Horem Pádem

On-line rozhovory s herci nového Hřebejkova dílkaNení to tak dlouho, co jsem se rozplýval nad Hřebejkovým Pupendem. Jeho nový počin, snímek Horem pádem, jsem dosud bohužel neviděl (narozdíl třeba od Petra Sobotky, který zde zanechal nadšený komentář).

Možná se však ve volné chvíli podívám na chat s Jiřím Macháčkem, který se na Tiscali koná dnes ve 13:00. Ve středu 29. září v 15:00 se na stejném portálu koná chat s Jaroslavem Duškem.

4 thoughts on “Horem Pádem

  1. doporučujiHorem Pádem je fakt dobrej film. Doporučuju Vám všem na něj jít. Asi nedokážu říct, který Hřebejk se mi líbil nejvíc. Ale tohle stojí za ot 🙂

    Dobrý bylo, když film skončil a já se těšil na vychlazené pivo, prošel jsem kolem mladého pár a slyším její hlas: "já myslela, že to má být smutný". Nechci se slečně smát, ale prostě mě to zaskočilo. Mě se to totiž dotklo dost 🙂

  2. Viděl jsem a doporučuju taky!Ten reklamní slogan: KOMEDIE, KTERÁ VÁS ROZPLÁČE, DRAMA, KTERÉ VÁS ROZESMĚJE je dost přesný. Nominace na Oskara mě nepřekvapuje. Pochybuju ale, že to amíci pochopí…?

  3. dušek … vizita!Hřebejkovy filmy můžu, ale když už je ve spotu zmíněn Dušek, musím říct, že mně daleko víc než filmy, ve kterých hraje, bere jeho Divadlo Vizita.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *