Nejistá sezóna na Deltě

Nějak moc úředníků se letos urodilo


Radio 1 dnes odvysílalo rozhovor s Mardošou, frontmanem mé oblíbené kapely Tata Bojs. Hlavním obsahem debaty byla pozvánka na sobotní koncert skupiny v Klubu Delta, který za pár dní ukončí svoji činnost. Zastupitelstvo městské části Praha 6 totiž celý objekt prodalo. Sice s podmínkou, že nový majitel zachová stávající služby (v plánu nebylo ani zrušení rockového klubu), ale všechno je jinak. Kulturní sál se příčkami rozdělí na kancelářské prostory.

Historie se opakuje. Jen na zdi nevisí obraz Husáka, ale Klause.

6 thoughts on “Nejistá sezóna na Deltě

  1. tak to je opravdu smutný 🙁 na Deltu jsem se něco najezdil (z Vysočiny 😉 ), pamatuju i dřevní doby kdy tam Mardoša vytíral podlahu… pak tam dělal dramaturga, a pak už jsem to přestal sledovat…

    26.4.? Proč tak šibeniční termín? Já su ještě nemocnej 🙁

  2. No jo, ta o 3 miliony vyšší nabídka byla asi vyšší oficiálně, některé firmy fakt nevědí, jak proúčtovat ty milionové úplatky

  3. CO JE PSÁNO NENÍ DÁNOTaky mě to překvapilo. Informace na webu Prahy 6 je jasná — klub se rušit nebude. Dnes ale Mardoša v rádiu celkem smířeně vyprávěl o tom, jak je mrzí, že zanikne jejich domovský klub a že musí vyklidit i prostory zkušebny. Nikdo nepoukázal na to, že by mohly být porušeny nějaké smlouvy.

    Díval jsem se i na stránky klubu (http://www.klubdelta.cz/) a tam taky nikdo neprotestuje. Jen dnes ve fórum se jistý Miloš podivuje nad tím samým co my tady.

    Nechceš si Roji střihnout dProtest?

  4. Rojiani se neunavuj, oni jsou ti politici už docela zocelení a spíš než na protesty slyší na kapříky:-))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *