To nejlepší od LACA

Hledám blog se stejně vtipnými texty


Blíží se konec roku, nastává čas rekapitulování a hodnocení. A hledání. Vybral jsem proto deset nejzábavnějších článků, které jsem letos napsal. Prosím začtěte se do nich a pomozte mi najít blog psaný podobným stylem. Hlavně mě ale proboha neposílejte za GTI nebo DGX. Ti dva borci ode mě totiž stejně jenom opisují.

28.01.07
Peugeot 607: Obejvák na kolečkách

03.02.07
Sexy zadečky mají jen třicítky

19.04.07
Pravda o GTI a Lacovi

13.07.07
Jak se jezdí v Itálii

08.08.07
Nové auto nebo nová žena?

07.10.07
Omlouvám se Vám, pane Josefe Dvořáku

31.10.07
Opravdu je Čunek největší hajzl na světě?

14.11.07
Žena má zůstat ženou

15.12.07
Omlouvám se Vám, paní Hano

19.12.07
Není profesor jako profesor

20 thoughts on “To nejlepší od LACA

  1. Top ten?Závidím lidem, kteří dokáží udělat Top ten z vlastní tvorby 🙂 Já osobně jsem na to neměl nikdy dost odvahy, sebereflexe a sebevědomí :)))) Přitom je to tak užitečné. Už se těším, až si u Tebe počtu 🙂

  2. BLOGERSKÁ SAMOHANA[2] No přeci pro MĚ! To je snad jasný ne? Nebo jsi snad tak bláhový, aby sis myslel, že blogeři tu jsou kvůli čtenářům?

  3. PopravděPopravdě mi váš humor vůbec nesedí, je to prostě takové hezky česky malé, ale tím neříkám, že je něco špatně… Články se též tematicky neustále opakují, ie „víš, kámo, tenkrát…“, atd. Ale nic proti ničemu, toto není výtka, jen podotknutí, že články vůbec nemají šťávu či něajkou hloubku … ale o to tu přirozeně asi nejde.

  4. CO TAKÉ ČEKAT OD BLOGÍSKU, ŽE?[5] Děkuji Vám za výstižný názor Milko. Vybrané články přesně odráží mé JÁ – jsem hezký, český a malý. Také se neustále opakuji a nemám šťávu. O hloubce nemluvě. Ale o to skutečně nejde.

  5. POHÁROVÝ VÝBĚR[7] Milá Kobliho, jestli máš dost odvahy, tak jich tady pár zmiň. Ale pozor, spíš než o mně, ten výběr prozradí mnohé o Tobě.

  6. TAK ABYCH TO OPSAL 😉Dokud tu ze zoufalství neuveřejňuješ Deset nejhorších roku… je to dobrý. I když, jak to tak pročítám… 😉 Ale vážně. Vážně tě rád čtu. Občas vlezu někam jinam a… nejde to. Nejde to proto, že jsem zatím narazil jen na blogy, které se snaží nějak parodickonadneseněhluboceponořeně či upatlaněnezábavně komentovat svou dobu či svojí oblíbenou dostihovou stáj, což tedy zatím, jak známo, nedokázal brilantně mimo Art Buchwalda nikdo jiný.

    Tvůj styl je mi sympatický. A co vysoce cením? Především to, že často se pod (záměrnou) naivitou textu skrývá hluboká pravda života. Prostě, rád tě čtu.

    Jo, taky je fajn, že se konečně rozproudily diskuze. Souhlasné medy, názorový rosol, vejtahové století, nuly diskuze… si prostě musí zvykat na ostré větry postojů, na zrcadla pravd.

    P.S. Snad jen… hele kámo, prosím, změň záhlaví. Hele brácho, my chlapi snad tomu říkáme jinak, ne? Blogísek… sakra, to je vhodný leda tak pod růžový tanga… 😉 (zase jsem ti to sežral… 🙂

  7. díkyUž jsem to tady jednou psal, ale když se blíží ten konec roku, zopakuju to ještě jednou:

    Ano, mám rád tvůj blogísek.

    Ale s hledáním podobného ti nepomohu – blogy moc nečtu a navíc si myslím že žádný podobný není. Myslím, že od dob legendární Vosy, tady nic tak dobrého nebylo ;-).

    PS: Jednou se mi do ruky dostal (papírový!!) časopis pro blogery – Blogosféra. Takové zoufalství jsem ještě neviděl…

  8. Miluju nesouhlasne kritiku bloguVis, Laco, co znamena oxymoron?
    Je to veta: „Tvuj blog se mi letos vubec nelibil!“

    Preji ti co nejvic takovych oxymor. A sobe taky 🙂

  9. [9] GTI, díky za pochvalu, ale! Víš, kámo, mezi námi, ona ta naivita textů není záměrná. Ale nikomu to neříkej, ostatní to ještě nepoznali.

    Za rozproudění diskusí jsem rád, už mě z toho vzájemného poplácávání začala bolet ramena.

    No a blogísek… Modrá tu sice ještě nějakou dobu zůstane (růžová je na bloguje.cz zakázaná), ale třeba se jednou můj oblíbenec Artík nechá přesvědčit (viz třetí odstavec pod videem z YouTube — http://www.misantrop.info…sat.php)

    [10] Poděkování za pochvalu letí i do východočeského Detroitu! Jo a Petře, to srovnání s Vosou si snad ani nezasloužím. Opravdu ne. Jako kreativec ve Vodafone bych se neuživil.

    [11] Hele, Roji, já to slovo vážně neznal. Díky za osvětu (viz http://cs.wikipedia.org…%C3%B3ron). Vždycky jsem tvrdil, že největším štěstím pro blog je, jsou-li jeho čtenáři chytřejší autora.

  10. zase rektální alpinismus…????Laco vole…jak tě mám rád….Nepsal si pár řádků nahoře, že tě od toho poplácávaní bolí ramena??? Tak se toho drž vole i ty a nelez nikomu do…..Nikomu nic neupírej a zadarmo nepřičítej.Važ si toho, co máš…a nedělej rozdíly.Ztracíš tím svůj kredit.

  11. a k tématu…bez medu kolem hubyJe mi jasný, že konec roku evokuje k bilancování.Máš to vole, ale za potřebí???“…Myslím, že máš!“Je pro tebe důležitej píplmetr nebo to, že ti znovu vychválíme,to co už jsme jednou chválili??? Podle mě se zkus spíš zamyslet hlavně ty,jesli se ti to tady v poslední době opravdu líbilo a ty diskuze měly nějakou skutečnou hodnotu.

  12. KECY V KLECI[16] Tomíku, ty divochu, co to meleš? Se známe ne? Tak dobře víš, že ani v osobním a ani v pracovním životě nemám zapotřebí lézt někomu do zadku. Tak proč bych to do prdele měl dělat zrovna TADY?

    [17] Tohle je ještě lepší. Ty vole, prej jako dobrý den pane Horník a vám se to tady jako líbilo a co diskuse, měly skutečnou hodnotu? Hele neřeš to, vždyť je to jen RocknRoll!

  13. ty vole bejkuLaco…ty vole, to víš že tě znám…dyk já vím, že to neděláš pro sebe :-)…
    Dyk já vim kolik v tom máš jablek

    PS:rokenrol to není prdel…vždycky trochu peklem smrděl!!!

  14. VýcucVašich článků je velmi inspirativní i pro zcela – do dnešního dne – náhodného čtenáře. Chápu to jako rekapitulaci k přelomu roku, ale jinak mám radši vlastní „hrabání se v hromadách“ (textů). Budu si vás muset prostudovat poněkud podrobněji, abych odhalil dostatečně hloubku Vašeho vtipu a humoru.

    Každopádně jsem již dlouho na žádném blogu nestrávil tři hodiny čtením a bloumáním po „okolí“. (Různé odkazy a tak…) Pěknej novej rok!

    ;oD V.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *