Laco je bez peněz

Další díl seriálu o zajímavých vyhledávaných výrazechNa blogy lidé zabloudí z vyhledávačů velmi často. Blogeři se pak čas od času podivují nad tím, jaké výrazy uživatelé do vyhledávačů zadávají.

Na můj blog kupříkladu již trvale chodí lidé se zájmem o Dolly Buster nebo nahou Šárku Vaňkovou či Kateřinu Ujfaluši, v poslední době sem dokonce přicházejí zájemci o animal sex a piss. Za pozornost také stojí výrazy vaginální výtok nebo puberťáci v plenkách.

Řadu čtenářů přivábily i výrazy Titelbach nebo hokej na Nově, na které se dokonce ve vyhledávačích můj blog objevuje na prvním místě. A to nemluvím o tom, že na dotaz mladistvé amaterky najdou vyhledávače jednu jedinou stránku. Nemusím snad dodávat jakou.

Již méně mě ale těší, že se na první stránce ve vyhledávačích objeví můj blog ve spojitosti s výrazy Martin Kopta sex nebo jsem bez peněz.

9 thoughts on “Laco je bez peněz

  1. Ty dvě poslední fráze hledaj zároveň? 🙂

    Hele, Laco, uváděj pro jistotu u mýho jména vždycky jště telefon. 😉

  2. to Martin KoptaJak jsem koupil, tak prodávám 😉

    Noo, a to ještě nevíš, že jsem původně chtěl poslední dva uvedené výrazy doplnit dalším, neméně zajímavým. Na můj blog se totiž nedávno dostal člověk, který do vyhledávače zadal "jsem sociál". Ale to by už bylo na žalobu 😉

  3. Občas se člověk až leknejednou jsem našel v logu z google.jp výraz "dopis ahoj" ale taky nacházím výrazy: kyslíková bomba,8kb obrázky,titulky srt..
    Ale nejlepší hlody jsou na zdravotnický podweb:na gynekologii;pití během těhotenství; a zbytek je nepublikovatelný, je to kombinace sex+porod a sex+gynekologie. Jelikož denně sleduji večer statistiky(abych se vyoptimalizoval(anti-seo) ze slov které nechci) tak se občs pěkně bavím.

  4. No fujŘekně te mi kdo by se chtěl dívat na nahatou Šárku Vaňkovou? To je snad ještě větší zvrhlost než … no ani se mi nechce domyslet. 🙂
    To je peklo..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *