Největší blogerská soutěž skončila

Blog má takové čtenáře, jaké si bloger zaslouží


Internetová anketa o nejlepší slogan na sedací vaky Fatboy přinesla mnoho skvělých nápadů. Vítězem ale může být pochopitelně jen jeden. Fatboy. Sedět není trest. Jeho autorem je HuMorous.

Gratuluji.

Inteligence a kreativita. Fantazie a originalita. To jsou vlastnosti čtenářů mého blogu. Stručné a úderné. Vtipné a výstižné. To je charakteristika vašich textů. Můžete být na sebe hrdí.

Děkuji.

22 thoughts on “Největší blogerská soutěž skončila

  1. Jsem na sebe hrdyJe to radost smet se obcas octnout v teto skvele spolecnosti mimoradne kreativnich lidicek spolupodilejicich se na uzasne aure tveho blogisku. Jen houst a vetsi kapky!

  2. Počkám si do rána……jestli se mi to náhodou jen Nezdá :O) Za chvíli si dám Stanley Cup – NY Rangers „TV_LIVE“, prozatim si ještě sednu na zem…. :O)

  3. FatBoyFatBoy je nezbytnou součástí mého obýváku. Sedět na něm je fakt skvělé. Akorát to vstávání tvůrci nějak nedomysleli. Sedět není trest, ale běda až budete potřebovat rychle vstát 😉

  4. Nezdá!!!Vážení Přátelé – ANO! :O) Rád bych tedy tímto Poděkoval svým Rodičům, mé Ženě za Podporu a Zázemí, Samozřejmě Lacovi za SKVĚLOU SOUTĚŽ!, také Akademii, @Teovi – to že mě SEM poslal si zaSoutěžit, Samozřejmě Výrobci a Dovozci jistě Skvělých pytlů FATBOY (náležitě Poreferuji po převzetí Výhry) za Inspiraci & Motivaci, poskytovateli připojení (UPC) za kvalitní „signál“ a všem, kterým se Líbily moje slogany – za MILÁ SLOVA v komentářích…. To Potěší!!!

    VynasMažím se i Nadále VÁS Nezklamávat!

    HuMor s VÁMI, Světu MÍR :O)

  5. „Sedět není trest“ je i podle mého názoru nejlepší slogan a HuMrovi blahopřeju. Dal jsem mu na tuto soutěž tip, protože vím, že v mých soutěžích je nejvýkonnějším chrličem nápadů a zajímalo mě, jak obstojí jinde. Vyhrál i tady a to přece nemůže být náhoda… 😉

  6. Áaaaaaa……další Pocta! * Dík / TyooootToJeDen :O) Asi jsem se U TEBE na Chucpe řádně Vysoutěžil a i Dík Tobě jsem tedy „ve Formě“….. navíc (prej / už leta) v Nejlepšim věku…. * Njn, nenaděláš NIC! Ale futrama ještě Procházim bez problémů, Nezpychnu…..

  7. Jo! Ještě Něco!!!Lacovi Přeju „VŠE NEJ“ k Narozeninám, k tomu nějaký to Vyplněný Přání….. Hlavně ale Štěstí a Zdraví! :O)

  8. Gratuluji vítězi, byl nejlepší.
    Lacovi přeji hodně zadraví a tak podobně, znáte to…
    A Fatboyi hodně úspěchů.

  9. Děkuju všem za účast a za skvělé slogany, ale nejlepší je jen jeden. HuMorous gratulujeme a opravdu se má na co těšit, doufáme že máš doma nebo na zahradě místo :-). Jinak prozradím, že i Laco měl choutky si posedět, ale má malý byt tak zůstal u Juniora :-). Tak aspoň v kanceláři si může po obídku dobře posedět. Všem ještě jednou děkujeme a jako DÍK všem kdo se účastnili, nabízíme do konce měsíce 10% slevu na všechny naše výrobky.

  10. SEDĚT NENÍ SRÁTNejlepší, to je známá věc, bývají jen ti… nejlepší. Upřímné gratulace vítězi. Ten slogan je fakt dobrej.

  11. Něco VÁM Prozradim!Huš je Fatboy Doma! A DOKONCE hned DVA!!! :O) Nejlépe bych tu Radost asi teď zrovna Vyjádřil slovy mého 6tiletého synovce z Vánoc:

    „Jóóóóóóóó!!!! To sem už přesně potřeboval, Ježíškuuuuuu :O)

    * Dík za Uznání a Chválu / Lacovi za Supersoutěž a „Lidem od Fatboye“ za Skvělý nový Kámoše…

    :O) Brzy napíšu VÍC

  12. Fakt Nekecám!!!Mám za sebou několik hodin na Fatboyi a Nechápu, jak jsem běz Něj mohl kdy „Vegetit“….! * Je to ještě Mnohem Lepší Kámoš, než jsem si dokázal Představit – a to já mám Představivost DOST DOBROU :O) Pomalu začnu chystat „Fatboy_spot“ na HuMorousblogu!

    Díky za další Gratulaci… A stejně NEZPYCHNU! :O)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *