Pupendo

Lepší PelíškůOsmdesátá léta jsem prožil dílem na základní škole a dílem na škole střední. Naštěstí. Nedokáži si představit, jak bych prožíval svůj současný život v chmurných osmdesátkách, kdy lidé mluvili jinak doma a jinak venku a život byl jeden velký kompromis.

Ač jsem se tedy při sledování Pupenda královsky bavil (nejvíce jsem se nasmál úžasným kreacím Pavla Lišky), přesto mě z filmu mrazilo. Hřebejk na Hrad!

3 thoughts on “Pupendo

  1. Mráz z Kremlu a Tenkrát na východěJen doufejme Laco, že to bylo jenom nepříjemné mrazení a už se tahle doba nikdy nevrátí 🙂
    V souvislosti s tou dobou bych pozastavil na pořadem Tenkrát na východě.
    Je mi s podivem jak se můžou mladiství smát humoru Patrika Hezuckýho, který si dělá šoufky z minulého režimu. Dělá to opravdu dobře, to se musí nechat. Ale vždyť oni tomu nemůžou přece rozumět? Nebo snad jo?

    A ještě něco Laco.. Ty pacholku, jak si mi psal v legraci, že po mně šéfové v jobu jdou.. Dneska se mi o tom zdálo.. A to mám před sebou 14 dní povalečství u mooře 🙂

  2. Jdou po mně, jdou, jdou, jdouNěkterá hesla platí stále: "To, že nejsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě nejdou"

    Ad Tenkrát na Východě: Ti mladí se spíše smějou Mrázkovi, kterého mají s Hezuckým zafixovaného. Mě z tohoto pořadu opět spíše mrazí (bojím se, bojím, že zmrznu).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *