České vlajky na autech

Národní hrdost ve vytuněném kadetu


Mám rád věci, které lidi spojují. A máloco dokáže spojit lidi tak jako fotbal. Také proto tento sport miluji. Čechem jsem se narodil a zemřu pravděpodobně také jako Čech. Proto na právě probíhajícím evropském fotbalovém šampionátu fandím reprezentačnímu mužstvu České republiky. Kvůli tomu si snad ale nemusím připevnit na zadní okénka svého vozu české vlajky a kroužit kolem náměstí. Všímám si řidičů aut opentlených státní zástavou. Většinou jsou to ta největší silniční hovada. A možná nejen silniční.

Ovšem dokáži si představit situaci, kdy své auto českou vlajkou také ozdobím. Dostanou-li se naši fotbalisté do finále, naložím do auta pár kamarádů a vyrazíme na Vídeň. I přesto, že za volantem budu sedět v českém reprezentačním dresu, budu reprezentovat především sám sebe.

Na zadní části mého dresu totiž nad desítkou není napsáno Rosický, ale LACO.

24 thoughts on “České vlajky na autech

  1. Na pivem zlytý primitivy, kteří fanděj někde u obří obrazovky? To nás přesně charakterizuje. Nemakačenka, co chtěj mít hodně peněz, nic nedělat a chlastat pivo, cejchu vystavovat někde, když jsou do půl těla a řvát jak debilové. A jestli mě reprezentuje třeba Rosický, Koller a jiní? Slyšeli jste je mluvit, ještě aby oni mě někde reprezentovali, děkuji nechci. Ale fotbal (pouze světovej a především vyšší kola Ligy mistrů) mám rád. Rozhodně lepší než hokej. Jinak, je mnoho jiných sportovců a hlavně i lidí (vědců) u kterých bych byl mnohem raději, kdyby mě reprezentovali.

  2. Jo, to jsem si taky všimla, že oni ti chlapi mají na těch mundurech čísla! to je asi proto, aby se poznali co? No stejně v tom musej mít chudáci zmatek, když je jich na tom hřišti tolik, kdo si má za 3 poločasy zapamatovat tolika čísel!

  3. obvykle mívám na dresu Ludva 🙂Vole,slzy se mi hrnou do očí,když si představím to prázné křeslo.Křeslo, kde se ztratil tvůj obtisk.Možná někdo z kriminálky MYaMY by našel vlákna po tvém dresu, dohledal by DNA z toho, jak ses do něj potil a kdo ví co ještě všechno.Já vím….ten duch po tobě zůstává (taky dalo dost práce ho vyvětrat)Vole ale mě….mě budeš dneska při fandění chybět!!!Prostě to nebude vono.

  4. STŘEDEČNÍ FANDĚNÍ[6] Hele bejku, v sobotu jsem fandil v Praze, teď jsi na řadě ty. Takže v šest večer v Chomutově, Divadelní sklípek. Maso platím já.

  5. FÁNA VÁNEKSvět se od nepaměti dělí na ty co fandí a na ty co jim fanděno je. S výjimkou hlávkovejch salátů. Ti si s biobuřtem napíchnutým na olšový větvi fanděj u táboráků sami…

    Takže jo, fandi, ale zůstaň… zvířetem. Zcákej se jak Dán, zblij si kopyta, ale když hrajou hymnu, tvojí hymnu, opři se někde o klandr a dělej žes aspoň trochu užitečnej.

    A smiř se s tím, že tobě nikdy nikdo v ničem fandit nebude. Možná snad jednou, až budeš v rakvi, přiloží tvůj fanoušek trochu víc pod kotel.

  6. Fandění je dost primitivní lidová zábava, na které se dá dobře vydělat, mimo jiné. Za blbost se platí. Fanoušci jsou u mě primitivové. Je mi líto autora tohoto plátku. Akorát ze sebe dělá blbce.

  7. [9]blbec seš tyKdyž se neumíš postavit za svůj názor a napsat rodný číslo i s adresou.Primitiv si taky,protože jinak bys tak něco dementního nemohl napsat…Takže komu fandíš ty? 🙂

  8. A to ještě o Lacovi nevíte, přátelé, že má doma v obýváku místo koberce ten umělej trávník! Tak moc von fandí! 🙂 Laco, promiň, že jsem to řekla, nestyď se za to… Mně to u vás nejdřív přišlo takový divný, ale už jsem si na tebe a na Markétu zvykla. Mně obklopují samí podivíni. Ale trhat na stadiónu sedačky, Laco? To nééé, fuj, to je ošklivé!

  9. DOMÁCÍ ARÉNA[10] Děkuji náčelníku, že ses mě zastal. Já na takový blábol [9] nebudu reagovat vůbec.

    [11] Nezlobím se, žes to prozradila. Já se za své fandění nestydím. Také si jistě pochopila, proč máme neustále v předsíni složené cihly. Občas totiž fauluji a při následném trestném kopu tak musím postavit zeď. Občas se mi ovšem podaří skórovat, a proto mi ještě Markéta nedala kopačky.

  10. ČHOMUTOVSKÉ KOPAČKYNa to se, Laco, těžko reaguje… tohle přebít vlastně ani nejde. Jo, povedlo se.

    Musím ti něco napsat. Dle tvé nedávné DVDinspirace jsem koupil ten DVD nahrávač. Návod má 200 stran, tak jsem tě ještě v obchodě proklel. Doma jsem k tomu sedl a asi třičtvrtě hodiny si připadal tak blbě jako asi dvacet let ne… Pak jsem vzal do ruky dálku a rozjel akci… Laco, je to fantastické. Já si nahrávám i televizní reklamy… 🙂

  11. HDDream[14] Jen třičtvrtě hodiny? Já potřeboval snad dvakrát tolik času k tomu, abych stroji dokázal, že jsem přeci jen stále ještě o něco chytřejší. Nemohl jsem tehdy naladit digitální kanály, pak stačilo objevit tlačítko INPUT na dálkovém ovladači.

    Televizní reklamy jsou dobrý úlovek. A počkej až objevíš poetiku nočních teleshopingů.

  12. KVALITNÍ ŠACHOVÁ PARTIESe zápasem proti Portugalsku jsem spokojen. Baroš dokázal, že do mužstva opět patří, Portugalci hlavně v první půli byli nešťastní z naší obrany. Rozhodlo štěstí, naši za stavu 1:1 nedali jasnou šanci a hned z protiútoku inkasovali.

    Pokud budou Češi hrát jako dnes i v neděli proti Turkům, tak je převálcují.

  13. Ty voe, jaký Portugalsko? Nějakej fotbal je teď v hlubokým stínu letní kondiční přípravy extraligových hokejových týmů.

  14. PŘÍPRAVA NAHOŘE BEZ[18] Ty voe, jaký extraligový týmy? Nějakej hokej je teď v hlubokým stínu letního soustředění východoněmeckých softbalistek v Bezručovým údolí. V případě zájmu zapůjčím dalekohled.

  15. včerejší fotbalJako neznalec fotbalu musím říct, že včerejší fotbal jsem si opravdu užila. Byl to zážitek se dívat jen škoda, že to tak dopadlo. Jinak vlaječky na autech mi nevadí, děje se tak všude.

  16. ZABETONOVANÉ FINÁLE[22] Je skvělé být fandou ORANŽOVÝCH. Bohužel ale pouze do finále, kde budou poražení antifotbalem ČERVENÝCH.

  17. ach souhlasjezdíc na kole všude Prahou a spatříc auto s vlaječkami snažím se zajeti co nej ke kraji a nedělám to proto,že jsem hrdý čech

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *