bez přestání ještě dva dny, než jsme se domluvili, že o něj zkusíme napsat ježíškovi.

    Poté jsem nasadil všechny své triky v takové síle, že by autor knihy „Google hacks“ zezelenal závistí. Podařilo se mi najít lidi, kteří čas od času něco podobného z USA dovezou. Byl jsem pyšnej, že jsem dokázal najít kousek pod tisícovku (já vím, je to šíleně předražený, ale ty smutný dětský oči…).
    http://hrackypronejmensi.mimishop.cz

    Dneska ráno jsem si šel do papírnictví pro prskavky a o cestě si všimnul cedule hračky s nicneříkající šipkou. Šel jsem asi 100m podle šipek, než se přede mnou v jednom sklepě objevilo pohádkové království – kromě toho, že měli naprosto jinej sortiment než najdeš v gigantech typu Pompo, jsem uviděl kompletní svět z filmu Auta – všechna auta a autíčka hezky na jednom místě. A uprostřed toho všeho stál kamión, kterej já koupil za 999,- s cenovkou o více než 500kč nižší.

    Chvíli jsem přemýšlel, jestli mám starší prodavačku obvinit z bojkotu internetu, věnovat ji knížku „internetový obchod snadno a rychle“ nebo ji vynadat za skrývání se před Googlem.

    Nakonec jsem se na ni usmál a koupil to, co nám ve sbírce chybělo: Chicka v barvách DINOCO, Kinga, mladýho Buráka a jako bonus druhej kamion za poloviční cenu ve srovnání s internetem.
    http://www.shopy.cz…ar/31501.html

    Pak jsem poděkoval a slíbil že obchod doporučím všem známým…

    A poučení? I v roce 2007 neví internet všechno…

  79. Petře, proč pořád s GTI diskutuješ? Proč se mu snažíš neustále něco vysvětlovat? Cožpak opravdu nevidíš, že tě neslyší? Že tě neslyší proto, že ač má uši, že mu z nich nedojdou vzruchy do mozku, protože žádný nemá..? Já jsem to už vzdal :o) Asi jako ta rozumnější půlka českého internetu :o)))

  80. vlastně máš pravdu, GTI, v jedné věci: že občas doplňuji sám sebe (své příspěvky), a jenom proto, že s takovou sprostotou, co tu předvádíš, jsem se ještě nesetkal. Člověk je opravdu někdy tak moc zaskočený, že nedokáže v první chvíli zareagovat správně. Ještě jednou jsem si přečetl všechny příspěvky, abych tě alespoň trochu pochopil. Byla to ale ztráta času. Ten komplex tam je. Víš, já třeba nemám prachy, i když jich mám na to co chci relativně dost. Já nevím z čeho máš komplex – třeba ze svýho malýho pinďoura, kdo ví. V tom případě ti přeji, abys dokázal být stejně skromný jako já v případě financí, a dokázal se těšit ze svého dvoucentimetrového macka. Měj se, kámo.

  81. long drinkno Laco..doufám,že vám s Markétou božole chutnalo 🙂 Já jsem si dal na zdravý jogurtový nápoj, GTI doufám, že si na mě nešetřil a dal sis alespoň Super100…(asi by mě ale skutečně urazilo, kdyby sis dal propan :-)) a Petře, chápu tě…zkus se povznést a brát to víc s nadhledem.Trochu mi to dýl trvalo, ale pochopil jsem, že nemá cokoliv cenu vysvětlovat.
    Jen napiš svůj názor…a neoponuj.Uvidíš, že se Ti uleví 🙂

    PS: všichni si pusťte Hanku Hegerovou…
    a já jdu napsat tu péefku 🙂

  82. JOJOJOJOJOJO…..OLÉOLÉOLÉ…VOLÉ…VYHRAJEME, VYHRAJEME……..

    KDO NESKÁČE NENÍ ČECH….HOP HOP HOP HOP!!!

    KDO NESKÁČE NENÍ ČECH….HOP HOP HOP HOP!!!

  83. slušný skóre Laco….promiň za ten úlet…ale nemohl jsem si to odpustit :-)….Takovej to bejval seriózní blog :-))…Dovol abych se podělil o první dojmy z pokoření stovky…..

    Připadám si jako zmámený štěstím, které mě právě zaskočilo v nejsmutnější okamžik mého života….jsem jako opitý sluncem, které mě hřeje tak,aby mi vypálilo do lékařského záznamu navždy zápis…MÁŠ VOLE RAKOVINU KŮŽE…a už se ji nezbavíš….

    Prostě tuhle stovku…mi nikdo neveme 🙂

  84. to TOMÍK[97] Jasně, dal jsem si dvojitýho naturala a pak jsem šel hrabat rovnou na všechny čtyři… ovšem to je v případě přípitku na Subaru vlastně povinnost 😉

    Jinak souhlas, Petr si tou periodou poznání, že pravda je skutečně jenom tam někde venku, musí (trpce) projít.

  85. [93] Díky za pochvalu Petře, vystihl jsi to přesně. Snad se mi do předchozí věty povedlo vměstnat důležitou informaci, vlastní názor a nikomu jsem tím nezkazil náladu.

    [94] Frajer budeš, až zařídíš přejmenování Mladé Boleslavi na Kardanovou Lhotu. A Mack je dobrej, vážně.

    [95], [96], [103] Inko promiň, ale jsi největší průšvih téhle diskuse. Tohle opravdu není chat na serveru spolužáků z vesnické malotřídky.

    [98] Noci, stále nevím, jestli je Belmondo víc policajt nebo rošťák.

    [100] Gratuluji Tomíku. Vždycky jsem věřil, že to jednou dokážeš.

  86. Jo a pokud jde o ty knihy, nechce se mi teda číst co tu píšete, ale myslím, že vzhledem k tomu, jak je velká většina z nich odfláknutá, je úplně fuk, jestli leží chvíli vedle vlašáku a nebo vedle Atlasu světa na křídovém papíru. Nedávno jsem koupila Vítězný oblouk v normálním knihkupectví, stál 360,- Kč a je to vytištěné na nějakém recyklovaném papíru, no hnus:-(. Já teda nemám nic proti recyklování, ale pokud jde o papír, tak mi to vadí u toho na knihy a na WC.

  87. MODONOŠvejnar za hrad… 😉

    Jo, na zdraví…

    Ty knihy na pijáku, to je tragedie doby. Po 5 letech se ten papír začíná rozpadat a páchne tak, že si na čtení musí alergici brát roušku. Ostatně údajně i lepidlo pojící stránky vydrží být pružné prý maximálně dvacet let… Koniáš hadr.

  88. /105/ Laco, uznávám že jsem se stal „největším průšvihem této diskuze“. Nechal jsem se nemístně unést, a to by se mi v mých létech už jaksi stávat nemělo. Snad na mou omluvu bude to, že už jsem se docela lidsky nemohl koukat na to, jak se Petr K. musí obhajovat. Nemám tak pevné nervy jak o ty a nebo Tomík, třeba. Omlouvám se, a je mi to hluboce, fakt moc líto. Omlouvám se dokonce i GTI, protože… protože jsem své výhrady k němu mohl říci jinak. Nebudu slibovat, že už to nikdy neudělám, protože bych musel změnit svou podstatu, ale slibuju, že už na tvůj blog nepáchnu. Čemu jen nerozumím, to je určitému pojetí svobody slova, které bez jakýchkoliv hranic dovoluje na „tvém hřišti“ urážet druhé, přičemž – sportovní terminologií – červenými kartami jsou trestáni jen jedni.

  89. hodně dlouhej den…[95] Proč jsem „pořád“ diskutoval? Vždyť jsem to napsal – mám tenhle blog rád. Až donedávna měl GTI pocit, že je king internetu a podle toho se i choval. Ať už později v diskuzi kolovrátkoval cokoliv, bylo očividné, že se kingovství pomalu vytrácí (už jen proto že zmizela věta „nemáš pro mě větu“). On tady nikdy nepřizná, že tady prohrál, ale výsledkem bude, že si svý komplexy bude z větší části léčit na auto.cz, tak jako doposud…

    [110] On to laco myslel jen z legrace. Já osobně bych neházel brokovnici do žita.

    [111] Nevím jestli jsi mě počítal do tý dvojky, ale mám na stole notářsky ověřenej papír že žiju. Není to sice co to bejvalo, ale lékařská zpráva hovoří jasně – žije…

  90. PETR KDoporučil bych ti, Petře, aby ses soustředil více na své texty. Pár trapáren jsem na diskuzích již zažil. Ovšem trapárnu tvou… to je Oscar za zoufalství. Stále platí – nemáš pro mne větu. Jako diskutér jsi pro mne dokonalá nula. A jako člověk – mstivý, lstivý, neupřímný, kopající do zad… o tom raději ani nepíši.

  91. šmankoteTak ono ti to nestačilo? Říkal jsem si, že to, jak si ze sebe tady udělal hlupáka, by většině lidí stačilo k tomu, aby se tady už neukázalo – u tebe jsem doufal že se aspoň sklidníš, ale jak se zdá, moje naděje byly marné…

    A k té „větě“ – doufal jsem že ti to docvaklo, ale pokud ne, napíšu ti to polopaticky – to co tys považoval za nějaký chlubení je jen pouhý výčet „vět“ – za poslední roky miliony vět. Můžeš si z nich vybrat jakou budeš chtít. A pokud ti to nedošlo, prozradím ti ještě jedno malé tajemství. Protože je většina k dispozici za peníze, leccos to naznačuje i o jejich kvalitě. Pokud bych blábolil jako ty, další číslo by si nikdo nekoupil. Takže ještě jednou: až budeš mít pocit, že pro tebe nemám větu – přečti si ještě jednou příspěvek [80] a pak si jen vyber…

    A tvé hodnocení? člověče podívej se na to, co jsi tady předvedl? Vždyť ti jsi nenapsal nic co by mělo nějakou informační hodnotu, pořád jen opakuješ, jak jsou ostatní nuly, jak tě kdo zklamal a jak pro tebe nemám větu.

    A ty sám? Tomikovi jsi zkritizoval výběr auta, pak jsi odsoudil jeniu, sjel roje, ztrapnil inku – sakra uvědomuješ si, že MÁŠ PROBLÉM?

  92. hazardUž je to tady – nezadržitelně se blíží to, na co se všichni těšíme odpověď od gti. Tentokrát ale navrhuji zkrátit si nudné čekání něčím smysluplnějším pojďme si zahrát předvánoční gamblerskou tipovačku. Samozřejmě nebudeme hrát o skutečné peníze, ale přesto jsou v banku hodnotné ceny. Vkládám tam totiž dvě osmikorunové jízdenky na pražskou MHD, které získá osoba s největším počtem bodů. A na co budete sázet? Na obsah příští perly od gti&

    1) Příspěvek bude obsahovat standardní věty jseš nula a nemáš pro mě větu, pro které už má gti ve wordu udělaná makra a sází je, kde to jde. Pro férovku dodám, že podobný obsah měly i příspěvky 46, 50, 53, 57, 66, 81, 86 a 114. Snad se tedy nikdo nediví kurzu 1:1,2

    2) Příspěvek bude mít nový, kreativní obsah, ve kterém budu vykreslen zcela novém (horším) světle.
    Normálně bych nabídl kurz 30-40:1, ale vzhledem k tomu, že existuje riziko že gti zneužije zkratky ctrl+c a v a použije zde nějaký z jeho (jiných) nenávistných příspěvků ze serveru auto.cz. A pak zde shrábne bank, protože se sem vetře pod nickem vRS a bude tvrdit že pana gti nezná&
    Zkrátka víc než 3:1 nenabídnu..

    3) Příspěvek začne psát, ale nedopíše& V rádiu totiž zazní Last christmass a on pochopí, že to wham myslí vážně, a jeho s tímhle přístupem nikdo mít rád nebude ani ježíšek. Z očí se mu vykoulejí slzy velké jak mandarinky z plusu a zkratují bezdrátovou klávesnici.
    Nabízím 24:1

    4) Omluví se, rozloučí se a místo aby strávil vánoce sám na internetu, odejde s nůžkami (na stříhání pletiva) na nuselský most.
    Nabízím 160:1 a jako bonus velkou trojbarevnou čokoládu milka, kterou u nás seženete jen v tesku.

    Tak se ukažte gembleři&

  93. KOUPÍM SIZítra si koupím Petra Ká. Jo, dokonale. Ve výprodejích zoufalců jsou od zítřka slevy. Petr stojí nejméně. Je prý za kopanec. No, šetřit ho nebudu, ale krutý být také nechci. Až si ho přinesu domů, natáhnu mu klíček na zádech a požádám ho o tu z nejmileších – na turckém trhu. Ta jde Petrovi moc dobře. a vůbec… já mám pro tyhle týpky (ukládám si je do krabice od bot se štítkem – kašpárek) slabost.

    Petře, prosím, dej zase nějakou. Třeba tu jak nejsi nula… minule s´mě dojal k… záchvatu.

  94. Ha!
    Software se učí! Dokaze kopirovat postupy z ostatnich komentaru!
    Sice to jeste nema zmaknute uplne, kradene myslenky by asi nemel pouzivat v te same diskusi, odkud byly ukradeny, ale az si to naimplemenuju na svuj blog, vychytam to, aby zminky o tom, ze si software nekoho koupi, kdyz je o koupi toho sameho software projeven zajem – Laco, ma to jeste mouchy, ale to vytunime..

    Budem to prodavat pod znackou „vytuněné GTI“:-)

  95. Rojizdá se mi, že se nějak příliš křečovitě snažíš přesvědčit okolí o něčem, čemu jsi zatím ani sám neuvěřil… Jinak bych tě velmi žádal, aby ses tu netunil jak přisprostlý tup a choval se pokud možno slušně. Skutečnost, že Petr K ode mne dostává za vyučenou (a že to potřeboval jak ta koza)přece není důvodem, aby sis tu hrál na Janošíka. Chvíli to vydrž, uvidíš, že se Petr Ká srovná. Pak zase budemě moci zcela přirozeně komunikovat.

    P.S. Nebo snad považuješ za přirozené, abych tu o tobě vypisoval, že tě tu budememe od zítra s Lacem pást pod značkou – Gigolo Roj (GR) ? 🙂

  96. všem kdo si nevsadiliAno, dalo se to čekat – pokud jste si všimli, prozíravě jsem snížil kurz na 3:1. Věty „nemáš pro mě větu“ a „jseš nula“ byly už ohraný i na takovou figurku, nebo botovi přetekl zásobník, což způsobilo vygenerování nového příspěvku. Vzhledem k omezené slovní zásobě byl příspěvek vykraden z jiných zdrojů (jak jsem předpokládal) a opět jsem v něm vylíčen v nepříznivém světle.

    Kdo si tedy vsadil na možnost 2), může se již nyní těšit na bohatého ježíška.

    Ti kdo marně doufali v 3) nebo 4) jen zamáčknou slzu a dají si neředěný alkoholický nápoj.

  97. komikTeď jsem si všiml, co jsi napsal rojovi – člověček ty seš větší komik než petr novotný. Nechci ti moc kazit vánoce, ale očividně si pleteš pojmy s nadějemi 😛

    PS: ruku na srdce – dej si deset minut pauzu – prostě relaxuj. A pak zkus vymyslet jedinou věc, čím nebo kde bys mohl školit.

    Příspěvky na blogu: opakuješ jen kolovrátkově že jsem nula a že pro tebe nemám větu.

    Zkušenosti: Ano, pro někoho může být blog vrcholem, ale v reálným světě se dá dojít mnohem dál. věř mi – mnohem dál….

    člověče, že tě to ještě pořád baví? Vždyť si z tebe dělal srandu i ondra šuch z Auto.cz (nebo sis toho v tý diskuzi pod vitarou nevšiml?)

    Ale našel jsem i perlu, která tě myslím přesně vystihuje. Tak si to užij 🙂
    http://www.auto.cz…=459b942da23f2

  98. PETR KTy bys tolik tolik chtěl, Petře, viď :-)) a pořád ne a ne zabrat… Možná to vše pramení z toho tvého fatálního omylu, jak naznačuješ nahoře – „přece už musíte všichni vidět, že já Petr Ká nejsem žádná nula“. Ostatně… pokus se si představit, že jsem třeba dělník z bývalé poldovky, nemajetný kluk. Máš s tím problém? Já ne? To ovšem neznamená, že se tu budeš na druhé povyšovat nějakými smyšlenkami z tureckého koberce. Zařaď se tu laskavě do proudu přispěvatelů, nepovyšuj se, nehledej čím vším by ses tu mstil a věnuj se článkům od Laca. Uvidíš, že ti ani nic jiného stejně nezbyde. A to, že tě tu nějaký nick GTI považuje za diskuzní nulu, a že pro něho nemáš větu, na to se pokus vykašlat. Koho tu mají bavit tvé nekonečné sci-fi sebeprezentace a výpady. Koukej se srovnat.

  99. aTeo – svobodu kubě…Krásný a veselý – od nuly pro aTea.

    A věta? Vezmeš flašku bílýho rumu, naleješ do šejkru malýho panáka, pak přidáš polovinu limetkový (nebo citronový) šťávy, trochu ledu a doleješ kolou…

    A pak to opakuješ a opakuješ a čekáš až to komančové na kubě zabalej. Doufám že jim to nebude trvat dlouho…

  100. pro GTI – vánoční přáníTak konečně jsi napsal něco, co má hlavu a patu – gratuluju.

    Nevím jak jsi chápal to co jsem kdy napsal, ale mě je jedno, jestli jseš dělník, homosexuální prostitut, náměstek ministra nebo syn vaška klauzů.

    Co mi ale jedno není je chování a obsah příspěvků na blogu, kterej mám rád. Už jsem to psal o pár příspěvků výše, ale nesnáším, když si někdo hraje na pánaboha. Přečti si diskuze pod jednotlivejma příspěvkama a možná to pochopíš. Byly pohodový, než jsi tam vstoupil ty a začal ostatní kritizovat, házet jim do tváře jak tě zklamali nebo je ponižovat. Podívej se za sebe – není tam pohoda, ale bouřlivé diskuze které jsou důsledkem tvého přístupu.

    Takže na rovinu – přestaň si hrát na kinga a kritizovat a ponižovat ostatní a já tě přestanu ukazovat takoej jakej jseš…

  101. Petr KáNo, především tu ukazuješ jaký jsi ty. Ukazovat tu jaký jsem já, to by ses velmi (tradičně) přeceňoval.

    Problém je jinde, Petře. Ty máš problém se vyrovnávat s tím o co tu jde především, to je s diskuzí. Já jsem si všiml jak ti vyhovuje tu psát nějaké nesmysly o tureckém koberci atp… jako bys chodil na diskuzi, abys mohl někde druhým sdělovat, jaký jsi velký Petr… máš (nějaký) diplom, máš, máš, máš…

    Sakra uvědom si, že tys udělal něco, co sice smíchy asi zbouralo pár desítek čtenářů, ale na tvůj úkor – tys tu vypisoval své zásluhy o vlast… s nadějí, že tím něco (někoho?) trumfneš… bože, Petře… koho?

    Takže závěr – nepovyšuj se. Chceš-li i nádále tu uveřejňovat seznamy čestných uznání za záslužnou práci, předem tu čtenáře na to delší dobu připravuj (i když já si tipnu, že to už opakovat nebudeš) a normálně diskutuj.

    A medy, Petře, medy kolem pusy, ty si mežme v cukrárně. Zde je prostě potřeba počítat s tím, že se tu názory občas i velmi silně utkají. Nemělo by to některé z nás dovádět do končin, kams nyní došel ty. Jsi na hraně, tak se prosím vrať. Já už pár slov na netu napsal. V tomhle mi můžeš věřit. O to ostatní se tu holt občas poperme.

  102. měřítkaMyslím že hochu trochu potřebuješ zrcadlo.

    Ano, na netu jsou diskuze, flame wars, osočování, nadávky – pokud někdo zabrousí na živě.cz do fóra linux nebo windows, lze to čekat. Tady jseš (pokud sis toho ještě nevšiml) na pohodovým blogu, kde si lidi dělaj radost, bavěj se a relaxujou.

    Pokud toužíš po vyhrocenejch diskuzích, a k životu potřebuješ flame wars, zajdi si třeba na to živě. Tady nás nech ať si žijem v pohodě, bez tvýho urážení…

    PS: zapomeň na to co jsem ti kdy napsal a zpětně si (bez předsudků) přečti to co si napsal rojovi, jenii, tomikovi nebo inkovi – opravdu si myslíš, že je to normální?

  103. zásluhyA ještě k tomu „chlubení“. Tady bohužel ukazuješ své hodnoty a měřítka. Všimnul sis, že nikdo kromě tebe neměl potřebu na tyhle věci reagovat? Zbytek lidí totiž ví, že to byla reakce na tvoje přebujelý ego urážející okolí…

    Skuteční chlapi taky vědí, že opravdový hodnoty ležej někdě jinde. Peníze nebo postavení jsou jen chvilkový mámení. Jednou můžeš být mistr twistr, příště hajzldědek.

    Zeptej se někoho s opravdovou dávkou zkušeností na rodinu a na to jaký vychoval děti. Pak zavedem diskuzi na téma chlubení, protože tohle jsou oblasti, kde se tříděj chlapi do hromádek…

  104. milionyslíbil jsem lacovi, že jinou diskuzi našema hádkama kazit nebudu, takže ti odpovím tady. Ano miliony. Já chápu že pro blogera tvého formátu je to nepředstavitelné číslo, ale holt blog o autech není svět…

    PS: A pokud máš problém to spočítat, spust si ve windows kalkulačku.

  105. 3x Petr KáOpět tři příspěvky, Petře. Opět jen pláče. Ty nestačíš sám sobě, natožpak okolí :-)) Použiji tvé milé oslovení – Hochu, na oplátku jedna důvěrnost – máš ještě na méně, než-li jsem čekal na začátku. P.S. Jasně… milióny, jak jinak, hochu 🙂 Milióny dětí, milióny vět, milióny korun a milióny… problémů, viď. To už ale víme všichni, co tě čteme ma tomhle blogu.

  106. linuxákano, to nám tady ještě chybělo. Už chápu tvé nadšení pro flamy a urážení…

    Ale já to udělám za tebe. cca 5T měsíčněx12x15let= +speciály (každej cca 200T)+ zahraniční publikace… holt miliony…

    A dřív než začneš do rámečku psát nevěřícný příspěvky, zkus se na chvilku vodvázat a investovat 160kč do toho pravýho média, tak jako to dělá 100t lidí v týhle republice každej měsíc 😛

  107. a ještě přidám jeden…[136] všimnul sis jedný drobnosti? já napsal tři příspěvky s obsahem.

    Tys zase jen plácal, že nemám víc.. bla bla. Necejtíš se trapně?

    Ale ono to vpodstatě jinak nejde – co bys taky měl psát? Přiznat že ostatní s chutí urážíš?

  108. 2x Petr KáJsi opravdu dobrý. Velký. Miliónový, Petře :-)) Já myslím, že by to chtělo, aby ses tu ještě více otevřel. Víš, jako, že bys ještě o sobě, o těch svých úspěších se rozepsal. Laco prostě vyklidí pole a ty na jeho blogu budeš psát milióny písmen, milióny vět o…sobě. Tak do toho.

  109. kouzelníkJseš prostě kouzelník – nejdřív něco plácneš (radar, čtení knížek, milion) protože to podle tebe (blogera) není možné. Když se ale ukáže, že to pravda je a že na tom není nic zvláštního, snažíš se to okecáváním zahrát do autu.

    Dokážeš někdy přiznat, že ses spletl?

    PS: koukám žes do svýho anifan clubu přibral i sharkana. člověče je tady někdo (kromě laca), kohos neurazil?

    PPS: Zajímalo by mě, jestli jseš takhle drsnej i v reálným životě, nebo jestli si troufáš jen tady, protože seš rádoby anonymní…

  110. Miliónový Petr KáMyslíš, jestli jsem se spletl v tvém odhadu? No dovol, Petře :-)) Vždyť aby my někdo nabíhal tak jako ty… s tím se člověšk opravdu jen tak nesetká. Stále platí, jsi největší diskuzní nula s níž jsem se kdy setkal. A stále také platí, že pro mne nemáš větu.

    Přemýšlím i o tvém neskutečném lidském selhání včera. Jak jsi napsal, když jsem se ti smál za ten nějaký diplom, který tu předvádíš svou kouzelnou neumětelností světu. Prostě, jak jsi napsal, že jsem tu jediná lopata… aha, takže ty tu z toho dokonce hodláš dělat klub těch, co jsou studovaní 🙁 a podle tebe jsem tu jediný pracující jak se říká „rukama“… Větší zoufalost se opravdu jen tak na netu nenajde.

    Petře. Nikdy jsem se nesetkal se samolibějším, namyšleným panákem, než-li jsi ty. Tedy, abych se opakoval – Jsi opravdu dobrý. Velký. Miliónový, Petře :-)) Já myslím, že by to chtělo, aby ses tu ještě více otevřel. Víš, jako, že bys ještě o sobě, o těch svých úspěších se rozepsal. Laco prostě vyklidí pole a ty na jeho blogu budeš psát milióny písmen, milióny vět o…sobě. Tak do toho.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *