Češi brzy překonají Slováky v zájmu o sex

Nejvyhledávanější zářijová slova portálu Centrum.czV srpnu Slováci vyhledávali sex častěji než Češi a tento trend pokračuje i v září. Soudě alespoň podle aktuálně zveřejněného žebříčku slov, které patřily v září mezi nejvyhledávanější na portálech Centrum.cz a Centrum.sk.

Asi nepřekvapí, že v prvním poprázdninovém měsíci propadl výraz last minute z prázdninové první desítky až na 63. místo. Začátek školního roku naopak katapultoval na deváté místo slovo škola.

Do první dvacítky se vrátila Aneta Langerová, která byla uživateli internetu hledána v souvislosti s jejím prvním albem a koncerty. Od konce soutěže Česko hledá SuperStar je to poprvé, kdy se do vyhledávačů vrací zájem o finalisty.

V žebříčku nejvyhledávanějších slov již tradičně chybějí slova, která by zadavatelé reklamy neradi viděli. Proto jsem zvědav, zda se příští měsíc v žebříčku nejvyhledávanějších slov objeví současný fenomén, kterým je jistá tuzemská pornostar.

4 thoughts on “Češi brzy překonají Slováky v zájmu o sex

  1. určitě nejlepšíNevím jak jsme na tom v soupeření se Slováky ale každopádně největší zájem o sex mají Tunisané 🙂 Těžko říct je-li zatím obyčejný pud či snaha si pomoct k lepší životní úrovni..
    BTW, zájem o sex není určitě přímá úměra s počtem reálných výměn genetických informací.. Takže Češky nezoufejte a nemigrujte na Slovensko.. 🙂

  2. TunisankyMám pocit Bobe, že jsi nějak rychle utekl od tématu. Dej k lepšímu nějakou veselou příhodu z dovolené!

  3. VjagraVeselou? Ty jo, budu muset pořádně zapřemýšlet. Každopádně nás denně dostával číšník z hotelové maurské kavárny. Chodil u večeře po restauraci s mátovým čajem a pokřikoval "Vjagra, vjagra, dobry mašin, ježišmarja špatny pivo, vjagra". Zatím mě nic ultra veselého nenapadá.

  4. Tunisanky podruhéTak přidej nějakou pikantní! Slibuji, že si to přečtu až po 22. hodině 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *