Nový internetový automagazín pro ženy

Příště prosím raději něco o vyšívání


Jsem přesvědčen o tom, že je-li žena opravdovou ženu, řídí lépe než muž. Agrese, ješitnost a touha si na silnici něco dokazovat je jí cizí. Skutečná žena se také nesnaží autům rozumět, jejím cílem je především bezpečně se dopravit z bodu A do bodu B. Jak to může dopadnout, když se žena začne zajímat o auta, se můžete přesvědčit na stránkách webzinu Žena v autě, který byl spuštěn před pár dny.

Medvědí službu ženám (a to nejen těm za volantem) prokazuje článek o novém Superbu. Několik odstavců o nabízených motorizacích natvrdo zkopírovaných z článku na webu AutoMotoRevue.cz je doplněno jediným původním odstavcem, ve kterém si autorka Ála Pospíšilová povzdychla, že se u nového Superbu ženy mohou radovat pouze z unikátního systému variabilního otevírání pátých dveří. To vše je korunováno fotografií v Octavii sedící ženy, která snad držela volant poprvé v životě.

Nezbývá než doufat, že Ála Pospíšilová neřídí tak, jak píše články.

Žena v autě

41 thoughts on “Nový internetový automagazín pro ženy

  1. to říkám pořádChce to kratší řetez v kuchyni at se nedostane k počítači a nepíše o tom čemu nerozumí 🙂

  2. V aute ne za volantemJak se tak dívám, jmenuje se to žena v autě, nikoliv za volantem. Na tom není zase tolik špatného 😎

    Tak zpět, v titulku stránky mají výslovně ženy za volantem. Ne, tak to asi opravdu nebude čtení pro moderní stopařky.

  3. "Nesnaží rozumět"no já se nesnažím, ale kolikrát nic jiného nezbývá:-(.Když začal Walda na podzim čoudit, chytráci se usmívali a říkali “ že to takj e, že to auta dělají“ a smáli se mi, ale já se nevzdala! Autorizovaný servis a současně i dovozce Waldu ošetřil, vyměnil váhu vzduchu a krom Waldy mi předal fakturu na 7, ale Walda čoudil dál:-(. Můj muž pravil, že jsem střelená a že nemám zapomínat, že je to diesel, tak jsem ho čapla, postavila k výfuku a nastartovala, poté pravil “ No jo, máš pravdu, to nespaluje naftu ale olej!“
    Nakonec to bylo TO TURBO a autorizovaný servis mě nechal i po opravě ujet cca 200 km. Takže, kdybych se nesnažila svému auto rozumnět, zadřela bych motor.

  4. ŽENA V KOUTĚJo, ta dokonalá poloha „za pět minut půl sedmé“ na volantu ta je o řád méně inspirativní, než poloha 69 v posteli… No, to jsem si počet´. Mimochodem, Superbální je Škoda, tedy TA Škoda… aby jako bylo jasné, že na rozdíl od světa těchto žen s pochybnou představou o světě, je tu ještě svět jinej, svět dospělejch lidí, kteří se možná milují možná nenávidí, ale hlavně zcela přirozeně… jezdí v autech. Pohromadě.

    P.S. Já jak pohlédnu na nějaký „časopis pro ty správné muže“ podlamujou se mi trémou kolena. Vidím, že i v tomhle si nemáme vzájemně co vyčítat.

    Jinak, Laco, píše ti to v té správné poloze…

  5. foceníbex legrace – já spíš myslím, že ta paní není zvyklá na focení.

    Když jsme nedávno fotili nějaký obálky a potřebovali jsme naaranžovat „běžnou rodinu u PC“, stačilo jim říct – seděnte si k počítači a dělejte že něco děláte.

    Ty lidi okmažitě zaujali takový pózy, že by z toho při normální práci dostali po deseti minutách křeč (a to šlo o poloprofíky – přes agenturu).

    btw – fascinujou mě snahy najít „díru na trhu“. Zajímalo by mě, kolik ženskejch navštíví takovejhle specializovanej web. Co jsem si všim (v diskuzi) tam zatím přispívaj chlapi – narazil jsem i na jeden nesmělej pokus o „nabídku kvalitního sexu“.

  6. MODONONo jo, já si neuvědomil, že dáma řídí jen rukama… Zde bych si tedy (logicky) dovolil otisknout jeden svůj textík:

    EKO-RALLYE
    Chceš jezdit za tři na sto? Je to brnkačka. Radiálky narveš na 4 atmosféry. Každou. Do auta si vezmeš nějakej zajímavej román, abys přežil tu nudu, a hlavně… hlavně plachtíš. To znamená, že když máš vítr v zádech, jedeš s otevřenými dveřmi. Ty máš uvázané na laně za loketní podpěry a podle směru větru přivíráš buď pravé nebo levé křídlo. Volant přitom držíš zubama, to je jasný. Rovinky se dají jet i se ztopořeným údem, toho zase zaklesneš do spodního ramene volantu. Musíš si ale na to udělat doma porichtung. Co se týče tedy toho plachtění, závody plachetnic jsi viděl, ne? Je to podobný, akorát pozor na obrubníky, abys nebyl moc vykloněnej z auta a neuřízl sis horní část lebky o nějakej nadstandardně usazenej. Pak už je to hračka. Z kopců jedeš na vypnutej motor a zatáčíš pomocí kladky. Kladka ti pomůže překonat odpor volantu při absenci posilovače. Kladku máš zavěšenou na vnitřním zpětným, protože na venkovních máš horem přes sajtnu uvázanou kosatku. Jako plachtu myslím. Viděl jsi Piráty z Karibiku, ne? No, tak ta kosatka ti pomáhá při bočním větru. Udělej si jí z kostkovaný deky, má to styl. Ovšem při silným bočním větru je to facha… musíš si dávat bacha na mýtný brány, abys jim v tom vztyčenou kosatkou neudělal brajgl. Ty mýto platit nemusíš, ale tak i tak si sebou vezmi dost peněz, počítám tak na sto kilometrů dokonalý ekojízdy by ti mělo stačit na pokuty 12tisíc. To víš, ekojízda, to není závod na koloběžkách.

  7. GTI :-))))))))))))))))pravou ruku musím mít prostě volnou na kafíčko, Coličku, cigárko, rtěnku, řasenku a tak podobně, podobně je třeba rychlostní páka:-)

    JO a jezdit z kopce na vypnutej motor je blbost,bo by se mohl zamknout volant, stačí vyřadit:-))))

  8. MODONO:-))) Jo, souhlas. Hele, je znát žes dobře zajetá (myslím to slušně) 😉 Sice víme, že máme mít ruce někde na pozici třičtvrtě na tři (nenosíš doufám digitálky) ale když to tak promyslím, většinou mám levej loket položenej na spodním rámu okna, v ruce bigoura, pravačka je na střední loketní opěře a kvedláním rozpouští cukr v McD-pressu. Hlavu mám mírně nakloněnou napravo a jistím sní mobila co mám na rameni. A volant drží v přímém směru levé koleno… Já mít letadlo, zvládl bych možná i tunely… 🙂

  9. GTIdigitálky nee, v mém žebříčku hodnot jsou za BMW hned na druhém místě Cartiery za 10 tisíc ( Jakub doufá, že korun ):-)))).Kafe nemíchám protože nesladím:-)

  10. Pro mod.Já si hodinky nekupoval podle toho kolik stojí, ale podle toho jestli se mi líbí. V současné době vlastním hodinky Storm a jsem spokojen. V mém žebříčku hodnot se vůbec hodinky nevyskytují, nelpím na svém majetku.

  11. Jakubenelpět na majetku je rozhodně prima (pno je vlastně prima moc nelpět na ničem), takže to máš dobrý:-), teď by to chtělo ještě víc smyslu pro humor, tak držím palce:-)))

  12. DRŽENÍ VOLANTU PODLE LETNÍHO ČASU[5] Petře, doporučoval bych Ti návštěvu Polygonu v Mostě. Tam bych Tě chtěl vidět, jak s Tvým držením volantu projíždíš mezi kužely v padesátikilometrové rychlosti.

    Věř mi, že od absolvování Matějské na čtyřech kolech (http://laco.bloguje.cz…-iluze.php) se snažím držet volant v poloze 14:45 (tolik mi ukazují mé digitálky Cartier). I když si při tom připadám jak debil.

  13. MAJETKOVÉ LPĚNÍJen bych upřesnil, že na majetku lpí nejvíce právě ti, co mají než na ponožky Storm… ti, co mají majetky na nich nemusí lpět, ti je mají zpravidla zcela přirozeně. Tedy švorcák, co střádá šest let na ojetého civica, na něm lpí daleko více, než ten v BMW X6… neb ten, když o něho přijde si ho zítra dopřeje znovu. To ten v civiku navštěvuje OBI a shání konopnej provaz…

    Neboť ti, co jezdí v BMW X6 v nich jezdí proto, že v nich jezdit chtějí, narozdíl od těch, co jezdí v těch obrezlejch civikách, ti v nich jezdí proto, že… musí.

  14. Pro MOD.Já diskuse na webu neberu vážně, vždycky se u toho tak nějak odreaguju když si přečtu něco o sobě :-)) ale holt nejsem takovej komik jako GTI.

    GTI: K čemu sháníš ten „konopnej provaz“? Nevěš hlavu hele.. Nebo si chceš u někoho šplhnout? 🙂

  15. JAKUBEJakube, tyhle evrgrýýýny tu nepiš – komik, co hulíš, dej se vyšetřit, léčíš si mindráky – to dnes na netu používají než diskuzní nuly. Nebuď včerejší alespoň v tomhle. Musíš najít originálnější hráz. Nejlepší je mít hlavu, v ní mozek a být schopen udržet logickou provázanost alespoň dvou svých vět… což ti zatím moc nejde.

    Jakube, zapomněl jsi napsat, co by sis počal, kdyby se ti místo toho stormu (jde o produkci pro kýčaře za pár švestek) líbil ten ciferník od Cartiera :-)))

  16. Kdyby se mi líbil Cartier, koupil bych si Cartier. Mně se nelíbí. Ale víc než 10 tisíc bych za hodiny nedal.

  17. MODONO🙂 To cos napsala, to bychom měli probírat spíše někde až po třetím dvojitým panáku režný… dalo by se o tom mluvit až do rána. A že bych měl věty…

    Já myslím, že nejdůležitější (pro některé jakuby) je, aby sami sebe dokázali přemluvit k názoru, že ti co mohou jet dvoustovkou jsou vlastně nuly :-)))

  18. JAKUBEA proč jako, proč bys víc jak 10 tisíc za hodinky nedal? Tedy chápu tě správně, že máš na mysli koruny. Tomuhle nerozumím. Nahoře jsi psal, že si kupuješ zásadně věci, které se ti líbí, a nyní stanovuješ limit. Tak jak je to. Kupuješ si je proto, že stojí do deseti a pak se přemlouváš, že se ti líbí, nebo máš vkus a nemohou se ti líbit nikdy a nic jiného ti nezbývá, nebo se ti sice líbí Omegy, ale nemáš na ně a děláš, že jo, nebo ses dokázal přemluvit, že mimo stormu za patnáct stovek je celej hodinářskej svět jeden velkej kýč? Jak je to?

  19. volant…[15] na okruhu bych volant pochopitelně držel jinak.

    Tahle poloha je určena na plynulý pohyb na našich dálnicích. Ještě volvo S80, čepici a můžu se zařadit do nejoblíbenější kategorie řidičů…

    btw – při volbě „chytu“ to mám o dost těžší – hodinky nenosím.

  20. ufffff[25] taky mě to napadlo, když jsem dneska jel do práce. V 10:10, kdy jsem vyjížděl to docela šlo. V 10:38 na rajský zahradě to už bylo docela nepříjemný. S rukou zkroucenou do osmičky se i dost blbě parkuje..

  21. uplně mi stačí vidět tu čepicia je to jasný.. tahle nedojede bez karambolu ani do nejbližší sámošky.. pokud vycouvá z řady..

  22. škodaškoda ty vole, že se jednou nepotkáme naživo.Chtěl bych totiž vidět ten mazec 🙂 Ikdyž…kdo ví?
    Každopádně nechápu ty, kterým se líbí hodinky pod deset tisíc 🙂

  23. hodinkyJá osobně moc nechápu ty, kterejm se obecně líběj hodinky. Beru to něco jako přežitek po předcích, kdy každej pořádnech chlap kartáčoval koně, leštil šavli a na cibulích po dědečkovi kontroloval kolik času zbejvá než zautočí napoleon.

    Mám podobně „postiženýho“ švagra a ten má asi čtvery, střídá je a dokonce si chce koupit další!!! 8-/

    Holt asi něco jako je ta X6 – lidem se to líbí, ale mě uniká smysl…

  24. to Petr K.ty Peťo, při vší úctě k tobě, občas mi přijdeš jak kdybys spadl z vejce.Víš kolik lidí posílá poštu emailem a nediví se těm, který sbírají známky? Prostě se přestaň pořád všemu divit a snaž se lidi chápat a dívat se na všechno jejich očima. Brzy dojdeš k závěru, že máš strach z něčeho udělat závěr 🙂

  25. z jahody na znak…ano, asi jsem divnej. ale možná jsi mě úplně nepochopil – naprosto chápu, že někdo sbírá známky, nebo investuje celoživotní úspory do veteránů, co mi není zcela jasný je „vícenásobné používání zvláštních věcí“.

    Chápu že si někdo pořídí sbírku hodinek, dá si je do šuplíku a po večerech je obdivuje. Ale k čemu mít patery hodinky na běžný nošení, když máš počítač, mobil, pda, pp v autě a hodiny doma na stěně. Asi jsem divnej, ale mě to přijde jako pořídit si tři záchody v garsonce….

    No, podívej – já to nijak neodsuzuju, jen to prostě nechápu. A koneckonců kdybych chápal všechno, začal by bejt svět nudnej… ;-D

  26. No podívej Petřena co na co, to jě těžký, že jo, já mám taky hodinky LV a ty mají hnědý ciferník a taky hnědý kožený pásek /jak jinak než hnědý/, což se ovšem nehodí třeba k šedivému oblečení, stejné je to s kabelkama, no a přece, když máš vodotěsné hodinky do 50ti metrů, nemůžou se hodit třeba ke smokingü! 🙂

  27. Přiměřeně namachrovaný příspěvek do chlubírnyTak hele, borci a borkyně… já nemám ani hodinky, ani kabelku, ani smoking, ani BMW X6, protože takový krámy prostě nepotřebuju. Zato mám cínovýho vojáčka, porculánový ouško a režnou nitku, heč! To čumíte, co?! 😛

  28. 2modPodívej mod, u ženskejch je to něco jinýho – tam je za tím jednoznačně snaha líbit se (což se naopak cení). Proto už automaticky počítám s tím, že když se mi líbí nějaký boty pro manželku, bude s největší pravděpodobností potřeba ve stejné barvě kabelka, pásek a dva kusy oděvu. Ale jak říkám – u žen to chápu a cením si toho.

    btw – kdybych už chtěl nějaký hodinky, byly by to ty bondovy (tuším z „jeden svět nestačí“ ) s laserem a kotvičkou. Jisté ale je, že bych je během 2 dnů někde zapomněl…

  29. Teodo chlubírny budou patřit až ty co sama vyfrézuju a seskládám a ony pudou:-)), případně ty slunčení:-)
    Za co bys vyměnil to ouško??

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *