Březen, měsíc bez internetu

Přišel čas změny


Opakuje se to pravidelně každý rok. Předloni mě to dokonce dohnalo k tomu, že jsem svůj blog dočasně zavřel. Loni v březnu to bylo podobné. Ani letos tomu není jinak. Jenže zatímco v předchozích dvou letech jsem to přikládal na vrub týdennímu pobytu na horách, letos jsme dovolenou v Dolomitech na poslední chvíli zrušili (střevní chřipka dokáže potrápit i v nižších polohách). A stejně to přišlo znovu.

Otrava informacemi. Už týden nečtu noviny. Neposlouchám rádio. V televizi se nedívám na zpravodajství. RSS čtečka přetéká odkazy na nepřečtené články. Nechodím na oblíbené blogy. Nepíšu svůj blog. A nechybí mi to. Žádný Paroubek, žádný Topolánek, žádné souboje HTC kontra iPhone. Informační klid.

Krásný březen. Příští rok máme pobyt na horách zamluven už na únor.

18 thoughts on “Březen, měsíc bez internetu

  1. Laco,pěkně si klídek užij, až nabereš síly buď:
    a) všechno doženeš,
    b) všechno a všechny necháš plavat a nebo
    c) budeš dělat úplně něco jiného.

    MSF

  2. Kamileto sem si svého času myslela taky a klidně vydržím i přes 14 dní i když nemusím:-)

    Patriku:-))

  3. Otrava informacemi – fajn termínLíbí se mi termín, který jsi použil (Otrava informacemi). Myslím, že by se to mohlo vžít!

    Všechny ty připomínkovače, sms, chytré telefony, kontextové reklamy, televizní zprávy, rss čtečky, sociální sítě, blogy, news, mikroblogy, emaily, youtuby, sharingy, agregátory a jiné člověku nehorázně zas… hlavu!

    Myslím, že jednou se to bude i léčit.

  4. Re Ozzy:Vzhledem k tomu, kolik casu jsou schopni stravit na socialnich sitich (MySpace, Facebook apod.) by se s tim melo zacit hned!

  5. vole Ti rozumím…se známe nejsem na tom jak ty….jedu teď na tejden do šumavy,abych už udělal mozkovej rezet…nebo mi fakt…mrd…e 🙂 Bze v dubnu

  6. ŠKODALaco, škoda že už nečteš ani svůj blog. Jinak by ses dozvěděl, že tě rád čtu a že ti tedy asi nic jiného nezbyde, než tu zase něco brzy napsat.

  7. VW[14] GTI, Tvé komentáře jsou jediným ospravedlněním existence tohoto blogu. Ale bohužel, vše už bylo napsáno. Stejně jako už bylo vše vynalezeno.

  8. Tak já už noviny nečtu několik let (ztráta času), občas sleduji večerní zprávy, ale asi nejlíp je mi bez veškerých informací, na chatě v lese, bez elektřiny, kde jsou jenom veverky, mravenci a plchové. A kdybych neměl zapnutý mobil, neměl bych vůbec žádné spojení se světem.

  9. no a pokud dobře vím, tak ve středu už budeš vědět jestli si neprodloužíš e-volno až do konce dubna, Ivánku kamaráde..

  10. to bude jen jarní únavou, taky mám někdy chuť zahodit mobil, rozmlátit počítač a stát se krtkem, abych se mohla někam zavrtat a nekomunikovat 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *