Tiscali nabízí SMS zdarma

Tedy skoro zdarmaPortál Tiscali oznámil spuštění služby Tiscali SMS umožňující odesílat SMS zprávy uživatelům všech mobilních sítí (Eurotel, T-Mobile, Oskar) přes jednu internetovou SMS bránu.

Co za to? Pokud jste zapojeni v programu Tiscali Plus (sbírání kreditů za připojení přes Tiscali), můžete své body směnit za SMS v kurzu 1 SMS = 3 body. V rámci pilotního projektu, který potrvá do 30. listopadu, můžete jako uživatelé vytáčeného připojení získat kredity jako dodatečný bonus za čas strávený on-line (1 SMS zdarma za každých 15 minut ve špičce nebo za každých 30 minut mimo špičku).

A co my ostatní, kteří Tiscali nepoužíváme? Kredit se dá dobít zavoláním na placené telefonní číslo 900601818, na kterém je možné za 60 Kč získat 30 SMS zpráv.

Ale teď jsem si vzpomněl, že jsem se vlastně kdysi přes Tiscali připojoval. Moment, tak mám 226 bodů! Právě jsem je směnil za možnost odeslat 75 SMS zdarma. Na zbohatnutí to sice není (SMS mám od svého operátora stejně jen za 1 Kč), alespoň však nebudu muset při posílání zpráv do T-Mobilu nebo Eurotelu zprávy vyťukávat na mobilu.

2 thoughts on “Tiscali nabízí SMS zdarma

  1. Ano, 30 je správněMáte pravdu, já jsem si ale tehdy skutečně myslel, že jsem nabil plných 75 SMS. Teprve později jsem zjistil, že na účtě nemám nic. Musel jsem tedy nabít jen do výše povolené kvóty.

    Děkuji za upozornění.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *