Honzíku, kamaráde, můžeš mluvit?

Kdo chtěl Zúbové šáhnout na švába?


Ty vole to sou nervy. Koalice se potápí, bárka de ke dnu. Ale já myslim, že to ňák zpacifikujem, že se zvednem. Hlavně si to musíme umět na tom place říct. Podstatný jsou hlasy a jedno jak už. Ale musíme jít tomu štěstíčku naproti. Hele, pocem, máme nějakýho Moraváka, máme kde brát?

Ty krávo, Honzík Morava. Dyť to není blbej kluk. Já vím, že je to blázen, že do toho zase pude, ale pro mě je nepostradatelnej. To je kluk, ty vole srdcař, kterej to tmelí. V devětadvaceti letech, takový skluzy, rozumíš? Hele pocem, já ti udělám televizi. Novu tu zvládnem stoprocentně, uvidíme kdo tam bude za MF DNES.

Ty krávo vole, čet si noviny? To se nedá. V novinách píšou, že bys žasnul. To je všechno jenom vo rejpání. Prej jako „Dobrý den pane Moravo, vám se ta politika jako líbí?“ Ty vole co to je za klauni todlencto? Na co tady kdo čeká? Kam ta politika de, ty vole, to je v prdeli, no to mi ho teda vyndej.

Ty vole dyť ten Morava tu politiku nedělá pro sebe ne? Ty vole von dře, plive krev, ale co voni si jako budou dokazovat? To by jeden blil. Ty mediální mrdky se po něm teď budou jenom vozit, kdo na to má mít žaludek? Vo co komu jako de? A stejně se nad nim pak všichni vyserou.

Trošku úcty, ty vole, kdyby jen trochu úcty!

9 thoughts on “Honzíku, kamaráde, můžeš mluvit?

  1. Česká krásaty vole,todle mi fakt chybělo už dloooouho 🙂

    Prostě si z nás nejlepčí a ani žádný hlupák. Dávám všechno, čím se dá hejbat, nahoru!!!

  2. ŠPICAKemo, takhle po šlajfu mi hébnout z kušnou, ani Bolek nebere. Betelnej grimáč. Prostě… špica. BRAVO Laco.

  3. 🙂Pěknej článek, Laco. Ostatně, jako vždycky. Z tý politiky je mi ale vážně na blití!

  4. CINKNUTÉ AUTORSTVÍ[8] Já vlastně nejsem tím, kdo článek napsal. To Ivánek s Milánkem! Já to jen dodal. Přesto za pochvalu VŘELÝ dík!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *