Hokej na Nově už nikdy!

Proč komentuje Titelbach a ne sporťák Carda Retarda?Rozhodl jsem se, že si dopřeju ten luxus a věnuji dvě a půl hodiny sledování hokeje. Měla mě ale varovat již N@vou vydaná tisková zpráva.

Co jsem stihl slyšet za třetinu a kousek mě dorazilo. Co ještě musí udělat Titelbach proto, aby ho z Novy konečně vyhodili? Ještě bych přežil jeho několikaminutové statistické výlevy, ale kde na ledové ploše proboha viděl míč odražený od tyčky? Do toho každých pět minut ty příšerné jingly „Super léto na Nově“ působící ve spojení se zimním sportem ještě strašlivěji.

Jak já se těším na fotbalovou Ligu mistrů na ČT2 a Pana komentátora Jardu Bosáka…

9 thoughts on “Hokej na Nově už nikdy!

  1. Moje řečproto na to ani nekoukám. Ono my stačilo to MS, který jednou na tý superlétonově dávali. Holt na partu z ČT nemá na Nově ani jeden, a to ani z daleka. On i ten Nikodým z Primy stojí za starou bačkoru.

  2. Už by se mohlo uklidnit dění kolem digitálního vysílání. Pak by ČT dostala kanál jenom na sport a byl by klid s amatéry na soukromých stanicích… Nevyloučí se tím sice, že si Nova občas nějaký přenos nekoupí, ale potom už k tomu nebude mít takovou motivaci, protože nebude muset "bojovat" proti normálním kanálům ČT.

  3. Je konec třetího setu…Tak ono míč s pukem se splete hnedka, ale třetina se setem… mám v tom trochu zmatek, hoch.

  4. Jsou to věciNo já ten hokej nakonec dokoukal, vypnul jsem to až tehdy, když Titelbach podruhé řekl, že se budou pozvolna loučit.

    Taky byla dobrá hláška, když sudí vyloučil švédského hráče za držení Jágra a Titelbach při opakovaném záběru tónem žalujícího školáčka říká: "Já jsem to dobře viděl jak tam drželi Jágra". Jó, marná sláva, je to kluk bystrá ten Titelbach, nic mu neujde…

  5. Je to katastrofa. Já jsem něco zapisoval. Ze zápasu nás s Finy:

    "V hledišti sedí Petr Bříza, další opora našeho týmu".

    "Je to tak: Švédsko:Finsko 0:4"

    "Finský brankář ukázal, kdo je na ledě pánem" (brankářův pohyb po celém kluzišti jistě všichni zpozorovali 🙂

    U nás se Švédy jsem jenom tak zaslechl:

    "JMÉNO ŠVÉDSKÉHO HRÁČE si v takových situacích zachovává hladnou hlavu."

    "Hráčovi sklouzla hokejka" (myslel asi puk z hokejky).

    No a dalších by bylo….

  6. Nejlépe chutná na ledě …No obě komerční televize se alespoň polepšily, co se týče komentování fotbalových přenosů, ale je fakt, že hokej jim ujíždí víc a víc. A proto: Ať žije Záruba!!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *