Chci radar!

Za vlastní názor vděčím diskusím na webu Novinky.cz


Nečtu noviny. Neposlouchám rádio. Nedívám se na televizi. Nebrouzdám po internetu. Nesleduji současné společenské dění. Dnes jsem si ale po dlouhé době v autě pustil Radiožurnál. Mluvili tam o podpisu jakési smlouvy o jakémsi radaru. Neměl jsem názor. Ale hned jsem věděl, kam si zajít pro rozhodnutí, zda jsem pro nebo proti radaru.

Stačí negovat názor většiny diskutujících na Novinky.cz.

Radar

31 thoughts on “Chci radar!

  1. názory lůzy (rudého práva = novinek) vstřebávat nemusím, ale stačil mi výčet zdejších muslimských vrahů a bývalých estébáků z brd, aby bylo jasné, s kým pod jeden rudý krvavý prapor nemusím.

  2. No jistě, nečíst, neposlouchat, nesledovat, nebrouzdat, ale zapnout si v pravý čas státní rádio, podívat se jednou do žumpy – a pak se hned z toho ublognout, tak to je mistrovský kousek. Okamžitě se mu v hlavě udělá ná(d)zor… hodný blogerského (j)elita. 🙂

  3. radarAť už si o radaru myslím cokoliv, ukázal všem inteligentním lidem jediné – máme zcela impotentní vládu.
    A je jedno, zda za kormidlem stojí kokot s gulema, nebo tlusťoch v trenclích…

  4. BLOGERSKÉ JELITO[1] Miluji Novinky.cz! Díky nim je svět snesitelnější, život jasnější a prádlo bělejší.

    [2] Hmm, četl jsem Tvůj komentář několikrát a stále si nejsem jist, na jaké straně barikády stojíš.

    [3] Geniální. Blogerská (j)elita! Už vím, co řeknu zítra týpkovi v tetovacím salonu.

    [4] Nevím přesně čeho budem jednou litovat, ale jsem si zcela jist tím, že toho lituju už teď.

  5. Já myslím, že je škoda, že se tu stejně halasně nemohlo hulákat proti vstupu vojsk VS a následně k 20ti letému pobytu vojsk SSSR.

  6. [9] jasne, Lizinka na rozdil od Bary mluvi jen pravdu. Irak byl treba plny zbrani hromadneho niceni, i bakteriologickych. Ze se nenasly a nikdy nenajdou? No vidis, jak dobre je Saddam dobre schoval, hajzl! 🙂

    A Iran si ty rakety schoval jeste lepe 😉

  7. Rojikdyž já mám pořád pocit, že Irák a Irán jsou jen zástupný problém, navíc pro mne je mnohem zásadnější, že to tak strašně nechce Rus! a tomu už říkám důvod, proč to postavit!

  8. Mod, to mas pravdu 🙂 Iran je oficialni duvod, proc tu ten radar ma stat. Pochopilas to dobre, tomu nesmyslu nikdo neveri.

    A proc tu teda ma stat?
    Kvuli Rusku, aby na nas mohlo namirit sve rakety, ktere se umi antiraketam uz davno uhnout?

  9. Rojinapadá mě asi tak 16 věcí, které mi příjdou daleko podstatnější, protože představa, že tu budou lítat Ruské rakety PROTO, že tu stojí Americký radar, mi příjde poněkud komická.

  10. Je to celé velice zábavné. Smlouva je podepsána, ale schválení parlamentem je poněkud nejisté. Ruský generál, kterého do ČR natruc pozvalo a hostí ČSSD (asi aby ukázali, s kým že to táhnou oni), milostivě prohlásil, že Rusko nás zatím bombardovat nebude. Myslím, že to je minimálně dost jasný vzkaz ČSSD voličům.
    Co se týče Íránu, pobavila mě věta asi zase toho generála , že podle Ruska Írán není hrozbou, tudíž je jasné, že radar je tu kvůli Rusku. Znamená to tedy zřejmě, že Rusko narozdíl od Íránu hrozbou je, i podle vlastního mínění.
    Polsko, jsem přesvědčen, základnu bude mít taky, akorát čeká, až USA přihodí ještě pár Patriotů. Však už musí být z toho, jak si je na začátku každé války rozeberou Rusko s Německem, unavení.
    Suma sumárum, jsem rád, že to podepsali, i když to není zatím nic víc než diplomatické gesto.

  11. Koho ochrani?Na úvod podotýkám, že nejsem proti umístění radaru v ČR, ale mrzí mě že se moc nemluví o tom, že tento radar ve spolupráci s antiraketama v Polsku (Litvě?) není vůbec určen k ochraně ČR nebo Evropy, ale k ochraně USA. Takže by bylo fajn chtít od USA na oplátku za umístění radaru na našem území zajistit i bezpečnost ČR.

  12. [16] bingo … to je na tom vsem to nejtragikomictejsi :o)
    To že si USA zdokonalí svůj zrak v Evropě se logicky nelíbí Rusům. Nebo, že by si i oni třeba postavali někde na Kubě podobný „anti-systém“ proti … no třeba proti Mexiku :o))) Myslím, že tu nejde o barvu praporu, jako spíš o to, kdo a jak moc bude moci komu koukat do polívky :o)

  13. 🙁Já tomu nerozumím ani tak, ani tak… ale radar tady nechci už jen proto, že mi Američani přijdou jako nabubřelej národ pablbů.

  14. RADAR V HLAVĚHlavně usiluj o radar v hlavě. Ten by tě měl dokonale nasměrovat.

    Neboť než trokavčím tangem živíš svůj svět. Vždyť co lokaj krve pod rudým fanglem na výzvu čekáš – héj aurora dýmá, kypí již led…

    Mezníkem tvého života není ani třetí díl Shreka, ani tetování po vzoru Ramba, mezníkem tvého života byl vstup Česka do NATO a nyní… radar, jeho realizace. Buď šťastný. Neboť být tu všichni jako ty, loupeme ještě banány nohama…

  15. Meznikem v zivote vetsiny lidi je okamzik, ktery jim pripada jako dokonale splynuti s:
    1) Bohem
    2) Vudcem
    3) nadhernou uzivatelkou.

    Texty generovane GTI, navozuji dojem, ze autor SW to ma jako 2), ja to mam jako 3) takze me se to netyka, leda by to byla uzivatelka s vyhranenym nazorem na radar. 🙂
    Mod, jeste chvili se tomu venuj a zatouzim po splynuti s tebou 🙂

    Ale vidim, ze dvojka se tyka naproste vetsiny radarovych fanatiku 🙂

  16. 😀[21] tady někdo trefil hlavíček na hřebičku… 😛

    k tématu: radar už vem čert, všimněte si spíš „profesionálního“ vyjednávání vlády. Zatímco poláci „jedou“ jako tvrdí obchodníci, náš mireček& jedná jak pětiletý děcko při „obchodu“ na pískovišti.

  17. ProprotiZajimavé je, že pro radar jsou vždy lidé, kteří nejsou ze středních Čech (tudíž se jich to bezprostředně netýká) a lidé, kteří příliš necestují (tudíž si nejsou schopni udělat obrázek sami).

  18. OKvyjímka vyvrací pravidlo to je jasné, jen nemyslel jsem chorvatsko s celou rodinou či např. bydlení někde v Kolíně atd., ale poblíž „lokality“.

    Nikomu nepřeji ten den, kdy byl v Brdech jakýsi papaláš z USA – celý den byl v háji kvůli neustálému přeletu stíhaček. Ale to je v podstatě jedno, o nás bez nás je vlastně stále aktuální.

  19. Radar AnoMyslím že je jakkoli se stavět proti radaru tím že většina ho nechce je hloupost. Vemte si že petici proti radaru podepsalo jen asi okolo 100.000 čechů… No to ani náhodou není většina. Pak bych taky rád řekl že přirovnávat pobyt ruských vojsk v ČR s pár vojákama obsluhující radar je dost stupidní navíc nikdy by do ČR nevtrhla armáda z USA nás okupovat a nikdy se to nestane. Že nám Rusko hrozí…. Oni jen melou ale nic neudělaj oni zastrašují. Navíc kdyby byla nějaká válka a týkala se i ČR tak si můžeme být jisti že nás bude USA chránit… Kuli radaru. Když ho odmítnem tak se můžem rozloučit s nějakou budoucí ochranou USA a nebo západního světa. Navíc pokud odmítnem tak zůstanem stále považováni za zem východního bloku a nikdy se nepřelejem na západ. Pak bych taky rád řekl že USA není žádná zlá kapitalistická mrcha. Nechápu moc ten český antiamerikanismus.

  20. Ještě bych chtěl k tomu Iráku tam byla nějaká zmíňka… Tak ty zbraně tam byly a divjej se právě i USA pač USA a Rusko do toho Iráku ty zbraně vozili. Já myslim že Irák byl dobrej nápad akorád pár vojáků USA to tam podělalo. No a ropa taky byla důvod ale to už tak chodí. USA si chrání své zájmi a proto si bude chránit i ČR když tu budou mít radar.

  21. Ještě bych chtěl že Irán neni jako tak svatej a že z něr rozhodně hrozba hrozí. Pač jestli se do těchto zemí dostanou jaderný zbraně ve většim množství a dostanou se do rukou terroristů tak sme v prdeli všichni…. Jinak USA ani Rusko žádný atomovky házet nebude… Nikdy je nepoužijou. Je to jen zastrašování. Ty generálové moc dobře vědí že kdyby kterýkoliv z nich zmáčkl knoflík tak vyletíme z obježný dráhy.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *