Pozvánky do Gmailu již bez omezení?

Změnil Gmail strategii rozdávání pozvánek?Ještě před časem byla o pozvánky do Gmailu nouze, ale před pár týdny se s nimi roztrhl pytel. Novému uživateli totiž obyčejně Gmail nabídl možnost rozeslat pět nebo šest pozvánek. Nyní se zdá, že se situace mění. Pozvánky již nejsou k dispozici hromadně, ale máte možnost nabídnout pozvání každému, od koho máte ve schránce e-mail. Ověřit tuto teorie je snadné — chcete-li účet na Gmailu, zkuste mi napsat. A pospěšte si. Nebo si to Gmail rozmyslí.

UPDATE (14.09., 08:41): Pozvánky vyprodány, ptejte se příští týden.
UPDATE (14.09., 12:18): To nám to uteklo. Přivezli zboží, k dispozici je dalších šest pozvánek.
UPDATE (14.09., 12:45): A opět vyprodáno! Pak že prý není zájem!

15 thoughts on “Pozvánky do Gmailu již bez omezení?

  1. To tu už bylo… ale text k pozvání odesílatele se objevil jen pokud jsem měl nějaké nerozdané pozvánky. Po rozdání se už nezobrazoval. Podle mého pozorování je to tak stále, čili žádná změna.

  2. Nikdo je nechceMyslím, že pozvánek je dost a přijde mi, že je nikdo už ani nechce. Nebo opravdu jen málokdo. Ti nadšnci co se alespoň trochu o Googlemánii zajímají už Gmail mají a ti ostatní ani neví že Gmail existuje.

    I já mám šest pozvánek a chtěl jsem za ně zpětnej link, Vít Dlouhý je rozdává a tak i já slevil z odkazu a rozdávám je.

    Ještě se nikdo neozval a to dřív byly třeba u Radka Hulána bitvy!

  3. Moznost pozvani u prichozi zpravy je opravdu pouze dalsi link k pozvankam ktere uz mate…

  4. No jo no 😉Teda tak jste mě konečně přesvědčili. Podíval jsem se pořádně a opravdu. Budiž mi omluvou, že mě Gmail zmátl tím, že nové pozvánky neavizoval červeným písmem v levém sloupci jako dříve, ale nesměle mi to oznámil bílým písmem v záhlaví.

    To ale nic nemění na tom, že ještě pár pozvánek mám…

  5. gmail a ludiaono by boli ludia, co by chceli, len sa pohybuju trosku mimo. a naviac, cloviecik, co uz roky pise v hotmaili, tazko oceni nieco ine 😉
    ale v kazdom pripade kazdemu, co to s mailom mysli vazne nemozno odporucit nic ine, len si platit vlastny hosting a normalnu schranku. Gmail je len dalsi freemail, ktory treba brat len ako alternativu.

  6. ReakceTo Jiří: Kdo není na Weblogy.cz jako by nebyl 😉 Ale už jsem si tě přidal do FeedReaderu.

    To Rony: Už to tu bylo tisíckrát. Osobně mám v rámci placeného hostingu 500 MB schránku, ale přesto si nemohu Gmail vynachválit.

  7. Pozvánky nazbytTAky jsem dal na blog nabídku, poslal maily, stále mi zbývají. Nu což, založím si druhou schránku, ostatně např. taková konference si jistě zaslouží vlastní, zvlášť, když se jedná o archiv 🙂

    Zajímavé je, že mi téměř každý den někdo přijde s vyhledávaným výrazem gmail pozvánka a stejně si o ni nenapíše 🙂

  8. a mně nicto je divné – já jsem dostal asi 12 pozvánek a od té doby nic. Přitom Gmail používám hooodně intenzivně. Asi google nechce, aby se tam cpali lidi, co to budou intenzivně používat 😉

  9. GmailPozvanky na Gmail jiz otravuji. Ale ne ty, kteri tam mermomoci chteji, ale ty, kteri ho chteji pouzivat. Kdyz mam denne ve schrance nejake maily, ktere prosi o pozvanky, ktere stale mam… proc uz tu registraci neotevrou?

    Nebo ji zapomneli naprogramovat?

    Kamarad mi doporucil Yahoo a ja nestacil zirat. Kalendar, poznamky, adresar – synchronizovatelne s Outlookem…

    Jak ma me pusobi Gmail po mesici pouzivani?

    Rychle precteni mailu (zduraznuji to precteni). Nic vic, nic min.

  10. Gmail a mailistyJa Gmail pouzivam hlavne kvoli tomu, ze javasrandy Gmailu sa chachuju, takze pri pripojeni cez GPRS na cestach je to celkom dobra alternativa, ako si rychlo precitat maily bez toho, aby som stahoval vsetko seno cez POP3 ci IMAP do PC, ked chcem spravu prezriet.

    Skutocna sila Gmailu spociva v triedeni sprav podla threadu. Dany thread zoraduje pekne pod seba a v konferencii nemate problem si udraz dokonaly prehlad. Ale idem preskusat Yahoo, aj ked suhlasim s ronym, ze vlastna domena s vlastnym mailoboxom je najlepsim riesenim.

  11. threadyA pravda, ja vedel, ze jsem na neco zapomnel 🙂

    takze vyhody Gmaily – zobrazeni threadu zprav a rychlost cteni.

    Ja ho pouzivam na to cteni – pres den apod. Na praci mam jiny mail (ze ktereho si tedy posilam kopie na Gmail, kde to ctu). Nepohodlne, ale nejpohodlnejsi, na co jsem prisel 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *