Lístky na Euro 2008

Kdo neobjednává není Čech, klik, klik, klik


Loni v Mnichově, ty divochu, to byl zážitek. Vyhrát v Allianz Aréně 3:0, to byla skoro taková paráda, jako když Blšany porazily Příbram v deseti. Ale musíme bojovat dál, vono se to samo neudělá, musíme jít tomu štěstíčku naproti a pokusit se pořešit lupeny na to fotbalový Euro. Protože to je důležitý a pak jsou ještě jiný věci, který jsou důležitý a to je podstatný!

Hele draku, jestli si chtěl poslat ty notičky faxem, tak na to zapomeň. Výkop je totiž na stránkách ČMFS. Hele ale jako pozor na to, voni ty kucí vopálený na tom svazu nejsou blbý, je nutný se nejdřív zaregistrovat. A ten formulář je vostrej jak Řepkova pravačka. Prej jako vyplňte číslo bankovního účtu a nezapomeňte na číslo cestovního pasu. Týý krávo, to je přísný, já myslel, že podstatný jsou jenom body. Hele co voni si jako budou dokazovat? Co je to za klauni todleto?

Chvíli mi trvalo, než jsem se na place rozkoukal, ale naštěstí jsem chytrej kluk a za chvílí byla registrace vyplněna a potvrzena. Čistej vzduch, teď už jen vybrat zápasy. Hned na úvod škrtám zahajovací zápas. Lupen za sedm kapříků. S municí sice není problém, ale tolik jablek za Švýcary? Dál tu máme Portugalsko a Turecko. Hele jako co to je za země, je to vůbec na mapě? No to mi ho teda vyndej. Objednávám lupeny až na čtvrtfinálovej zápas. To si snad spravim chuť.

Ve středu je uzávěrka registrací, pak se bude losovat. Neponechal jsem nic náhodě a při objednávání lístků jsem u počítače seděl v reprezentačním dresu a šále. Snad to pomůže. Jinak mě už vomejou.

4 thoughts on “Lístky na Euro 2008

  1. se asi pobleju…no hlavně abych se neposral…
    Vole fakt…vo co komu de…má teď ráno důležitý jednání…ale právě tohle je to spousty důležitjěších věcí…a to je fakt podstatný. Takže vole bejku…má to jenom jednu chybku:NEMÁM PAS….a to se jako dneska musí jo??? VOle mě snad jebne..nějak to pořešíme. NO NÉÉÉÉVADÍ my svůj helvétský kříž poneseme na svých prsů dál.

  2. Hlavně aby nás nesfoukli jako svíčku. Ale já vyjímečně nepojedu. Držím ti palce, ať ty lístky vytáhnou právě pro tebe, ať nám o tom nabloguješ.

  3. [1] Pas (nebo občanský průkaz) budeš při cestě za fotbalem potřebovat. Vole, to sou ty paradoxy, v době konání Mistrovství Evropy zapomene Evropa na volný pohyb bez hranic. Zas v těch budkách se závorou budou stát cajti hrající svůj evropskej šampionát v lustrování.

    [2] Evičko, příště prosím nepiš „nabloguješ“, ale UBLOGNEŠ. Je to mnohem více sexy.

    [3] Díky, GTI. Pomáhal mi Bertoňák, prej pojede taky, chystá se totiž vytunit Brücknera.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *