11 thoughts on “Máslo na hlavě

  1. Bambucké máslo je náhodou super věc, sampon sice nemám, ale mám ho v takové pidi krabičce a je to skvělé promašťovadlo třeba na suché rty, odřené nosy při rýmě a tak podobně.
    Na vlasy nevím no, asi spíš na suché, protože to prostě hodně mastí!

  2. BTW Laco, od 1. dubna vratej Zakrutu. Sice to zatim nebude mit samostatnou znelku a oproti dnesku to nebude velky rozdil, ale dramaturgii uz bude delat puvodni redakce, nikoliv redakce proudu.

    Neni to april 🙂

  3. Bambucké máslo náhodou znám, a důvěrně 🙂to je taková hmota ze semen stromu. Jenže v originále to nejen strašně smrdí, ale taky je to úplně tuhé, dokud se to nenahřeje. Je dobré na ekzémy, na suchou kůži, na vlasy (pokud jsi zrovna černoch!!! jinak opravdu ne-e! :-))) ), na rýmu (na noc namazat dovnitř nosu; ráno se vysmrkáš z podoby, ale zato je po rýmě) a na miminka. Ale to, co se prodává v Evropě v kelímcích, je už přepuštěné, takže to nesmrdí, ale taky už moc nefunguje. A jestli je v šamponu nějakých 0.000001% karite, tak je to hodně… Nejspíš to tam jen píšou. Jinak byste lezli ze sprchy s mastnýma dreadama. 😉

  4. Tak já už šampon nepotřebuji hodně let, mám nahoře takovou polopleš, tak si radši hlavu přejíždím mašinkou, abych to neměl jak klaun, chvíli to ale trvalo, než si na tu mou holou lebku okolí zvyklo, hlavně manželce se moc nechtělo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *