Česko našlo PornoStar

E.ster již vyhrálaMám pro Lupu rozepsaný článek, který se bude snažit popsat fenomén jisté soutěžící z jisté předčasně ukončené soutěže z pohledu internetu.

Zajímám se tedy o to, jak se během posledního týdne pohybovalo jméno oné soutěžící v žebříčku nejvyhledávanějších slov, jak vznikají (a postupně zanikají) weby s fotografiemi a videi prsaté krásky nebo zda vznikají na diskusních serverech auditoria související se soutěží MiliJOHN@vý pár.

Pochopitelně sleduji také raketově rostoucí návštěvnost vybraných blogů a nezastírám, že se to týká i mého blogu. Když jsem minulý pátek blognul článek na iDnes, protože mě pobavilo prohlášení „Kromě toho si tehdy myslela, že fotky budou jen na internetu. Měla slíbeno, že vyjdou pouze mimo Českou republiku,“ netušil jsem, že jsem si tím koupil vstupenku mezi pět nejnavštěvovanějších blogů současnosti.

Nemám z toho radost Jirko, ale E.ster (psáno po vzoru Edy) se stala nečekaným fenoménem. Dnes jsem totiž dostal z portálu Centrum.cz zprávu, že výraz „snad ani nemusím psát jaký“ se včera dostal na první místo nejvyhledávanějších slov. A to se ještě před týdnem pohyboval na 80. — 100. místě.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *