Kluci z Mitonu mají tah na branku

Ale málem si dali vlastní gól


Bylo to v záhlaví blogu. Celý týden. Pár článků o nákupu vstupenek do O2 arény (proč si tolik lidí myslí, že jde o starou hokejovou halu na Výstavišti?) nemělo s hokejem mnoho společného. Ano, strávil jsem minulý týden v bývalé Sazka aréně celkem asi sedm hodin. Setkal jsem se tam s kamarády, dal si pivo a něco dobrého k jídlu. Ale hokej? Proboha, proč by se měl někdo zajímat o sport, kterému není nutno vůbec rozumět a kde nelze ocenit například skvěle zahraný ofsajd systém?

Proto mě velmi překvapilo, když mi dnes v noci napsali z Mitonu: Vybrali jsme právě tvůj blog, jelikož se nám líbí tvé zprávy, zajímavosti a také informace. Vše, co návštěvník může nalézt na tvém blogu je poučné a určitě by to mohlo zajímat i další čtenáře a mj. i návštěvníky našeho serveru Vysledky.cz! Tak proč se s nimi o to nepodělit, když je tady taková příležitost!

Kluci z Mitonu v tom mají trochu hokej. Tohle skutečně není hokejový blog. Trefili se jen v tom, že články na mém blogu jsou poučné a určitě by mohlo zajímat mé čtenáře, že výsledkový a komunitní server Výsledky.cz se nedávno představil ve zcela novém kabátě se zjednodušenou strukturou i uživatelským prostředím.

Ale koho by už zajímalo, že nabízí také blogy lidí, kteří sledují, považte, sport zvaný hokej.

6 thoughts on “Kluci z Mitonu mají tah na branku

  1. Hokej„Kluci z Mitonu v tom mají trochu hokej.“ – naprostý souhlas. ;o) Moc si vážím jejich rozjetých projektů, ale některé jejich akce mě docela překvapují. Viz třeba i ten z minulého týdne – http://webtrh.cz…ekty-koser-nefer

    Docela to pak snižuje jejich dobrou práci.

  2. já to říkal….vole, že tam nemáš lézt!!! Jednou podáš puk a už Ti nasazujou brusle :-))))

  3. Laco, jak to, že při pondělku ve svém výsledkovém servisu ještě nemáš výsledek odvetného zápasu maďarského hokejového poháru mezi Kecskemétem a Tatabányou?

  4. Byl ten e-mail nějak personalizován, anebo to byl pouhý robotický spam? Robot asi dal do Google „blog hokej site:cz“ a začal spamovat, co?

  5. NAD PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮ[2] A takový si byl fanda. Viz http://www.ohf.cz

    [3] Neboj vole, to byl jen takový úlet. Takové povolené uvolnění.

    [4] To mi ani nepřipomínej. Jel jsem tam zbytečně, zápas se nehrál. Sponzor Kecskemétu prý nad hráči zlomil hůl.

    [5] Jejich mail začínal tak hezky: Ahoj autore svých webových stránek, autore blogu, připravili jsme si pro tebe zajímavou a velmi lákovou nabídku…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *