Kam bys Shell?

Kdybys chtěl to nejlepší pro svojí káru?


Víš, kámo, v životě je dobrý dělat všechno naplno. A proto tě chválím. Už jako mladej kluk si pohrdal modrými sáčky a pil plnotučný mlíko z červených. Desítky si vylejval do mušle a vrchní vždycky věděl, komu má napočítat ty dvanáctky. Rajskou nejíš, protože ta hovězí flákota co v ní plave má do svíčkový daleko. A než si vyjel s Oktávkou ze salonu, nechal sis ji obout do osmnáctek ze Superba.

Hele, brácho, dívám se na tvoji sbírku autíček Ferrari a přemýšlím, kde se stala chyba. Stejně jako sobě, i svýmu autu se snažíš dopřát to nejlepší. Jezdíš k pumpě pyšnící se mušličkou hezčí než má ta holka co si tuhle spletla řadící páku s tím, co z tebe dělá plnokrevníka. Teď už tam ale radši nejezdi. Tvůj starej známej pumpař, co ti vždycky automaticky načepuje plnou nádrž plnokrevný nafty, by se ti totiž mohl bát podívat zpříma do očí.

Pokud tedy četl test dražší nafty.

16 thoughts on “Kam bys Shell?

  1. jjholt pumpaři od zlatý podkovy fungujou nezávisle na tom, kdo je zrovna u koryta..
    Napsal si to moc dobře, kámo..

  2. Před natankováním si musíš trochu líznout a poznáš to. Holt „žel-ví pauvr“

  3. BenzinshopingAhoj ahoj ahoj!!!
    Ahoj Bobe!… Ahoj Tome!…a máme tady pro vás další super letní nabídku, ze který budete fakt paf!

    Natankujete u nás sice každej litr o dvě káble víc než u nounejm konkurence, za to dostanete stejný sračky a pár bodíků k tomu. A co ještě navíc??? Pro ty obzvláště tupý z Vás…Časvodčasu si za nasbírané bodíky můžete ještě dokoupit angličáky, který jinde dostanete za poloviční cenu…. aááá nééébo Tome… super Dývídýčka, který jsou dražší než v trafice!

    Tak co Bobe?… Co jako Tome??? Já vole valim tankovat raději i do kanystrů. Co kdyby náhodou zlevňovali…Nakupujte s námi. My z Vás uděláme fakt extramega tupce!A TO SE VYPLATÍ!!!

  4. U Mušliček zrovna teda netankuju, ale pokud jde o to srovnávání sraček, tak to bych Tomíku zdovolením nesouhlasila! Za poslední rok jsem 2x natankovala plnou nounejmáckou a v obou případech se mi po 50ti kilometrech rozsvítila kontrolka, že jako špatně spaluju. Poprvé sem si myslela, že je to náhoda, ale potřetí už bych to neudělala!

  5. mušličkaTankuju u mušličky z jednoho jednoduchého důvodu. Jsem dost na cestách a tak mám ráda, když si můžu dát někde kafe v čistém prostředí a dojít si na čistý záchodek. U Benziny je to v 90% něco otřesného. Ale pokud si chci dát něco na zub tak ráda volím Esso, bohužel jich moc neni. Co se týká paliva, nekupuju žádné extra věci prostě jen diesel. Taky jsem se zařekla tankovat u ruských pupm to bych snad reději to auto tlačila.

  6. MODMOD máš pravdu, ale jenom částečně.Jde o to, že u nás berou všichni pumpaři v podstatě od jednoho jedinýho dodavatele. Čili v benzínu,pro tebe a možná většinu z vás v naftě, problém není.Je problém v kvalitě nádrží a co do toho ještě navíc lejou ty pumpaři.Nevidím např. důvod proč netankovat levně u Makra nebo jinejch hypermarktů a nebo třeba u ověřenejch nounejm pumpách. Kde to neznáš nebo to vypadá pochybně může být skutečně hazard.

  7. hmmm?asi není benzín tak náchylný, ale přiznám se, že takhle špatné zkušenosti nemám….vlastně nemám žádné špatné zkušenosti…A u kterýho Makra?

  8. dodatektak mě napadlo…že jeden můj pracovní kolega ale stejně tak špatnou naftu natankoval právě u mušliček někde v Děčíně…tak dva roky zpátky.

  9. DRÁŽĎANSKEJ BOURBONNo, tak tos Laco ťal do živého. Od zejtřka beru v Drážďanech. Oni sem jezdí kupovat levnější, my tam k nim kvalitnější… ať žije „shellgen“…

  10. Tok všetko vysvetľujeAle veď je to všetko inak. Tok peňazí je v smere: od Zamestnávateľ do Shell. Tok bodíkov je v smere od Shell do súkromného vrecka. Tak aký super-mega-power? Dokonale vtipná je možnosť časti ceny benzínu pre súkromné auto zaplatiť bodíkmi za drahý benzín tankovaný do firemného auta.

    A dôsledkom toho je okrem iného aj to, že CCS sa môže dopočítavať aktuálnej priemernej ceny benzínu na trhu koľko chce, nakoniec je to zaťažené práve množstvom nerozlučných dvojičiek CCS a Shell kariet v jednej priehradke peňaženky.

  11. tokyne ne dokonalý vtip je natankovat do svého auta firemní CCSkou kvalitní palivo a pak do služebního nalejt koupenou naftu za 24Kč/litr.. ale to by udělal leda zoufalec, protože ušetřený peníz se nerentuje s námahou, časem a morálním kreditem.. aspoň tedy u mě ne..
    Btw odteď nejezdím tankovat 25km k mušličce ale 18km k Benzině pro TOP Q.. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *