Je portál Centrum pouze pro intelektuály?

Bude vtipná reklamní kampaň účinná?S přicházejícím podzimem se diváci nahrnuli k obrazovkám a nejedna firma utratí miliony za televizní reklamní kampaň. Narozdíl od let minulých to letos bez rozdílu platí i pro svatou trojici tuzemských portálů. Do obýváků nic netušících a internetem neposkvrněných diváků jako první vstoupil Seznam, posléze se přidal Atlas a o místo na slunci se nyní přihlásil i portál Centrum.

Z mého pohledu je vítězem „reklamných pretěkov“ právě posledně jmenovaný borec, neboť jeho televizní reklama je vtipná a tisková reklama originální (Centrum navíc nenechalo nic náhodě — zkuste na zmíněném portálu vyhledat výrazy mladý kozičky, krásný prsa, pěkný roštěnky nebo pěkní zajíčci).

Ale obávám se, že v úvodu zmínění „internet free“ diváci budou reagovat především na jasná sdělení. A v tomto ohledu (bohužel) jasně vítězí Seznam a Atlas.

8 thoughts on “Je portál Centrum pouze pro intelektuály?

  1. SloganRozhodně ale nelze Seznamu upřít dokonalost sloganu "Seznam, najdu tam co neznám".

    Opravdu si myslím, že reklama Seznamu je na první pohled o vyhledávání a podobně reklama na Atlas zřetelně prezentuje katalog firem (případně jakési zrychlení internetu, na které právě BFU mohou slyšet).

    Reklamy Centra jsou sice také o vyhledávání, ale je potřeba nad nimi trochu přemýšlet.

  2. Na j duta mco ne z námLaco: kdyz jsem ten slogan slysel poprve, tak sem si rikal, ze je to pekne trapna oslovina… ale uz ji mam zadrenou pod kuzi, jak cerv… (ovsem stale pouzivam Google (to je pane figl))

  3. VyhledávačeTak Google je stále jednička, jako alternativu používám Jyxo (proč se ale sakra jeho titulka zobrazuje tak dlouho?). Katalog firem ale používám na Seznamu.

  4. BóbikaKaždopádně reklama na Centrum s Bóbikem zabere nejvíc. Sice není dvakrát o vyhledávání ale zabere. O tom není pochyb.

  5. Pretěky?Jen pokud budete priste pouzivat nejaky vtipny jazyk, slovensky se to pise "preteky", ne pretěky", hej? 🙂

  6. mladý kozičkyzrovna vcera vecer jsem si nad reklamou na centrum premyslel. hledal podobna slovni spojeni s vice vyznamy apod. rano jsem si nechal vyhledat na jyxu mlady kozicky a nasel lacovo blog ;))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *