Langer spí s Topolánkem

Upea zupa ministelskej blogííísek


Blog. Deníček. Zápisník. Jen synonyma pro osobní internetové stránky odrážející stav duše jejich autora. Blog si dnes vede kdekdo, tak proč by měl být výjimkou ministr vnitra České republiky. Ivan Langer nemá problém před televizními kamerami sdělit Martinovi Bursíkovi, že si vytírá prdel s těma ostatníma, tak proč by se měl bát na svém blogu zveřejnit článek s titulkem Paroubek spí s Rathem.

Pan ministr je studovaný člověk, dle jeho vlastních slov našel zálibu v divadle, výtvarném umění a v hudbě. Určitě tedy nemá rád bulvární titulky. Titulek zmíněného článku na jeho blogu ostatně ani bulvární není, protože skutečný bulvár si nedovolí na konec bulvárního titulku nepřipojit alibistický otazník. Navíc platí známá zásada, že odpověď na otázku z bulvárního titulku zní vždycky NE!

Závěr je tedy jednoznačný. Ministr vnitra občany informuje o tom, že pánové Paroubek a Rath jsou homosexuálové. Zůstává jen úvaha nad tím, proč mu stálo za to se o tom zmínit. Závidí snad panu Rathovi?

A co vlastně titulek tohoto článku vypovídá o mně?

14 thoughts on “Langer spí s Topolánkem

  1. Řekni mi s kým spíš …… a zařiď si blog. Na blogu pak překruť logiku argumentů, zpřetrhej souvislosti a pospojuj je dle libosti. Použij něco málo exponovaných slov, SEO to má rádo. A nech si říkat Ivane … úspěch snadno a rychle.

  2. Ano Laco, pokud si přečteš jen nadpis, pak dojdeš k těmto hloupým závěrům. Zkus si někdy přečíst celý post a třeba se nad ním i zamyslet, možná se budeš divit, co se začne dít za věci 😉

  3. LACO, PŮJDEŠ BRUČET!!!Ty jsi prostě schopnej ukázat bobra, abys zachránil svůj blog?!

    Vytíráš si prdel s těma ostatníma blogerama. Jinými slovy říkáš, že tihleti, tihleti si vytřou prdel s tam těma.

  4. Prohlašuji tímto,že s pornografickou fotomontáží, o níž ve svém článku píše Paroubek a stěžuje si na špatné tělo, nemám nic společného! Kliknutím do WWW se můžete přesvědčit, že její kvalita ani zdaleka nedosahuje úrovně mých prací… :))

  5. Důkaz o tom,kdo s kým spí – odkaz ve WWW. 🙂
    [8] Muhehe, asi budu své oběti žádat o souhlas s uveřejněním. Tohle je poslední kousek, žádný pornáč: http://ateo.cz…l/pict//4.1188.jpg Zeptám se ho (jih), jestli to tak můžu nechat. 😛

  6. vypovídá to že máš eště víc upea zupa blogííísek, páč nejsi ministl, ale laco ktelej čte asi jenom titulky 🙂

  7. [4] Mozna to neni o tom, ze Laco precetl jenom titulek. Treba mu prislo smutny, ze lide, kteri maji ridit tento stat, se prezentuji timto zpusobem.

  8. ŠUKANÁJá myslím, že tady tak trochu hodně všichni spíme a prožíváme jeden neskutečně primitivní nestoudný až idiotský veřejný sen. Demokracie, svoboda… to není stáj pro dobytek, to je dar s nímž se musí umět nakládat. Napravo i nalevo od středu. Střed nevyjímaje. Pokora, důstojnost, čest… proč by zrovna tohle mělo patřit do sběru?

    Já vlastně, Laco, ani nevím, jestli chci vědět, co si ministr vypouští z  kalhot na blog. Zejména, pokud jde o předmětný kalibr. No jo, jenže jak jinak upozorňovat na tuhle intelektuální šukanou? Takže ti vlastně musím poděkovat.

    P.S. Být malým je úděl, nikoli posláním…

  9. [13] Demokracie je při nekompatibilitě individuálních i skupinových zájmů vždy jenom „idiotský sen“. V praxi jde o zasTUPITelskou elitokracii, občas krátkodobě zpestřenou petiční lůzokracií.
    P.S.: Být malým může být výhoda, páč orel much nelapá…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *